-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Szoftver frissítés után a football mód aktiválásánál eltűnt a közönség ovációs effekt...
szerettem pedig. (H6400)
-
bul07
nagyúr
válasz
Tegla80 #95426 üzenetére
Nálam a is van hiba a IPTV bokszának a bekapcsolásával
Nálam akkor jött elő amikkor a IPTV boksz frissítette magát,bár nem tudom
(Arról a hiáról nem is beszélve hogy irtó halk lett a IPTV, bár erről tud a Telekom és elméletileg javítják majd)A jelenség az hogy tv-bekacs boksz nem kapcsol be, tv kikapcs a boksz bekapcsol, tv bekapcs és van kép, ezután a tv kikapcs és boksz is kikapcsol
Ha újra párosítom a bokszot akkor egy napig jó és első bepcsolásra is bekapcsoljaAmúgy nekem a Smart távirányítóból kitört egy darabka
Ép az ágyban tévéztem mikkor valami szúrós darabka került alám, nézem hogy az meg mi én azt hitem hogy a hátlap patentja, de nem az volt
Valószínűleg egy ágyról leesés alkalmával megrepedt és csak később hullott ki a darab
De azért elég gáz hogy egy 50cm esést nem tolerál -
Flashget
félisten
Azt kell eldöntened mire van szükséged.
Összefoglalóban le van írva a gyári és bolti garanciák különbsége, előnye, hátránya.
+év/k gyári garanciát csak viszonteladónál vett készülékre tudsz venni a mindenféle néven ketyegő biztosítások nem azok amiket a boltok hirdetnek.
Amit linkeltél nem viszonteladó. -
dreko
aktív tag
Szeretnék vásárolni a fórum alapján egy 48h6400-ast. Hol lehetne jó áron megvásárolni gyári garanciával?
köszi -
Anubis_9
addikt
válasz
tupacamaru #95432 üzenetére
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem már az őrületbe kergetett.
Nagyon reméltem, hogy le lehet tiltani. Egyszer sem használtam, szerintem teljesen felesleges funkció.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ciccuka #95424 üzenetére
H6200/H6400/H6500-nál akinek T-Home/Telekom Box van rákötve mindig bekapcsolja a TV-vel együtt is?
Ez olyan egyszer működik, egyszer nem, azóta nem is használom. A 7500-nál nincs ilyen gond, tehát ez is inkább szoftveres baromság lesz.
egyébként 1 hónap után elkezdett kotyogni a navigációs gomb közepe és ez roppant idegesítő tud lenni).
Akkor én még örülhetek, nekem több, mint félévet kibírt, utána kezdett el kotyogni, vettem is egy "újat" a használt piacon, mert én szeretem ezt a kis okost. Az a "csattogás" szerű hang meg tényleg idegesítő a lazulás miatt. Azért nem semmi, hogy ilyen trágya minőséget szórnak ki.
-
jambiyya
őstag
válasz
Zsotiabeka #95427 üzenetére
Keress rá gugli segít. Van egy csomó tipp, de valószínű, hogy a router konfigban kell valamit állítani.
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam meg életem első saját Smart Tvjét: UE32J5500, nagyon szeretem mert szép a kép, és más tekintetben is meg vagyok elégedve a Tv-vel. A mérete is elegendő mert nem túl távolról nézzük.
Probléma: 1-2 napja a Webböngésző nem tölt be semmilyen oldalt, a Szerver nem elérhető/található hibát ír ki és a Youtube alkalmazást még csak be sem tölti, ha rányomok akkor percekig szürke a Tvn a kép.Wifivel kapcsolódik a Tv az internethez, korábban nem indult újra a router vagy ilyesmi. Teszteltem a hálózati kapcsolatot ott mindent rendben talál, kiírja hogy sikeresen csatlakozik az internethez. Találtam egy olyan részt, hogy Smart Hub csatlakozás tesztje a Terméktámogatás->Öndiagnosztikán belül. Itt meg dobott egy ISP Blocking hibát, 202-es hibakód. Ez fogalmam sincs, hogy mit takar.
Amiket próbáltam:
-router újraindítottam, de semmi változás
-Smart alapértelmezések visszaállítása, de semmi változás
-Wifiről lecsatlakozás majd újracsatlakozás, de semmi.Tehát a két legfőbb hibajelenség: a Youtube alkalmazás még csak be sem tölt, és a Webböngésző nem tölt be semmilyen oldalt, Szerver nem található hibát ír ki várakozás után.
Valami ötlet srácok?
Nagyon nem szeretném ha szervízbe kellene szaladgálnom a két hetes Tv-vel.
Minden mást úgy használtunk ahogy szoktunk, annyi változás volt hogy párom egy pdf könyvet olvasott Webböngészőn betöltve, de ez nem hiszem h problémát okozna h minden elszáll. -
Tegla80
addikt
válasz
Ciccuka #95424 üzenetére
A samu nemreg elismerte,h a hdmi vezerlessel gondok vannak az aktualis fw el.
Keress utana a topikban,valaki linkelte a cikket nemreg ahol olvashato....
Szoval sztem szimplan ez okozza nalad is a problemat ha azota nem jott meg ki a javito fw.
Amugy En spec a javito frissites utan csinalnek egy gyari beallitasok visszaallitasat is,h tuti elfelejtse minden bujat-bajat. -
Skyhigh
aktív tag
válasz
Ciccuka #95424 üzenetére
Kb fél évvel ezelőttig T-Home IPTV-m volt, annál mindig bekapcsolta a box-ot amikor a TV-t is bekapcsoltam, ha:
-Beállítottam, az eszközöknél hogy az hdmi1 (ez a STB-os hdmi a TV-men) azt belőttem hogy T-home-os STB
-A kikapcs/bekapcs gombal kapcsoltam be a tv-t
-A kis IR kiegészítő kütyü jól volt bedugva (nekem néha a tv mozgatása miatt kicsúszott)
-A kis IR kiegészítő rálátott a STB-ra és egyik sem volt túlzottan poros (az IR kiegészítő nálam eszméletlenül vonzza a port)
-Lehet merül az elem/akksi, nekem nem pont ilyen a másodlagos távirányító de az is BT-s és nem mindig jelezte, hogy merülnek az erőforrások -
Ciccuka
veterán
H6200/H6400/H6500-nál akinek T-Home/Telekom Box van rákötve mindig bekapcsolja a TV-vel együtt is?
Itt csak néha kapcsolja be, hiába van beállítva, kikapcsolni viszont egyáltalán nem lehet. Smart Távirányítót használjuk bekapcsolásra (egyébként 1 hónap után elkezdett kotyogni a navigációs gomb közepe és ez roppant idegesítő tud lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest