Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
toby_as
tag
válasz harlekim #80437 üzenetére
Szia
Teljesen igazad van en is orulnek ha nem lenne firmware korlat. Mennyire legalis vagy nem azt nem tudom , vegul is nem irjak at a szoftot es nem aruljak mintha az ovek lenne, csak kiegeszitik. Vegul is mindegy nem kotelezo nekik sem megirni , nekunk meg plane nem hasznalni[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz harlekim #80437 üzenetére
A box gyártók viszont nem tudnák eladni a terméküket ilyen feltételekkel. Na hogy is van ez?
Úgy, hogy a régebbi processzorosokkal (ilyen az Alma C2200 csak sajna már nem kapható, kifutott széria)bármit lehetett a felvett műsorral tenni. Kiírni DVD/BD lemezre, elrakni HDD-re, hogy majd valamikor visszanézze az ember.
Az újabb boxokban már nem ez van csak a boxxal lehet visszanézni a felvételt.
BD történet is ilyen volt 2012 márciusáig. Onnantól kezdve csak az a asztali lejátszó vagy szoftver pl. PowerDVD kapott BD licenszt, amelyik tartalmazza a Cinavia védelmet.Sonyt pl. azért nem vettem 2012-ben, mert akkoriban a modelljeiben le volt tiltva az mkv lejátszás ők így adtak a szerzői jogokra, vagy az LG-nek nem volt DTS licensze. Ezek mind megvoltak a 2011-es D szériás samsungban nálam ez döntött akkor.
Realme GT Master Edition
-
toby_as
tag
válasz harlekim #80432 üzenetére
Szia
Nincs mit, meg mindig marad lehetoseged az "adakozasra" vagy maradsz a belterinel. 10$-ert biztosan nem veszel jo belterit. Hozzateszem hogy en meg nem adtam semmit de nekem a 1119 van fent. Regota tervezem frissiteni de valahogy mindig visszafogott azoknak a visszajelzese akik megtettek... -
toby_as
tag
válasz harlekim #80414 üzenetére
Szia
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=21&t=6560Smarthub widget manager...ezzel kel telepiteni(az ip-nek pedig a sajat gepedet ad meg mint szerver a Smarthub-nal)...az usb-re csak a "data"-t kel kicsomagolni. http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=63&t=6778
Eloszor a skyp-ot kel elinditani es autostartra rakni. De a fenti linken le van irva. A felvetelhez pedig a PVR Decoder-t kel hasznalni"
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=63&t=6511
persze miutan mukodik a samygo...
Amugy ez az F szerian es 1119-es firmwar-ig ervenyes. Ha neked annal ujab van akkor maskep kel csinalni es az mar fizetos. -
Flashget
félisten
válasz harlekim #80409 üzenetére
Az alap szitu ugye az, hogy a samsung úgy tesz eleget a szerzői jogoknak, hogy rárak egy spéci jelet a felvételre, hogy csak azon a tévén lehessen nézni. Minden más megoldás vagy hack vagy pénzkiadás beltérikre, tuneres felvevőkre.
Én azt nem tudhatom mit csináltál jól vagy rosszul.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz harlekim #80357 üzenetére
Nem egyeztek meg, hanem már pénzért csinálják azt amit korábban ingyen.
D széria után már az E szériánál sem működött már a destroi progijuk, az F szériánál megcsinált mindent viszont a kapott .ts fájl pc-n is lejátszahatatlan volt.
ezután vettem egy Alma C2200-as DVB-C stb-t és semmi fejfájás.Realme GT Master Edition
-
Tutu7030
veterán
válasz harlekim #31449 üzenetére
Nagy marhaságot mondtak. Ha a tv-n be van kapcsolva az anynet, akkor a tv távirányítójával még a ps3 is kezelhető, valamint természetesen a 3d tartalmakkal sincs gond.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
blakey
titán
Ha az számít nem együttműködésnek, hogy automatikusan nem ismerte fel a pana 3D jelét, csak ha bekapcsoltam, akkor igen, igaz. A többi tv automatikusan felismerte mindegyik lejátszót és automatikusan 3D-re váltott.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
Valamit félreértettél, mert bármilyen márkájú lejátszóról küldött 3D jeleket hiba és gond nélkül megjelenítik a Samsung (és az összes többi) tévék. A kommunikáláshoz ennek semmi köze.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tutu7030
veterán
válasz harlekim #31085 üzenetére
A samygo-t be lehet állítani, hogy a tv bekapcsolásakor automatikusan induljon.
Nem tudom, hogy időzített felvétel esetén is le fut e az autosatart, de egy próbát megér.A védelem "kivételéről" itt már volt szó.
http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_28203-28203.html
http://prohardver.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_28213-28213.htmlLG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashget
félisten
válasz harlekim #30127 üzenetére
első lépés
angolul tudóknak
Ezután viszont a youtube 3D videók nem voltak 3D-ben!aztán ha fenn van a 1013 utána szerviz menüben factory reset. 1016 fw telepít, factory reset. SamyGO telepítése, tv kikapcs-bekapcs és működik minden.
Youtubon nem lesznek ékezetes betük iletve ha tv-n csatornát váltasz ilyen hiba lép fel ennyi a hátránya.
Bár volt aki nemrég meg pont ezt kérdezte miként lehet ilyet a tv-re varázsolniCSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLD!
vagy ne csináld.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest