- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfranky
őstag
válasz
Zsigi72 #40458 üzenetére
Értem...akkor nem tudom mi lehet a hiba oka... nálad ki van kötve optikaival a hang házimozira, vagy a TV hangrendszerét használod?
TV-n keresztül online frissítettem a legújabbra, most már azt írja ki, nincs újabb FW. Nálam a csatornalista megmaradt úgy ahogy volt... amikor kikapcsoltam a tv-t, akkor a camera+microphone FW-t is frissítette érdekes módon, sőt szólt is, hogy kikapcsolt állapotban ha bemondok egy "Hi Samsung, TV ON!"-t, akkor bekapcsol majd...
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
mfranky #40456 üzenetére
Nálam az ES7000-en nem megy el a hang.
Samsungéknál van a baj, itt fentebb írta is valaki, nekem sem megy semmi.
A TV-n keresztül is tudsz frissíteni a menüből, viszont nekem a frissítés után eltűnt a csatornalista, amit vagy majd 2 órán keresztül szerkesztettem a számítógépemen.
TV-n újra csatorna keresés és újra elölről az egész. -
Inhouse
őstag
Valaki kipróbálná, hogy az index.hu fagyasztja-e a TV-t? Köszönöm.
Ami még gáz nálam, ha egész estés filmet nézek netről, akkor 20-30percenként hibával megáll, memória megtelt...újra és mehet tovább...egy ismerősöm felső kategóriás LG-jénél is láttam ezt a hibát, ennyiből nyugodtabb vagyok, nekem olcsóbban jött össze ez a hiba! -
mfranky
őstag
Sziasztok!
A minap nekem is eltűnt minden a SmartHubról, de frissítettem a tv firmware-t online, és szépen visszapakolgatott mindent. Azt vettem észre, hogy csak 1 programot enged telepíteni az apps-ból, utána viszont behal. Ha rámegyek még1re, akkor nem csinál semmit... amíg ki nem kapcsolom a tv-t, és be nem megyek újra a smarthub-ra. Ma ill. tegnap még nem néztem meg, mert látom egyeseknél megint eltűnt minden... egyébként ES7000-es van nekem is.
Amit még észrevettem és ez minden ES7000+smarthub felhasználóhoz kérdésem, hogy a youtube videóknál ha elkezdek nézni egy video-t, legyen akármilyen hosszú az utolsó 10-15 másodpercre elmegy a hang...következő videónál megint van, és az utolsó 10-15mp-re elmegy megint.... ez csak nálam, vagy mi lehet az oka?
Más: Samsung oldalán hol találok újabb firmware-t? A hivatalos oldalon a support menüben én a tv-met sem találtam meg, csak a D-sorozatot...Üdv
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
2011. végén vettem egy 40-es 5500-ast. A közepétől jobbra és alul van köbö két tenyérnyi kék folt. Ami csak akkor látszódik ha rásüt a nap és egy oldalról nézem. Ha nincs bekapcsolva a TV akkor is látni. Felhívtam a szervizt, kiküldtek valakit, aki bevallottam nem ért hozzá, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek. A kérdésem az lenne, hogy mivel lehet megtisztítani a TV-t szerintetek a hozzá kapott "kék rongyon" kívül ? Azt gyanítom, hogy ez csak valami szennyeződés lehet.
Köszi.
-
regula38
csendes tag
válasz
donjohnson #40427 üzenetére
Köszönöm.
-
s_tibor
csendes tag
A SmartHUB szerverrel van baj, ne állítsátok el a beállításokat a tévén!
A Samsung bevallotta a problémát:Smart Hub Availability Issues - New!
by Samsung_HD_Tech - 1/10/13 2:00 PM -
-
Tegla80
addikt
nálam minden rendben már
(eddig csak a fentebb írt hibakód volt,de most megjavult, app ok is rendben,mint előtte)
es5500, fw 001030 -
Zozo55
csendes tag
Nekem tegnap délután este volt a SmartHUB halott. Én is próbáltam mindennel. Azt hittem, h vmi baja van a tv-nek, tiszta ideg voltam. De szerencsére ma és most is működik és nincs belassulva se, Az összes app is megvan. Az viszont elég érdekes, hogy vkinek meg most nem működik nekem meg igen.
-
tjnet
aktív tag
válasz
VW-Corrado #40435 üzenetére
90 % eltűnt minden, nem is lehet bejelentkezni, valószínű a szerver halott.
-
Inhouse
őstag
Ja és most már minden frissítéskor átírja a google.hu kezdőlapom msn-re, hát köszönöm szépen...
Üdv
Inhouse -
-
Inhouse
őstag
Sziasztok!
Karácsonykor leptük meg magunkat egy UE40EH5300-al.
Elsőre minden ment flottul. Apósom is aznap vett egy hasonló, de nem Smartos TV-t. Nála is be kellett állítanom, ott pl. könnyebben lehetett a csatornasorrendet állítani. A mienkben nincs az a menüpont Toolsra, de a SmartHub-ban benne van. Rémálom, de láttam, hogy meg lehet gépen is csinálni, majd ez jön.
Amúgy Digi műholdas van mellé. Szebb volt a képe Digin, mint analóg kábelen, persze ez természetes, még úgy is, hogy elég gyenge a Digi minősége. Majd kap egy lepkét, mire jön az F1 szezon.
Napok teltek el, mire rájöttem, hogy nem kell a menüből Smartozni, van rá külön gomb, én dísznek néztem...
Ment a net is, telepítettem programot is. Az első bekapcsoláskor frissített is, vezetékes netet kap routerből.
Aztán pár napja mutatni akartam sógoroméknak a netet rajta, alig akart bejönni a Smart, majd a böngésző is sokat pörgött. Beütöttem az index.hu-t és nem jött be semmi. Ki tudtam lépni, de nem lehetett semmit csinálni, lefagyott. Ki kellett húzni. Aztán nem jött be a net. Sokat küzdöttem vele, minden jónak tűnt mégsem. Keresgéltem a neten, resetet javasoltak hasonló hibákra, kapott egy terméktámogatás/öndiagnosztika/visszaáll menüpontot. Ez elvileg csak az első bekapcsoláskori meneten ment végig, ami újra összekavarta az analóg kábeles csatornákat, más nem változott (azthittem).
Megnéztem a frissítést, online nem akart, nincs új. A Samsungnál találtam egyel újabbat, letöltöttem, felraktam USB-ről. Aztán estefelé frissíteni akart a Smart Hub is, és előkerültek az letűnt ikonok és ment a böngésző és a netezés is. Happy. De valahogy azóta nem tetszik az analóg adások képe. Olyan, mintha egy vászonra lenne vetítve a kép, olyan kis finom vízszintes csíkok törik meg a homogenitást. Nüansznyi dolgok, a feleségemnek fel kellett hívnom a figyelmét, hogy észre vegye, de engem zavar. Bár már elhinném, hogy halucinálok, de előte korrektebb volt a kép. Még csodálkoztam is először, hogy pl. reklámoknál, amikor logók, vagy számítógépes feliratok vannak milyen szép sima a kép SD-hez képest. Sőt még az is zavar most, hogy az arcok világos fele sárga, ez sem tűnt fel az elején...létezik, hogy valami megváltozott az alső bekapcsolás óta? USB-n HD-t játszva nem látok hibát, hacsak nem az itt sokat tagolt akad a kép kamerapásztázás közben részt.
Aztán a Smart Hub most már minden délután vacakol, és a böngész is. Eltűnnek az ikonok, nehezen jön be, próbálhatok akármit, max ERROR xyz. Aztán egyszer csak frissíteni akar a Smart Hub, engedem és rendbe jön. De mindig más egy kicsit, vagy 8, vagy 10 program jön, ikonok mennek, ikonok jönnek... Ez normális dolog, vagy csak most van valami gáz, látom másnál is van gond. Most a legutóbbi frissítés óta alig van kint ikon, de legalább működik.Bocs, ha hosszú voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest