Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Video digitalizálás
- Egér probléma
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot, és elég sok hasznos dolgot tanultam.
Használom én is a Serviio-t, eddig nem is volt vele gondom. Viszont tegnap megpróbálkoztam ezzel az online tartalom (stream) megjelenítéssel, de egyik sem akar megjelenni. Kódek problémára panaszkodik a tv (LE40D550). Feltelepítettem a legfrissebb verziót a Serviio-ból, de azzal sem megy. Mi lehet a gond?
A netem nem a leggyorsabb (5Mbit), lehet ez okozza a problémát? -
Laslie
tag
válasz
Krisz79 #20008 üzenetére
serviio
Nem jár gari vesztéssel, mivel nem nyúlsz bele a tv-be.
Én a D: meghajtón lévő mappát osztottam meg vele, és tökéletesen működik.
Első telepítéskor még szépen ment, aztán másnap az ESET tűzfala megviccelt.
Én is kinyitottam amit kellett, de úgy sem ment. Aztán a neten a fórumokat bújva olvastam egy hsz-ben, hogy interaktív módba kapcsolva engedélyezte a tag a tűzfalon a program áthaladását, majd visszakapcsolta a tűzfalat automatikus módra. Ezt megtettem én is, és azóta tökéletesen funkcionál. -
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Firmware frissítés halt már be valakinél? Ha igen, akkor mit kellett csinálni, hogy ne egy rakás hulladék legyen a tv? Gondolkodom, hogy fel kéne frissíteni a firmware-t a tv-n (bár nem tudom, hogy érdemes-e, mivel a samsung nem írt ki semmit, hogy miket javítottak benne
). Még nem csináltam ilyet, és szeretnék felkészülni minden eshetőségre. Azt már tudom, hogy hogyan kell a frissítést végrehajtani. (LE40D550-es készülékem van)
[ Szerkesztve ]
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Nem találok tesztet az LE40D550 tv-hez. Tudnátok segíteni?
A Samsung tegnapelőtt kiadott 2 firmware frissítést ehhez a típushoz (is).T-MST4DEUC-1025.0 a másik T-MSV4DEUC-1005.0. Honnan tudom, hogy melyiket kell feltennem, ha nincs hálóra kötve a tv, így az automatikusan nem tudja magát frissíteni? -
Laslie
tag
Sziasztok!
Pár napja vittem haza egy Samsung LE40D550-es tv-t. Eddig nagyon tetszik. Ugyan "csak" analóg adásokat nézünk rajta, de a filmek azok nagyon pazarok.
Gondolkodtam hogy előfizetek a digitális adásra, de nagyon zavar a T-Home hozzáállása, hogy csak STB-vel együtt lehet előfizetői kártyához jutni, mikor a tv-ben van CI+ hely.
Még ismerkedek a tv-vel, remélem nem lesz semmi problémám vele. Ég és föld a különbség az előző CRT tv és eközött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- További aktív témák...