Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz freddirty #3270 üzenetére
Nos,ez egyéni,hogy te meg tudod oldani.De másnál ez nem biztos hogy működik.Akár abból adódóan,hogy nem Bp-en lakik,így kénytelen tetőantennát használni,vagy hogy a 2 teljesen fedi egymást... Nekik(pontosabban a kérdetőnek) szóltak a linkek.
Ja én már láttam olyan samsungot(B650),amelyik elsó bekapcsoláskor rákérdezett,hogy kell-e 5 voltot kiadni az antennakimenetére. -
amargo
addikt
válasz freddirty #4176 üzenetére
Én inkább hálózati kapcsolatnak nevezném, de persze a netre is kimászhat, ha úgy állítom be. Ha már a hálózatban van a TV akkor a media share is használnám mivel több táram van.
eric.cartman: Nálam eddig nem megy.. lehet csak a ráolvasás hiányzik még
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz freddirty #4178 üzenetére
Nálam hálóban volt, csak a mobilnetről váltottam és a router meg egészen máshol van most már.. nálam az N-es háló a HD tartalmakat is szépen vitte..
Azért összeszedem az infókat, amit eddig tudok:
WIS09ABGNX infó, chipset doc, egy másik lehetséges alternatíva.
Belkin f5d8053 rt2870“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Batib
őstag
válasz freddirty #48091 üzenetére
Szerintem a half ou és sbs filmek egészen nézhetőek igaz nem volt még módomban BD-ről nézni 3D-t.
A beépített player egész jo százalékban játssza le az általad említett formátumokat. C D és E sorozatról van tapasztalatom. Amit nem játszik le (max 5-10 százalék) azt beszerzem másik kiadótól.
Megéri-e? Számomra nem, de ezt neked kell eldönteni. Egyébként a kis TV-re is szűkséged van, anélkül
egy százassal olcsobban is láttam a neten.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz freddirty #48091 üzenetére
A 3D a demo videókon jól mutatott a media marktban, gyerek jól elvolt a 3d-vell de nem tudom a letölthető SBS és half-ou mennyivel rosszabb.
gyengébb a mínőség mivel csak felezett felbontás (kónyoltak szellemképesek is)..az igazi 3D filmek 50GB-ak és nem .mkv a kiterjesztésük.
Illetve a beépített media lejátszó viszi-e minden gond nélkül a sima mkv, mp4, illetve a 3d mkv filmeket?még wifin is, ha jó az mkv fájl maga..a 24p filmekkel van baja ahhoz külső média lejátszó kell (PC.laptop,BD lejátszó, média lejátszó)
miért is kellene kikukázni a logitech távkapcsolót? 1x kell beprogramozni az eszközökhez...attól mert befejezte a gyártást a support nem állt le. 3 hónapja programoztam be a Harmony 200-as tehát elég régi tipust.
Batib!
Szerintem a half ou és sbs filmek egészen nézhetőek igaz nem volt még módomban BD-ről nézni 3D-t.Ha 1x összejön egy igazi gyári 3D film a 3D-s tévéden, hogy megnézd 3D BD lejátszóval, egy életre lemondasz az 3D .mkv-ról..igénytelennek fogod tartani.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz freddirty #52982 üzenetére
F6500 van betervezve, mert nem sokkal drágább, és ez már prémium kategóriába sorolódik így jobban odafigyelnek garanciális gondokra.
ebből a mondatból az nem derül ki, hanem a konkrét tipus.
amire ő gondolhatott az a 7000/8000 ott felhősödés esetén nem variálnak cserélik a tévét.
Realme GT Master Edition
-
Tonyk
veterán
válasz freddirty #52992 üzenetére
Srácok, F6400 vagy F6500 vásárlása előtt állok. Már van egy d6500-as sorozatú itthon, legalább ilyen minőségűt keresnék. (LAN, 100Hz fontos, wifi nem lényeges, úgysem megy át rajta a fullhd)
MM-ben a Samsungos srác azt mondta, inkább a F6500-öt, mert van hozzá masszírozós távirányító, jobb panel, micro dimming. Ez utóbbit ahogy olvasom itt a fórumot, nem nagyon fogom megtalálni a 6500-ban. Egyáltalán megér majd 40E pluszt a 6500?
Illetve emlegetett egy F6350-es sorozatot is, ami a 6400-at váltotta/ja.
6400 ellen a csak 2 év, regisztrálással nem bővíthető gari van.
Szóval vélemény?(#52997) ZsoltG60
MM-ben azt mondták , hogy a 6400 csak két év és nem regisztrálható +1 évre.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Batib
őstag
válasz freddirty #53046 üzenetére
Van valami ilyesmi is. Egy probát megér talán.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Đusty
addikt
válasz freddirty #53048 üzenetére
Azért az elég szánalmas, hogy ilyeneket kell használni mert a TV menüjében nem tudták értelmesen megoldani a rendezést ami az egyik legkézenfekvőbb és egyik legfontosabb lenne.
Ez nekem csak a frekit írja ki, azt nem, hogy milyen csatorna csak a digitálisaknál így most hogy tegyem sorba? Először végig azonosítsam be, hogy milyen frekihez melyik csatorna tartozik?[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz freddirty #53380 üzenetére
szia
mindenre Én sem tok választ,de pl "E" re (nálam) mind igaz amit mondok
-"film" módban nem változtatja a fényerőt
-csatorna sorrend a smarton belül állítható,szerkeszthető,törölhető. igaz nehézkes,körülményes és soká tart,de ott van az (a sorrend elfelejtés,más téma,de sztem az 1éni lesz nálad )
-eco mód alsó határa állíthatóaz "E manualt" v "doksit", 1szer célszerű lenne átolvasnod azért,lehet lenne benne új dolog számodra ,és ezt tényleg "építő jelleggel" mondom.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Bár nincs samsung tv-m, de van pár tippem:
- a tvn nem vagyok képes átírni az egyes tv adók sorrendjét.
Akkor sem ha nem az "Automatikus hangolást", választod, hanem a kézit? A kézi keresésnél tudtommal lehet sorrendet variálni.- a tv-n naponta kell csatornalistát importálni - mert hogy-hogynem de elfelejti a sorrendet.
Próbáld meg kikapcsolni az automatikus csatorna frissítést.- a "smart" távirányító nagyon szép de minimum két gomb még hiányzik, és van felesleges is.
Ez elég szubijektív. Melyik 2 hiányzik, és melyik felesleges?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Flashget
félisten
válasz freddirty #53385 üzenetére
régebben azért szidtam eleget a samsungot, hogy a pr. célokból többet foglalkozik és fejleszt smartot, webböngészőt,avi lejátszást, de a csatorna rendezést hanyagolja...van samsung chanel editor és 1x megszerkesztem 20 percen át utána az elment fájlt bármikor feltöltöm a tv-re.
15 éves panasonic crt tévémen a csatorna rendezéshez nem kellett 100 gombot megnyomni és nem tartott 1 napon át távkapcsolóval.Realme GT Master Edition
-
RudY
addikt
válasz freddirty #53385 üzenetére
Ami neked felesleges, az másnak talán fontos, illetve fordítva. Jó ideje létezik ez a fórum a tapasztalatok megosztásáról, a negatív dolgok megoldására több hozzászólás születik, mint a Samsung pozitívumok tapsolására. Mivel a tapasztalatokat az újabb és újabb készülékek tulajdonosai gyűjtögetik össze, így - önkéntes alapon - bárkinek van ilyesmire lehetősége.
Néhány példa:
[Samsung LED TV tudástár - D széria]
[Samsung LED TV tudástár - E széria]
[Samsung 2013-as TV-k]
Amennyiben nincs olyan jelentkező, aki elküldi a tapasztalatait JoeYi postaládájába, nem is bővül a gyűjtemény.
Amit pedig leírtál az f6500 azt néhány nap múlva elfelejtődik, a tapasztalat pedig azt mutatja, hogy aligha fognak rákeresni az újonnan érdeklődők, tehát éppúgy csalódhatnak az új TV vásárlása után, ahogy pl. te is.[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Sok dologgal egyetértek, de ekkora különbség lenne f6400 és f6500 között? Ez esetben az f6400 javára.
Nekem az van és teljesen kényelmesen testre tudtam szabni a csatornalistát (DTV) és úgy is maradt.
A fényerőszabályzás nekem sem gyere be, pl amikor egy sötétebb jelenet jön a filmben és az info sor is elveszti a fényét felül, úgy meg azért nem túl könnyű elolvasni. Minek is nevezik ezt a funkciót? Auto-dimming?
Le kéne lőni...[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Tamás34
senior tag
válasz freddirty #63064 üzenetére
Szia! Megvan a 40F6500! Igen, észre vettem a Guide-nél, hogy nincs se kép se hang, de nem zavar mert nem fogom használni! Most éppen arra szeretnék rájönni, hogyan tudom laptopról TV-re küldeni a filmeket vezeték nélkűl!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest