Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raverke

tag

Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem egy UE48H6400-nak. UPC mediabox, HDMI-vel összekötve.

Lenne pár kérdésem:

- 3D filmet (nem 2D->3D) miként tudok lejátszani? Noob vagyok teljesen hozzá. PC-ről menne, hálózaton keresztül.(egyenllőre wifin, 2,4 Ghz-es N szabványon) A 300 "újabb" része van meg(egymás alatt van a 2 kép), de a kép a 3D bekapcsolása után szét van esve és homályos.

- Ki milyen programot ajánl, amivel a PC-n megosztott filmeket le tudom játszani a TV-n? A Samsung smartview egy rakás ......!

- Az összefoglalót elolvastam és be is állítottam az értékeket, de konkrétan ehhez a típushoz kellene a megfelelő beállítás, lehetőség szerint némi magyarázattal, hogy melyik opció mit csinál. Pl: 2 point, 10,point stb..., mert nem az igazi még a kép. :N

- A kép nálam kissé "szappanopera" jellegű. Erre milyen beállítás van hatással? Eléggé zavaró.

- Ha filmet nézek PC-ről, akkor arra is külön beállítások kellenek? Kicsit sötétnek és életlennek láttam. Esetleg van lehetőség a saját beállításokat valamilyen néven elmenteni, hogy csak simán váltogathassak ez előre beállított profilok között?

Új hozzászólás Aktív témák