- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Apám vett egy samsung új 3d fullhd tv-t,rendeltem hozzá neki egy mypassport 2.5" os kisvinyót erre ma közli hogy a mediamarktban azt mondták neki hogy az nem is jó mert nem külső tápos ezért a 3d filmek akadni fognak és nem fizeti ki nekem,kipróbálni nem tudtam még nála,de lehet ennek alapja vagy csak a mediasoknak sok a ülső tápos vinyó amit ki kell pörgetni??
Sürgős lenne,köszönöm előre is!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz leslieke #32587 üzenetére
nekem is van kicsi nagy is és nem is veszek észre sebesség különbséget azok pedig még usb 2esek ez meg már 3as,csak azért kérdeztem,mert nekem nincs tv-m ezáltal tapasztalatom se,de én is így gondoltam,hogy ezzel nem lehet baj,WD szal nem is egy utolsó szutyi,mindegy délután próba aztán mondom faternak,hogy rázza meg a medias gyerek kezét.pfff
Köszönöm,amúgy a reakciót!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Úgy nézem kicsit alulinformált vagyok,szal szeretnék egy kis felvilágosítást.
Vette fater ezt a samu tv-t ne kérdezzétek melyiket,elfelejtettem megnézni a típusát és már hazajöttem.amit tudok róla led tv 3d full hd 101cm körül az átló,fehérkeretes 270ért vette boltban,hátha vki ez alapján tudja azonosítani ha nem is pontosan.
A kérdésem az lenne hogy van hozzá 3d szemüveg és szedtem is filmet vinyón 3d-t de itt úgy néz ki hogy két ugyan olyan kép van egymás mellett ill felett ezeket is össze tudja rakni a tv vagy csak az olyan képet ahol a kék ill piros kép van eltolva picit egymástól,mert olyat még nem tudtam szerezni,ahol egymás alatt voltak a képek azzal semmit nem csinált...
van a 3d technológián belül is eltérés vagy nem?
Sorry de eddig én nem foglalkoztam ezzel mert nem nézek tv-t.Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz lancellott #32605 üzenetére
biztos mert nekem úgy rémlik,hogy amikor megnyomtam akkor kiírta,hogy visszavált 2d-re,valahol a menüben láttam ilyet hogy balról jobbra ill jobbról balra felcserélése,vagy az más menüpont?
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Szóval a tv amiről beszélünk Samsung UE40ES6710S
Az történik,hogy szedtem le olyan filmet ahol egymás mellett van a két kép,azokat el sem indítja a tv asszem olyat ír,hogy a kiválasztott fájltípus nem támogatott,ahol egymás felett van a kép azt meg az istenért nem hajlandó összerakni egy képpé,valaki meg tudja mondani,hogy ehhez a tvhez milyen típusú 3d filmeket szedjek,láttam egy oldalon hogy van vmi over under illetve hsbs,nem vágom ezeket.hiába nyomogattam a 3d gombot.PLZ help!
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz szelidorzo #32613 üzenetére
értelek,de nekem nem eldobja,ott van a két kép csak nem rakja össze eggyé,a fullhd filmek röccenés nélkül mennek,azokkal semmi baj.
Számomra nem elfogadható hogy áram miatt nem rakná össze a két képet.
Hülyét kapok mert apám már ezzel öl 2 napja,hogy ugye megmondtam,hogy külső tápos vinyó kell ide.
Szerintetek ha youtube-ról szedek le tesztvideókat letöltés átkonvertálás mkv-be akkor megmarad a 3d jellege?
Mert akkor leszedek párat,csak azt nem értem,youtube-on nézem kék piros a kép picit eltolva,leszedem lekonvertálom és lesz belőle egymás meletti két kép.
Ha tudom hogy ezzel a 3dvel ennyi szopó van még le is beszélem apámat...szerk: estleg fw frissítés?
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz szelidorzo #32624 üzenetére
Az áramos kérdést kizárhatjuk szerintem,mert a tv-nek van két usb portja gondolom pendrive-nak,mind a kettő 0.5A jelzéssel,viszont van neki egy kimondott hdd usb portja(mellé van írva hogy hdd usb) 1A jelzéssel,így gondolom nem lesz baj a kisvinyó meghajtással.
A 3D gombot nyomogatva kell a képnek változnia vagy vagy másik gombot kell nyomnom,hogy fentről le jobbról balra stb.rendezett képet kapjak?
A szemüveg tuti jó mert kiírja a tv hogy szemüveg csatlakoztatva,a rippelés meg hát most nem szeretném leírni honnan vannak a filmek de ha 3000 ember nem panaszkodik akkor biztos nincs baj a rippel.
Most leszedtem a legújabb firmware-t majd este kiugrom apámhoz és feltolom a tv-re,el tudok ott valamit rontani vagy magától megcsinál mindent a penyora telepített exe?Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
-
Pocee
senior tag
válasz Jupe000 #32647 üzenetére
Samsung UE40ES6710S apámnak ilyen van és ugyan ezt csinálja,nem tudom hogy side by side-nak hívják de nekem azokat nem játsza le ahol egymás mellett vannak a képek,ahol egymás alatt vannak azt lejátsza de nem rakja 3d-be össze a képet hanem két képet látok...
ugyan ezt írja ki
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz szelidorzo #32649 üzenetére
köszönöm szépen,ebben bízok még egy kicsit,ha nem megy vissza a boltba,de gondolom ott rádugnak majd egy blueray lejátszót és menni fog...
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
válasz szelidorzo #32649 üzenetére
Ilyen a miénk is,jobb oldal alulról a 4. a 3d gomb nekem csak azt kell elvileg nyomogatni nem?
Bocs a lámulásért...
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Srácok!
Voltam apámnál,legfrissebb fw-t felraktam és semmi változás,nem rakja össze azt a tetves képet,holnap próbálom még külső tápos vinyóval,kétlem,hogy ez megoldás lenne csak hogy apám lelke megnyugodjon,esetleg még tud valaki egy szabadon elérhető tartalmat amit leszedek és ezen a tv-n tuti biztos hogy mennie kell???
Samsung UE40ES6710S
szerk: mivel üdülőövezet nincs nagy sebességű internet kiépítve,szal tv-keresztül nem tudok,muszáj vinyón odajuttatnom az anyagot.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Volt problémám,hogy apám tvje nem hajlandó 3d-t játszani,mert azt írta ki hogy a fájlformátum nem támogatott,megszereztem a samsung gyári reklámfilmjét és láss csodát lett 3d,viszont megfigyeltem,hogy ez a rövidke film asszem m2ts kiterjesztésű volt a filmek amikhez hozzáférek azok meg 3d-s mkv-k és ezeket nem akarta régebben sem lejátszani,mi lehet a megoldás?
Mr.Brightside
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest