-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
grabber #141831 üzenetére
77-es cx-et vettem két hónapja, ne tudd meg az asszony milyen brutális statikus logóval ellátott hülye sorozatokat bámul rajta mindennap több órát és semmi ilyesmi nincs, hogy beég. Nagyon jó már a védelem a legújabb szériákban, logó védelem, pixeltolás és az lg nem fogja azt mondani, amíg van garancia, hogy nem. Egy kis banding miatt is már hozzák az új panelt. Nálam is volt, cserélték is volna azonnal, de eltűnt, ekkor mondta a szerelő, hogy várja még vele, mert ez elfog tűnni, de ha mégis látom, kicseréli a panelt akkor, amikor akarom. A garancia meg onnét indul újra.
Nekem nem a szívem csücske az LG kép és mozgásban, de ha garanciáról van szó, akkor az lg nem tököl. Sony oled-je (nekem) egyszerűen mindenben jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest