Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Plex-en lehet valahogy felirat méretet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
WD9
csendes tag
válasz joco79 #79604 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam!
(#79607) tyotyiga: UPC-s set top box-nál nekem sem engedi kiválasztani, viszont amikor a laptop-ot rákötöttem, akkor ment.
más: Plex-en keresztül meg lehet oldani a netes stream-ek lejátszását is? Nem találtam ilyen funkcióját.. Vagy arra csak a serviio képes?
[ Szerkesztve ]
-
WD9
csendes tag
válasz joco79 #79590 üzenetére
Szia!
A topik összefoglalójában van leírva az ajánlott beállítás, nekem viszont túlságosan fakó volt, úgyhogy én változtattam rajta.
Kép üzemmód: Természetes
Háttérvilágítás: 15
Kontraszt: 80
Fényerő: 45
Élesség: 45
Szín: 50Kép opciók:
Színtónus: 2. meleg
Dig. tiszta megjelenítés: Ki
MPEG-zajszűrés: Ki
Motion Plus: TisztaA #79583-es origo alkalmazás problémára valaki tud megoldást??
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Nektek az origo app működik hibátlanul? Nekem az alkalmazás menüje bejön rendesen, viszont azon belül bármelyik menüpontra lépek rá, ugyanúgy fehér képernyő jelenik meg a jobb oldalon. Valami ötlet esetleg? H6200
-
WD9
csendes tag
UE32H6200 TV-hez szeretnék vezeték nélküli billentyűzetet venni. Keresgéltem itt a topikban és az alábbi 3 típust találtam, amik korábban említve lettek:
1. Rapoo Blade E2700
2. Logitech K400
3. Samsung VG-KBD1500
Volt aki írta, hogy a Samsung bill-el a youtube app-ba nem lehet írni. A többi bill-nél is fennáll ez a probléma?
Az általam említett TV típushoz van valakinek konkrét saját tapasztalata ezekkel a billentyűzetekkel? Melyiket érdemes inkább, vagy van esetleg más alternatíva? Jobb annyival a samsung, amennyivel drágább?
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
A H6200-as képbeállításában szeretném a segítségeteket kérni. TV adásnál a kép két oldalánál egy 5-5 centi nem jelenik meg a készüléken. Leginkább a különböző feliratoknál látszik (pl. híradó).
A képméret "képernyőhöz ig." választási opció ki van szürkülve. Az összefoglalóban is ezt a beállítást ajánlják, gondolom ez megoldaná ezt a problémát. De vajon miért nem tudom kiválasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest