Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
raverke
tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem egy UE48H6400-nak. UPC mediabox, HDMI-vel összekötve.
Lenne pár kérdésem:
- 3D filmet (nem 2D->3D) miként tudok lejátszani? Noob vagyok teljesen hozzá. PC-ről menne, hálózaton keresztül.(egyenllőre wifin, 2,4 Ghz-es N szabványon) A 300 "újabb" része van meg(egymás alatt van a 2 kép), de a kép a 3D bekapcsolása után szét van esve és homályos.
- Ki milyen programot ajánl, amivel a PC-n megosztott filmeket le tudom játszani a TV-n? A Samsung smartview egy rakás ......!
- Az összefoglalót elolvastam és be is állítottam az értékeket, de konkrétan ehhez a típushoz kellene a megfelelő beállítás, lehetőség szerint némi magyarázattal, hogy melyik opció mit csinál. Pl: 2 point, 10,point stb..., mert nem az igazi még a kép.
- A kép nálam kissé "szappanopera" jellegű. Erre milyen beállítás van hatással? Eléggé zavaró.
- Ha filmet nézek PC-ről, akkor arra is külön beállítások kellenek? Kicsit sötétnek és életlennek láttam. Esetleg van lehetőség a saját beállításokat valamilyen néven elmenteni, hogy csak simán váltogathassak ez előre beállított profilok között?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest