- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
raverke
tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem egy UE48H6400-nak. UPC mediabox, HDMI-vel összekötve.
Lenne pár kérdésem:
- 3D filmet (nem 2D->3D) miként tudok lejátszani? Noob vagyok teljesen hozzá. PC-ről menne, hálózaton keresztül.(egyenllőre wifin, 2,4 Ghz-es N szabványon) A 300 "újabb" része van meg(egymás alatt van a 2 kép), de a kép a 3D bekapcsolása után szét van esve és homályos.
- Ki milyen programot ajánl, amivel a PC-n megosztott filmeket le tudom játszani a TV-n? A Samsung smartview egy rakás ......!
- Az összefoglalót elolvastam és be is állítottam az értékeket, de konkrétan ehhez a típushoz kellene a megfelelő beállítás, lehetőség szerint némi magyarázattal, hogy melyik opció mit csinál. Pl: 2 point, 10,point stb..., mert nem az igazi még a kép.
- A kép nálam kissé "szappanopera" jellegű. Erre milyen beállítás van hatással? Eléggé zavaró.
- Ha filmet nézek PC-ről, akkor arra is külön beállítások kellenek? Kicsit sötétnek és életlennek láttam. Esetleg van lehetőség a saját beállításokat valamilyen néven elmenteni, hogy csak simán váltogathassak ez előre beállított profilok között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest