Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Borisz76 #160129 üzenetére
Köszi, hogy segíteni próbálsz
A NAS beállításai szerintem rendben vannak, hiszen 3 másik TV-n elérem és tökéletesen fut.
Net elérés tuti van az új TV-n, hiszen a régin is volt, ugyan azt a LAN kábelt dugtam be az új TV-be, és fut a Netflix, Disney, yt, tudtam telepíteni a MAX alkalmazást, szóval net van. Ahogy írtam a NAS médiaszerver DMA kompatibilitás (hozzáférés korlátozása új eszköznek nincs pipálva) eszközlista menüben ott van a TV.
Médiaszervert leállítottam, újraindítottam, NAS-t újra indítottam, TV-t újraindítottam. Továbbra is az van, hogy a 3 másik TV-n tudok NAS-ról filmet nézni, az újon nem. Azon a legfrissebb fw van.
Van egy másik srác, ugyan ezzel az oled TV-vel, syno NAS-sal, fél éve neki se sikerül hozzáadni a NAS-t a TV-hez. Lehet írok a Samsungnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest