-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz
konigjanos #137949 üzenetére
LG ről a Samsung topikban???
Szóval nem fétised a normális kép, ilyenkor azt kell csinálni,hogy bemész a boltba és megveszed ami tetszik, teljesen fölösleges tanácsot kérni. -
konigjanos
senior tag
válasz
Dareiosss #137948 üzenetére
nem fétisem a tökéletes fekete, meg a 100%-os 4K. mindössze keresek valakit, akinek van valamelyik mondjuk a 75UK6200PLB, a 75UM7110PLB, a 70UM7450PLA vagy a 75um7600plb tipusból, és leírná a tapasztalatait a kérdésemre. soha nem adnák 7-800 ezret egy tévéért, mert nem csak szép, hanem tökéletes a képe. valahol meg kell húzni a határt.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
konigjanos #137945 üzenetére
Szóval ez a jelenlegi készüléked: [link] [link]
Amiket kinéztél ehhez képest lényegi változás a méreten kívül nem lesz. Ha neked ez elég akkor jó, de ajánlani nem fogja se itt se másik topikban egyiket sem. Ezeknek a típusoknak rossz a feketéje az alacsony kontraszt miatt, csak 60hz esek, minimális HDR képesek. Ezek a képességek manapság a tv gyártás alját jelentik. Sajnos jó készülék csak drágán van.
Ajánlott tvk: Samsung Ru80, Q70, vagy felötte, Sony XF90 vagy fölötte, vagy bármelyik OLED készülék.
De ha te csak méretben akarsz feljebb lépni minőségben nem akkor vedd nyugodtan ez a te döntésed. -
d223
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimet is elkapta a TV vásárlási láz. Telekomnál hosszabbítanának szerződést (ők is) ezért az Ő kínálatukban nézelődnek. Nincsenek nagy igényeik. Javarészt este,sötétben (vagy besötétítve) néznek TV-t. Méretben 127cm-139cm lenne nekik megfelelő. Költségkeretük: 200. 000 Ft
Ti melyik TV-t ajánlanátok nekik?
Előre is köszönöm! -
zsocy
őstag
válasz
konigjanos #137942 üzenetére
Ilyen nagyban az ips nem tetszene, fakulna mindenhonnan. Linkeld be mit néztél ki, megcsócsáljuk :)
-
Dareiosss
senior tag
válasz
konigjanos #137942 üzenetére
Ja és az nem is ér egy forintot sem.
-
zsocy
őstag
válasz
konigjanos #137940 üzenetére
Nem akarok én lenni a patás ördög de 300-400K-ból nem fogsz normális 75 colos tv-t kapni Samsungból sem.
Paneltechnológiai okokból a q70 lenne a minimum, abból inkább 65 col férne bele. -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!75 colos tévét szeretnék venni. eddig több lg modellem volt évek óta, de ebben a méretben a samsung jobb árban van. ami nekem fontos: plex (ha lehet, még inkább xplay) kliens, youtube, netflix, bluetooth. használ valaki ilyet közületek? 300-400 e között elég sok típus van, jó lenne tudni, ki mit ajánl.
-
Kriszbmx
tag
Van a csaladban q70. Szep de nem oled. 75Q85 ami talan jobb nyilvan nem oled. Igaz a Q90 sem pedig az megjobb. A merete az ami miatt allando a kerdes bennem. A azobat eleve ugy terveztem hogy 70+ meret. Qledben max a Q85 mert ha mar a q90 75 meretben akkor inkabb 77es oled.
Igy jelenleg ar ertekben 75q85 max amit megneznek otthoni korulmenyek kozott.
Bar jelenleg orulok vegre az 5.oled bevalt , csak a merete maradt bennem kerdesnek. :) -
thamasz
senior tag
válasz
bobby45 #137930 üzenetére
Nekem egy hete van meg a 55-ös Q85, azért kellett új, mert a gyerek leborította a régit, ami talpon állt. Ezt majd falra fogom tenni emiatt. Mi 3,5 -ről nézzük az 55-öst, lehetne nagyobb, de nekünk még jó így is. Tegnap lett először rákötve a PS4 pro, a gyerekek és én is csak csodálkoztunk, annyival jobb képet adott az elődjénél játék módban. Fali tartót az amazon.de-n találtam hasonlót de jóval olcsóbban, mint a gyári Samsung. Neked pl ez jó lehet: No Gap Wandhalterung für 75" Samsung TV
vagy ez
Maclean MC-837 -
bobby45
tag
válasz
zsocy #137929 üzenetére
Köszönöm a tanácsod, Q70R-t váltok a Q85-re azért kérdeztem hogy ahhoz képest a q85 többet nyújt e,. Igen most már biztos hogy falra kerül de elég komoly tartó kell neki ahogy nézegettem a tv 40kg-os súlyát megbirja
épp azért váltok 75"-ra mert a 65"-os 4 méterről nem az igazi volt pedig az sem volt pici
-
zsocy
őstag
válasz
bobby45 #137928 üzenetére
Mindenképp rakd falra ha teheted, ezeket a nagyokat már inkább arra tervezik. Nekem q70 van, az is a falon. Jók a lábai, nem billegett, de nem kockáztatnék hogy a gyerek egyszer csak magára borítja 65 colos monstrumot. 75 meg pláne :)
Amúgy a képpel elégedett leszel, hacsak nem oledről jössz. Ez a szint azért már rendben van. -
sarkan
aktív tag
válasz
bobby45 #137926 üzenetére
Még csak egy napja van de azt kaptam amit vártam.
Még állítgatom be de már kezdek rájönni a fortélyokra.
Netflixen néztem hdr filmeket csodálatos a kép de a digi kábeles tv sd tartalma se nézhetetlen, ettől féltem egy kicsit de semmi baj nincs vele.
A smart távirányító először kicsit szokatlan volt de egy nap után már folyékonyan megy minden.
Én falra szereltem a no gap tartóval, pillanat alatt felraktuk. -
rucsok
csendes tag
1 év után jelent meg egy beragadt pixel (zölden virít) az UE55NU7402-n, ami sokkal zavaróbb mintha egy sima halott pixel lenne, valakinek volt már tapasztalata ilyennel? Samsung hajlandó lenne garancia keretén belül panelt cserélni?
-
sarkan
aktív tag
Samsung 65Q85.
Lehet valamilyen módon rendezni a csatorna sorrendet? Lehet törölni csatornákat? A DIGI 167 csatornájából 67 amit néznék. -
zsocy
őstag
válasz
sarkan #137913 üzenetére
Próbáltad optikain is összekötni a TV-t és az erősítőt?
Nekem hasonló korú Marantz van, ott nem megy a HDMI ARC kapcsolat, nekem is optikain kellett bekötni, de a Netflix és a többiek hangjai rendben vannak így.Vagy vegyél egy újat, a mai darabok szerintem már mind tudják ami a TV-nek kell a hangátvitelhez.
-
lala666
őstag
válasz
hardverlog #137914 üzenetére
Q80 -at. A ks8000 él led megvilágítású. Újjabb a Q80,jobb vétel.
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok,
ki melyiket választaná és miért, ha ezen két tv-hez hasonló áron jutna hozzá?65KS8000 vs. 65Q80RATXXH
A KS használt, 3 éves, de még 2 év garanciás, dobozos, makulátlan közeli állapot.
A Q80 új, bolti, MM-ben lenne vásárolva 2+1=3 év garanciával.Köszönöm a véleményeket!
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az új televíziónk: egy QE65Q85.
Beüzemeltem, minden nagyon szép- nagyon jó csak a házimozi erősítőmmel van egy kis baj, Denon 2113-as, 2012 évjáratú.
Lehet, hogy cserélnem kell ?
Az a baj, hogyha netflixet akarok nézni furcsa vartyogó hang jön a hangszórókból és a kijelzőjén pedig eddig nem látott felirat látható:
https://www.dropbox.com/s/sv02jo8p350a71w/img_20200221_191818.jpg?dl=0https://www.dropbox.com/s/pi8a906v3dbhl70/vid_20200221_191807.mp4?dl=0
Kikapcsoltam a beállításoknál a dolby atmost nem segített, a tv hangszórójából értelmes beszéd hallható. Minden egyéb lejátszásnál nincs ez a probléma (médiaplayer, hbogo...).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
danielgalaxy #137910 üzenetére
Igen én is azt szűrtem le más h.sz-ekből, hogy játékonként érdemes lehet beállítani a tv-t ami nekem picit macerásnak tűnik, de ez van. Mondjuk egyszer kipróbálnék egy X Box One-t, hogy a Freesync hoz e előnyt a PS4-hez képest...köszönöm a visszajelzést!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Milka 78 #137901 üzenetére
A Destiny 2 nem nagyon szereti az Auto Motion Plust, blur és judder reductiont vissza kell venni nullára, vagy kioffolni az egészet. A Death Strandingnek viszont nagyon jót tesz, majdnem 60 fps érzetet lehet varázsolni vele. Az enyhe szellemkép a gyors mozgáskor viszont marad bármilyen állítgatás mellett, viszont mas játéknál nem fordult elő eddig, szóval úgy néz ki, nincs itt gond.
A tanulság nálam az, hogy érdemes minden játék esetén játszani az Auto Motion Plussal, mert egyiknek használ, másiknak árt. -
Viktor26
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már a problémával. Q70-em van, és HDD-ről szoktunk filmeket nézni. Tökéletesen viszi is mindet, de egyik napról a másikra azt írja ki, hogy nem található tartalom. Felismeri a HDD-t, ki is írja a nevét, a foglalt és szabad helyet is látja, de egyszerűen nem tudok tallózni rajta és tartalmat nézni, mert ezt írja ki. Este még működött szépen, ma meg már semmi. Ki sem lett húzva, babrálva sem lett, semmi.
Van ötletetek, merre induljak el a hibakeresésben? Pendrive-al ugyanez a helyzet. Gépen mindkettő működik rendesen. -
Milka 78
nagyúr
válasz
danielgalaxy #137900 üzenetére
Engem érdekelne majd a sztori vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest