Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
jött az üzenet, hogy április 1-től megszűnik az egyik applikáció támogatása...hiába kapcsoltuk ki az üzenetet a központból lazán felül írták és megjelent minden tv bekapcsolásnál.
ebben a smart világban minden és mindenki csak kémkedik.
[link]
mobiloknál már régóta tudott dolog [link]
elvileg a samsung on tv-je is kémkedik ha megfigyel és tévézési szokásokon alapul a működése.
aztán minden smart ketyere is ilyen..óra,cipő meg a jó ég tudja miket találtak ki.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
-
WD9
csendes tag
válasz joco79 #79590 üzenetére
Szia!
A topik összefoglalójában van leírva az ajánlott beállítás, nekem viszont túlságosan fakó volt, úgyhogy én változtattam rajta.
Kép üzemmód: Természetes
Háttérvilágítás: 15
Kontraszt: 80
Fényerő: 45
Élesség: 45
Szín: 50Kép opciók:
Színtónus: 2. meleg
Dig. tiszta megjelenítés: Ki
MPEG-zajszűrés: Ki
Motion Plus: TisztaA #79583-es origo alkalmazás problémára valaki tud megoldást??
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Samsung LE37A656A1F televízióm ami az alábbi problémával küzd.
Bekapcsolás után a kép nem jó, nem jók a színek, kicsit olyan mintha szellemképes lenne! De nem csak tv adás alatt hanem már akár a menüben is észrevehető!
Ha mégis ráveszem magam, hogy nézem néha megjavul van amikor meg eldobja a HDMI-t aztán egyből visszaadja!
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Tudtok ajánlani valakit aki meg tudná nézni?Üdv.
-
dethroner
veterán
válasz Dadan01 #79558 üzenetére
Nekem is ki volt kapcsolva a frissítés, de egyszer valamiért keresett, talált és folyton ajánlgatta. Nem akartam frissíteni, írtam a samsung-nak, ők távsegítséggel megnézték. Azt mondta a nő, elvileg úgy van beállítva hogy ne keressen frissítést, nem érti miért keres mégis. Csináltam egy teljes visszaállítást, azóta jó. kopp-kopp
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
válasz realfalcon #79584 üzenetére
Generic dlna profile na erre rányomsz, jőn egy legördülő menü, itt kiválasztod "Samsung tv/player e/f series",
Ha olvasod a serviio topicot akkor láthattad, hogy korábban írtuk nem minden esetben működik ez a dolog. Pl., online stream esetében volt olyan oldal ami csak akkor jött be ha B vagy C szériásra állítottuk miközben a tévék D,E,F szériásak voltak.
Realme GT Master Edition
-
T.Peterka
csendes tag
Sziasztok!
Probléma adódott a TV-vel. Típus: UE30F5300
Ma reggel még gond nélkül néztem, de most mikor bekapcsolom fekete a képernyő.
Hangja van, csatornát is tudok váltani, minden oké, de a képernyő fekete, a menüket sem látni.
bekapcsolásnál, meg csatorna váltásnál látni, hogy mikor be van kapcsolva "fényesebb" a fekete, szóval háttérfény van. Olyan mintha a fényerő 0 lenne, és teljesen sötét a kép. Ötletek? köszi![ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Nálatok se tölt be a Multimédia oldal?
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
realfalcon
csendes tag
válasz drmotto #77432 üzenetére
szia!
Pont ilyen tv, ilyen probléma, DE megoldottam servioo-t használok a pc-n, azon keresztül osztom a filmeket stb a tv felé. servioo-ba az eszköz beállításoknál a tv típusszám megjelenik, mellette az van írva:
Generic dlna profile na erre rányomsz, jőn egy legördülő menü, itt kiválasztod "Samsung tv/player e/f series",
És rögtön egy, aki mindent visz ) lesz a tv-ből! -
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Nektek az origo app működik hibátlanul? Nekem az alkalmazás menüje bejön rendesen, viszont azon belül bármelyik menüpontra lépek rá, ugyanúgy fehér képernyő jelenik meg a jobb oldalon. Valami ötlet esetleg? H6200
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #79576 üzenetére
Szerinted, ha van olyan beállítás, ami több tévére is passzol, akkor a gyárból miért nem úgy, azzal adják ki?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
H6200-hoz tud valaki kalibrált képbeállításokat? Neten van pár de hátha van olyan amiről nem tudok.
-
devil-k
nagyúr
-
rambustibi
őstag
Sziasztok!
Mennyiért tudnám eladni Samsung ue40f7000sl tv-m? picivel több mint 1 éves, euronicsbe szól a számla. doboza is és minden tartozéka megvan, káván még rajta a fólia körben. Új ára 280e volt, most mennyit érhet?
Üdv. TibiKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
syab19
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék mi a tapasztalat a TV-k mennyire szeretik a vezeték nélküli beviteli eszközöket?
Van valamilyen külön program vagy feltétel, hogy együttműködjenek vagy lutri?Köszönöm előre is!
Üdv. Szabi
-
sandró60
addikt
válasz FOXhun #79565 üzenetére
A javitatás után,ha el adod talán vissza kapod amibe kerűlt.Én egyből egy szervizesnek próbálnám eladni az is több.,mint a sermmi.Amúgy nekem is ez a tipus van már-4-éve és semmi bajom nem volt vele.Annak idején a regisztráció után 5-évre lehetett hosszabbitani a garanciát.Nálad ez nem lehetséges?
Van itt"tv hiba fórum"ott érdeklődj.[ Szerkesztve ]
-
FOXhun
tag
Sziasztok Szakik!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Van egy UE40D5500-as tv-m, ami mainboard hibás lett, legalábbis ezt mondta a "szervizes", egész egyszerűen annyit csinál, hogy bekapcsolás után bejön az adás, majd újraindul pár másodpercen belül és ezt ismételgeti folyamatosan. Az utódja már megvan egy H6200-as személyében, de nem tudom ezzel mit csináljak. Javítás nélkül szerintetek el lehet adni? Mennyit érhet így? Vagy szerezzek hozzá boardot (tippeket elfogadok..) és úgy próbáljam?
Előre is köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz Cassio1987 #79562 üzenetére
Igen
-
-
-
sahhancs
csendes tag
Adott egy samsung led tv-m.. a hibaja hogy a tv magatol kikapcsol es majd vissza valamikor 15 szor egymas utan valamikor egyszer egyszer.. szoftvereztem mar, illetve probaltam mas konnektorbol is semmi.. a garit meg en barom nem aktivaltam a samsung honlapjan
[ Szerkesztve ]
-
Dadan01
senior tag
válasz Flashget #79557 üzenetére
De fog. Nekem két hónapig nem hagyta abba, tegnap véletlenül rányomtam és így frissült 2130-ról valami 2602-re.
Ez csupán annak gond, aki rootolni tervezte a tévét, ugyanis 2130 utáni fw-vel ez jelenleg és valszeg jódarabig nem lesz lehetséges. Azt furcsállom, hogy most viszont nem akar frissíteni, szóval tippre ez egy kritikus frissítés volt, azért nem hagyta abba a próbálkozást. Azért gondolom ezt, mert a mostaninál is van frissebb, és mégsem kakukkol minden bekapcsolásnál.[ Szerkesztve ]
-
Holee
csendes tag
Sziasztok!
Egy 48H6400-as Samsungom van egy pár hónapja. Minden bejelentkezéskor szeretne frissíteni. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van-e tapasztalata. Javít valamit? Miket tartalmaz. Kerestem már rengeteg helyen,de semmit nem találtam. Előre is köszi a választ! -
Flashget
félisten
-
gorog67
aktív tag
válasz guftabi96 #79548 üzenetére
- Ha a boxra kötöd a monitort, akkor mindennek jönnie kell, amit a box tud.
- Ha az antennakábelt közvetlenül a monitorba dugod, akkor az összes analóg és huszon valahány digitális adás jön kódolatlanul.
Látogass el ide: UPC Magyarország Kft.
Többször le volt írva, hogy hogyan kell behangolni a csatikat. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Vettem egy SAMSUNG T24D390EW monitor/tv-t.
Monitorként tökéletesen funkcionál, viszont a TV adásokat nem fogja. Rákötöttem a UPC-től kapott settopboxot, amivel van adás, de a sima digitális adásokat nem fogja, pedig tudtommal a benne lévő tuner alkalmas rá. (ha nem, akkor javítsatok ki, mert akkor nem is szenvedek vele tovább.).
Azért lenne jó, ha nem csak a UPC adásait fognám, mert a digitálisnak sokkal szebb a képe. (upc-n nem HD a kép, de ezen már rajta vagyunk, mert a kinti tv-n a nagyobb képátló miatt még ocsmányabb a kép, ha upc-n keresztül nézünk valamit).Kérdésre visszatérve, mit kellene állítanom, hogy találjon csatornákat?
Hivatalos oldal: [link]Válaszokat előre is köszönöm!
#KeepFightingMichael
-
-
PuMbA
titán
válasz Cassio1987 #79543 üzenetére
Ez valami Catalyst hiba, nekem alapból Full 4:4:4 RGB-n volt a legújabb AMD driverrel, de másra állítani nem tudom, mert azt csinálja, amit neked. Frissíts drivert szerintem
-
gyeniko
őstag
Több is van "90"-es végű és elégedett vagyok velük. Minden funkciója hibátlanul működik, csatorna keresés és menü rendszer, ékezetek is rendben vannak.
Rossz nyelvek szerint a német piacos modellek egy picit pontosabban szereltek, de én ezt nem nagyon hiszem el, inkább amolyan régi, KGST-s emlék.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
BBéci
legenda
válasz kovimre #79542 üzenetére
Igen, az egy Németországba szánt változat, gond nélkül használható Magyarországon is. Volt nálam 90-es végű tesztpéldány, valamint Gyeniko fórumtárunk birtokában szintén van olyan.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cassio1987
tag
Sziasztok. Samsung f6100 tv-m hdmi kábellel csatlakozik a tv (dvi) cimkéjű hdmi portba. A gépen a catalyst control centerben a színbeállításoknál ha átállítom a színeket YCbCr 4:4:4-ről full range rgb-re akkor fél perc múlva magától visszarakja a korábbi beállítást. Tud erre valaki megoldást? Megoldhatja e ha hdmi kábel helyett dvi to hdmi kábelt használok?
-
kovimre
tag
JU7090 De kár, hogy nem tudok németül. A 90-es végződés miben térhet el a 7000-től?
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy samsung 40h6400-es televíziót..
Van esetleg ajánlott bolt, amivel nincs gond... ? -
tyotyiga
tag
Helló! Plex-t használok,wifin működik a tv-m.
Sűrűn előfordul,hogy szaggatnak a full hd filmek,megállnak nèha.
A gèpben 2gb ram van,az lehet a kevès,vagy a wifim gyenge?
Egyèbkènt 48H6400-as tv-m van. -
Dadan01
senior tag
válasz Intel fan11 #79524 üzenetére
Nem reprezentatív minta, de nekem két green hddm is feldobta a pacskert, azóta csak blue. Red szerintem is felesleges a tévé mellé, jóval drágább és semmi előnye nincsen.
-
Sárpac
nagyúr
SAMSUNG UE40HU6900-ról van valakinek valami tapasztalata?
4K-s tvt baráti 150K alatti árral.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
gorog67
aktív tag
Vettem egy 32hu6200-as tévét. Két problémám lenne:
- Csatlakoztattam az UPC-s modem 5GHz-es wifijéhez, de használhatatlanul lassú, kábelem most nincs hirtelen.
- Lementettem a csatlistát és szerkesztettem a Samsung Channel Editor 0.12 verziójával. Megváltoztattam digitális kábel sorrendet és átírtam néhány analóg kábel csati nevét. Ezt betöltve a tévébe, a sorrend megváltozott, de a nevek nem, és az újra lementett listában sem voltak már meg.
Ötlet? -
Intel fan11
őstag
Leírtak alapján nekem a RED a szimpatikus. Legalább tovább birja mint a green! Hülső HDD házról mi a vélemény amit választottam? Előzőekben írták, hogy a samu tvk nem mindel kompatibilisek. Vki használ-e ilyen fajtát. Zsákba macskára nem akarok vásárolni!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
BBéci
legenda
Tudtommal csak az applikációs elérhetőség szűnt meg, böngészőből megy. De ez nem biztos.
(#79522) Intel fan11
A RED non-stop, 0/24 órás üzemre készült, ha csak tárolás és PVR a cél, felesleges olyat venni, bőven megfelel a Green is.[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
üdv!
Sharkoon Rapid-Case 3.5" U3 Black típusú külső HDD házat használ vki samu tvvel? Kérdésem az lenne, hogy ezzel felismeri-e a WD RED 2TB-s vinyót?Battletag: hojszi#2983
-
Rdinhoo
csendes tag
Üdv, olyan problémám lenne,hogy az iphone 5s nem találja a samsung(2015) modell tv-t.Youtube megy,viszont a smartview sehogy sem ismeri fel.valakinek valami ötlet?Köszönöm
-
Intel fan11
őstag
válasz Flashget #79437 üzenetére
Tehát ha mondjuk vennék egy 3 terás WD Redet, akkor azt úgy ismerné fel az f5300-as tv-m ha megfelezem tehát csinálok 2 x 1,5 terás partíciót? vagy veszek egy 2 terásat és azt vinnie kéne 1ben? Azért érdeklődöm mert árban megérné a + 5-6 ezer ft-ot és lenne 1 nagyobb vinyóm, de ha a tv nem viszi akk nem jó mivel arra kéne és csak HD filmek tárolására!
Battletag: hojszi#2983
-
PuMbA
titán
válasz kovimre #79516 üzenetére
YT-on most is van minden videónak H264 változata választhatóan, amit meg lejátszik az összes TV, szóval ez nem érv, hogy miért nem megy a régebbi TV-ken A YT 4K-s videók minősége meg nem éri egy egy Blu-ray FullHD-jét, úgy, ahogy egy 1080p-é is alig éri el egy rendes 720p-t, szóval szerintem teljesen felesleges. Egyedül majd a beszerezhető forrásoknál lesz jelentősége, ha elterjed, mindenesetre ez tényleg előny az új TV-knél
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kovimre #79516 üzenetére
A 4K-s YT videókra vonatkozik.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tyotyiga
tag
Sziasztok! Adott egy 48H6400-as Samsung.
Arra van e lehetősèg,hogy külön állìtsam csatornánkènt a kèpmèretet? Egyik ìgy,a másik úgy lenne jó.Megpróbáltam,de ha egynèl átállìtom,mindegyik átáll. Erre van valami okosság esetleg? -
kovimre
tag
JU7000 használati útmutatóban megtaláltam a VP9et a kodekeknél, HU7500ban csak VP8at ír.
-
Vhiktor
veterán
Na sikerült megvennem az SSG-3100 szemüvegeket.
4 darabot vettem bontatlanul összesen 10 ezer FT-ért. Marha jó vétel volt. Ég és föld a minőségbeli különbség az 5100-hoz képest.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Stevenstyle
senior tag
válasz blakey #79510 üzenetére
Ezt azért pontosítanám annyiban, hogy az előnye a tényleges FullHD felbontás (Bár ez az előny elveszik egy jó passzív 3D-s UHD készülék esetén), de magában a 3D térhatásában a felbontáson kívül nincs különbség a két technológia között, ugyanazon minőségű 3D-s Bluray forrást feltételezve persze.
Amúgy az aktív 3D nem bukott meg sehol, a 3D összességében került háttérbe az eddigiekhez képest. Ebben nagyrészt az játszott közre, hogy egy-két nagyon jó 3D-s film után ami kasszasiker lett a stúdiók elkezdték ontani a zömében gyenge térhatású Fake 3D-s filmeket amiket olcsóbb volt utólag konverzióval megcsinálni de a végeredményt tekintve a béka segge alatt volt / van, aztán meg csodálkoztak, hogy nem generálnak olyan bevételeket mint pl az Avatar. Megjegyzem konverzióval is lehet jó térhatást elérni (Jurassic Park, Gravity), csak jóval több munkával és befektetett pénzzel.
Látható, hogy a várt eladásnövekedés azért nem következett be, mert a 3D nem tudta volna eladni, hanem nem volt megfelelő mennyiségű, minőségi tartalom.
A különbség idén annyi, hogy eddig a 3D volt a gyártóknak a fő marketing eszköz amivel el próbálták elsózni az új Tv-ket, most meg az UHD a kulcsszó amitől az eladások növelését remélik. Most ezt kell erőltetni! Emellett azért a felső középkategóriától megmaradt a 3D is, de már nem erre fektetik a hangsúlyt.
Végül hozzátenném, hogy majdnem sikerült az UHD-t is elszabniuk, ugyanis nem idén kellett volna az UHD Alliance-nak véglegesíteni az UHD Blu-Ray sztenderdeket, hanem már legalább két éve amikor elkezdtek szállingózni az első 4K-s Tv-k és akkor talán most már lenne értelmes mennyiségű tartalom rájuk, illetőleg nem kellene vakarni a fejüket azoknak akik már vettek 4K-s Tv-t (vagy terveznek venni idén nem felső kategóriásat) amiatt, hogy a sztenderdek felének felel csak meg a Tv-jük.
-
blakey
titán
Nem azért bukott meg, de ezt még nem lehet így kijelenteni hiszen a gyártók mondják meg, hogy mi bukik meg. Az aktív 3D egy esetben zavaró, ha nem sötétben nézik, minden apró fény hatására zavaró villogás lehet, de ez sem minden esetben. Minden más esetben "teljesebb" az élmény, mint a felezett felbontású passzív 3D-nél.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Wucky
senior tag
válasz Flashget #79507 üzenetére
Az aktiv 3d azért bukhatott meg,mert sokaknak zavaró a fény veszteség,meg a vibráció.
De szerintem ez a passzív 3d nem az igazi,ám a kényelmesebb megoldás.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
Flashget
félisten
válasz Sárpac #79506 üzenetére
Miből gondolod, hogy a samsung aktív 3D-je lett bukás és nem ámblokk a 3D?
ja a neten terjedt 3D mkv féle szutykok nem az okai? Hogy még sem készűl annyi valós 3D film mint amit jósoltak, többnyire felkonvertáltak csak? Hogy azok a csatornák amik valóban 3D-ben tolták befejezték ezt az adás formát?Itt nem a samsung 3D-je bukott meg, hanem ámblokk a 3D.
Realme GT Master Edition
-
-
Wucky
senior tag
válasz Flashget #79502 üzenetére
Gondolom a SUHD-ra gondolsz.
Most komolyan. Néztem többször is az ívelt tv-ket,mert érdekelt mi a jó benne. Ha 3-an ott álltunk előtte,én a szélén már nem is láttam rendesen a közelebb eső oldalt. A görbe vonalakról ne is beszéljünk.
Egyébként jelenleg projiban szeretnék gondolkodni. A nevelt fiam akar tv-t. Spórolt is rá,meg kipótoljuk neki.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
dethroner
veterán
Már megint ez a fránya felezett 3D vs. 3D BD lemez vita
A felezett 3D-nek sincs semmi baja. Igazából akinek baja van a 3D-vel( szellemképes, nem éles a kép stb) azok szerintem kivétel nélkül hamis 3D filmet néznek. Én néztem a tévémen már 3D iso-t és felezett felbontást is és az a tapasztalatom, hogy semmivel nem rosszabb a 3D élmény a felezetten mint a BD50-es iso-n. A rossz dolog az, amikor a stúdiók felkonvertál 2D filmeket adnak el térhatásúnak.
Épp tegnap volt "szerencsém" egy ilyen élményhez. Az új mad max filmet néztem aktív 3D moziban. A film döbbenetesen jó, de sajnos elkövettem azt a hibát hogy térhatásban akartam nézni, ami nem hogy hozzátett volna az élményhez, inkább rontott rajta. A kamera fókuszban lévő szereplő középen tökéletesen látható, majdhogynem térbeli a megjelenítése, azonban a néhány méterrel mögötte oldalt elhelyezkedő alakok szellemképesek, ami siralmas látvány. Mélység érzet a nullához közeli, kb mintha a tévé 2D->3D opciót használnám. Ott is csak úgy tud a tévé 3D szerű képet alkotni, hogy széthúzza a képet, az alakoknak megnyúlik a kiterjedése, szellemképes lesz. Nos, itt a több millió dolláros utómunka hozza kis túlzással azt, amit a tévé pár dolláros procija valós időben megcsinál.
És mielőtt a mozi rosszul beállított vetítőjét kezdené ki valaki, leírom hogy ebben a moziban láttam a Majmok bolygója és a Hobbit utolsó részeit, amik valós 3D-ben készültek és a végeredmény a vásznon is gyönyörű volt, aktív 3D vetítésen.
Szóval az a véleményem hogy ha valaki teljesen kezdő a samsung 3D terén, ne öljön bele tízezreket külső eszközbe, először próbálja ki akár pc-ről, akár a sokszor szidott beépített lejátszóval mind a valós, mind az utólagosan felkonvertált filmeket. Úgy kaphat egy kis összehasonlítást abból, hogy melyik nyújt valóban plusz élményt és melyik az, amit csak térhatásúnak csúfolnak. Aztán ha megvan a különbség a kettő között, el lehet dönteni hogy megfelel-e a felezett felbontás, vagy jöjjenek inkább a BD25, BD50 fájlok.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest