- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen házat vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Én nem azt mondtam, hogy ilyen nincs!
Bent a melóhelyen is van egy 193P, annak sincsen gombja, de minden további nélkül be lehet állítani hozzá felhasználói profilokat a MagicTune-ban. (Nemrég volt róla szó egy másik fórumban, hogy mit is állítunk a MagicTune-al, a videókártyát, vagy a monitort, akkor próbáltam legutóbb bizonyításképpen, és mentettem profilokat különböző néven.) Az FSC P19-2-höz adott DisplayView is tudja ezt egyébként. Két kattintás, és máris az esti beállításokban vagyok.
u.i.: Majd ha bemegyek dolgozni megnézem Neked pontosan, hogy hogy van ez a MagicTune-ban, ha addig nem találod, mert fejből nem emlékszem. (Mondjuk az legközelebb pénteken lesz!
)
u.i.2: Nem csesztetjük a koreai mérnököket, nem is olyan hülyék!
[Szerkesztve] -
[CaveMaN]
csendes tag
MagicTune-al nem lehet profilozni, az a gépre ''szerelt'' gombokat helyetesíti. Színprofilt a windowsban tudsz állítani a monitorhoz, azokat amiket adnak hozzá, vagy: MagicTune-al csinálsz magadnak sajátot (nekem eddig korrektet nem sikerült összehozni), vagy: egy megfelelő célszerszámmal bekalibráltatod a monitort.
DE: alapból a windows, legalábbis ahogy én nézem nagyon magasról .... a színprofilt. Ha a program amit használsz használja, akkor alkalmazva vagyon, ha nem, akkor gatter.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- BONTATLAN 27" Monitor - 4K 160Hz / FHD 320Hz - Titan Army
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG 27GX790A 27 inch natív 2K 480Hz gamer monitor eladó
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)