- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
viszont mindenre van topic.
legközelebb digikábel kapcsán itt nézelődj és lehet hamarabb megoldod a problémád -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
UPC műholdas Tv-hez van valami jól bevált kép beállítás?Vagy ez típusonként változik?
Lenne 1 régebbi FHD LCD LE32A551 meg 1 UE46C6000 Led ezeken kellene valami jó beállítást buherni
Kösz!
[EZ lett] az analóg kábel helyett.Már most ég és a föld
Főleg a HD-és csatornák. -
mycso
veterán
válasz
Flashget #40839 üzenetére
Ami érdekes, hogy elvileg a diginél van a probléma, mégis a régi LG LCD-men működött és működik tökéletesen, a Samsungomon meg pár napja sz@r.
Az idő kézi állítgatása nem jött be nálam, azon már túl voltam és bele is nyugodtam, hogy egyelőre ilyen.
Viszont amit írtál időzóna átírást, azzal tökéletes lett.
-
air76
tag
Hali mindenki!
D6500 tv-m van Digi kábel tv előfizu.A probléma,hogy az elektonikus műsorújság dátumban és időben is el van csúszva!Még a 1018-as firmware van fent nem frissítettem kb egy éve.Ha valaki tud megoldást a problémára jelezze már THX! -
Flashget
félisten
-
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #40829 üzenetére
Talán azért nem tudod frissiteni a firmware-t,mert már fent van a tévéden.Amúgy ha ezen az oldalon a firmware-menűben megnézed az utolsó hivatalos kiadás 2012 szeptemberi.
-
kerekfej
őstag
UE40ES6100 felhősödés és utánhúzás
-
Bull Boss
őstag
Valaki mondja már meg komolyan, hogy miért nem tudom a D5000emen frissiteni a firmwaret?
azt irja nem található újabb verzió.. ezt a legújabb decemberit próbálom feltenni de semmi siker. Tipp ?? (a pendrive fat32es igen)
-
Tegla80
addikt
válasz
VW-Corrado #40827 üzenetére
én használtam
de nem szándékosan,véletlenül mert sikerült ügyesen oda tenni
(ezen bezzeg nincs lámpa
)
sok noném táv sokkal jobb gombkiosztásúra sikerül,mint a gyáriak (csatornaszerkesztésről meg nem is beszélve . ebben sosem lesz jó a samu szerintem, csak a karácsonyfa talpban
)
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz
Lehiñito #40804 üzenetére
ES7000 - van világítás, de néha jól jönne egy P.SIZE (Digi-nél néhány 16:9-es műsort/adást 4:3-ban nyomják és macerás ki be mászkálni a menüben)
Viszont van "Family Story", hogy ez mekkora királyság!!!
Idióta marketingesek.
Használta egyáltalán valaki valamikor? De ha mégis a használatára vetemednék, akkor is bőven elég lenne a Smart-Hub-ból elérni. Szerintem.
-
vagamo
őstag
F széria hivatalos megjelenése kb mikorra várható?
-
Tegla80
addikt
válasz
CoolBoy323 #40818 üzenetére
ez szerintem megbízható forrás
néz rá ha érdekel a lag
[link]de ez a "32ES5500 input lag kb 3 század másodperc (0,03 s)" tetszik"
-
JuliusK
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40D6570-es Smart LED TV-m, amelyre USB porton keresztül rádugtam egy 2TB-os Samsung külső vinyót. Több száz könyvtár található a külső tárolón, viszont jó néhány könyvtár esetében azt írja ki, hogy a "mappa nem olvasható", pedig több fájl is található benne, amit PC-vel látok. Legutolsó firmware van rajta. Mi lehet ennek az oka?
A válaszokat, javaslatokat előre is köszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
32ES5500 input lag kb 3 század másodperc (0,03 s)
-
BBéci
legenda
-
mycso
veterán
No a laptoppal összekötve, powerdvd-t próbáltam csak, ott elindítva a filmet, a TV egyből jelzi, hogy 3D módba vált és a szemüveg csatlakozik is.
Tehát azzal működik tökéletesen.Az asztalin, majd még nézegetem a képernyő beállításokat, szerintem ott lesz valami elcseszve....
-
Zoli6654
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy tavalyi ue46d7000-es modellt. Otthon UPC kábeltv van. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e tapasztalatok, hogy ezzel a típussal működni fog a upc mediacard vagy továbbra is kelleni fog hozzá a set top box?
Köszi
-
Delirious
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40EH6030W TV-m azt vettem észre, hogy az mkv fájloknál hiába vannak fejezetek, a TV nem kezeli őket. Elég kellemetlen, ha egy mkv filmet folytatni szeretnék valahonnan, akkor ki kell várni mire a gyors-tekeréssel (ami igen lassú) megtalálom az aktuális részt. Van esetleg megoldás az mkv fejezetkezelésre, vagy időben előre, - visszaugrásra? A filmeket külső HDD-ről nézem. Ismerősöm LG TV-jével simán bele lehet ugrálni a filmekbe.
-
mycso
veterán
válasz
206 cc #40807 üzenetére
Asszem ezeket az alap dolgokat ugorhatjuk, de akkor a kályhától:
1, más forrásból fhd 3D-t nem tudok kipróbálni, egyébként igen működik a 3D mód és a szemüveg is
2, HD6770 (HDMI 1.4a)Van itthon egy Acer Aspire S3 noti (Intel HD4000), mindjárt megnézem azzal is, mert már nagyon nem értem, hogy mi lehet a baj....
(#40809) tjnet: mint már többször leírtam, hardveres-szoftveres oldalon teljesen megvagyok, sőt balf@sz sem vagyok, tehát össze tudom kötni, sőt érzékelem, hogy működik-e a szemüveg, stb. ...tudom, hogy milyen hardver kell a 3D-hez. Nem ilyen jellegű a problémám --y látszólag minden klappol, mégsem működik a 3D.
-
mycso
veterán
Még egyszer utoljára nekifutok annak a kérdésnek, hogy számítógépről hogyan lehet lejátszani eredeti 3d tartalmat???
Tehát adott 2 program:
1, PowerDVD 12
2, TotalMedia Theatre5Mind2ben eltudom indítani a br disket,. majd a lejátszó menüjében kiválasztom, hogy 3D-ben szeretném nézni, el is indul....természetesen a TV-n mosottan/kissé eltolva jelenik, meg, tehát megy a 3D lejátszási mód
A 2. számú versenyzőnél, az égvilágon semmit nem tudok állítani a 3D menüben, minden funkció inkatív.
Az 1. számú versenyzőnél, automatikusra van állítva, de igazából bármire is állítanám, a végeredmény ugyan az lesz...
Tehát megy a film.
A szemüveget előveszem, megnyomom a gombot, majd kiírja a TV, hogy csatlakozott. DE hiába írja, ki, mert nem csatlakozik --y ha 50x próbálom akkor sem.
Ilyen eredeti tartalomnál a TV-n, meg kell nyomnom a 3D gombot??
Ha megnyomom, akkor az után valóban csatlakozik a szemüveg, csak mint már írtam visszább, ekkor az eredeti 3D képet konvertálja fel újból 3D-re, tehát ez a megoldás sem jó.Ha valaki leírná pontosan, hogy neki milyen módszerrel sikerült így filmet néznie, azt megköszönném.
Kipróbáltam már, hogy a hdmi-t nem az erősítőmön vezetem keresztül, hanem közvetlen a TV-be dugom, a helyzet változatlan.
Már tényleg agybajt kapok ettől. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest