Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Gaben06 #141606 üzenetére
Az AUTO MOTION PLUS-on belül elvileg kell benne lennie egy Elmosódás és egy Torzitás (talán Blur és Judder reduction angolul) csökkentés nevű opciónak. Az első mehet 10-ig, de ez változó és nem jár képi hibákkal...én pl 5-ösön szoktam használni bár volt mikor a 10-es jobban feküdt a szemnek.
A második opció felelős a te problémádért. Ha kikapcsolod akkor brutálisan szaggat ha meg koppig tolod akkor aurát ( mint a fodrózódó víz lenne a mozgó objektumok körül) és rosszabb minőségű anyagnál villogó pixeleket tud okozni. Olyan 5-ös állás fölött kezdi dobni a képi hibákat okozni így szerinte 3-4-5 körül keresd a megoldást és ha még ez után is van a fent említett villogó pixeles hiba vedd le az élességet...nekem pl 0-án van, mert egy jobb minőségű anyagot tök felesleges mesterségesen élesíteni, de ezt majd kitapasztalod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest