Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imcsoo
aktív tag
Most kaptam választ a bolttól a karc meg a 3 pixelhibára, hogy vagy vissza adják a pénzt, vagy utalnak 5 ezret és együtt tudok élni vele, cserélni nem tudják.
Kérdés az hogy szerintetek mi legyen? 135k-ba lenne igy az 50MU6102, vagy küldjem vissza és vegyem meg innen: [link] 155-ért.
Mert nagyon tetszik amúgy maga a tv, csak engem kicsit zavar így már a dolog. Vagy esetleg nézzek más tipust, van ettől jobb most a piacon? -
uszid94
tag
Sziasztok
Tv vásárlás előtt állok bátyámnak egy régebbi samsungja van h6400 sa mennyivel tud többet vagy kevesebbet egy samsung nu7102 a felbontáson kivűl? Illetve hatalmas a különbség egy nu7102 és q6 között? Leginkább játékra és filmnézésre használnám a tv-t (xbox one s). A mostani tv knek a full hd ja ugyanolyan szép mint a régieknek? -
-
Gauguin
tag
válasz
PuMbA #124997 üzenetére
Köszi. Nagyjából laikusan, tesztelők videóiból (pl. rtings) sejtem, hogy ez mit jelent, de akkor mi adja az ekkora árkülönbség okát? Szóval, az ember megveszi az olcsóbbat, ami adott esetben egyáltalán nem rosszabb/gyengébb?
Múlt pénteken BF-kor MM-ben volt ennyi a Q8, lecsúsztam, erre most máshol is ennyi. Érdekes.
-
Vmf
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segìtsègre lenne szüksègem!
Kinèztem egy samsung 50NU7402 tv-èt ami tàmogatja a pvr funkciòt amiről egyben most hallottam illetve olvastam először.
Ha pl szeretnèk rögzìteni egy telekom tv hd adàst 32GB-os pendrive-ra milyen formàtumban ès milyen mèretben hajtanà ezt vègre?
-
Gauguin
tag
Most a másik nagy boltban dobták le a qledek árait, 55q8fn: 385k, 55q9fn: 504k.
Ezek nem fekete péntekes árak.
Van a kettő között 120k-nyi különbség?Samu oldalán a Q8FN one connect boxos, máshol azt írják, nem. Mitől függ?
-
manager2220
tag
Motion blur-t hogyan tudnám tesztelni az Euronics-ban? Vagy egy 120HZ-es panelnál ne is nézzem, úgyis jó lesz? (55NU8052)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Istyu74
aktív tag
válasz
snekszercsab #124978 üzenetére
Szia,
ezzel talán könnyebb mint tv-n szenvedni: ChanelShort -
balszem22
újonc
Sziasztok!
Samsung 65NU8052 tv-vel van valakinek tapasztalata,véleménye?Szüleimnek szeretnék karácsonyra egy tv-t venni és úgy hallottam hogy az alacsonyabb kategóriájú samukban 65" méretben gyenge panelokat szerelnek.
Azért jó lenne ha pár évig kihúzná, azért nézelődök a 8-as széria felé.Árban is ez lenne a megfelelő.
Szerintetek 65-ös méretben van ebben az /350.000-420.000/ árkategóriában ami jobb lenne?Köszönöm!
-
-
warren29
aktív tag
válasz
Daffni2 #124984 üzenetére
"...Még így is elég macerás foltmentessé tenni."
Inkább echte sz*pásnak mondanám
Pár hónapja még működött az egyik kedvenc oldalam ahol meg tudtam nézni a 4K filmeket, hogy "igaziak" vagy csak felkonvertáltak. (realorfake4k.com)
Sajna az oldal - legalábbis egyelőre - halott.
Azért szerettem mert aktuálisan, évekre lebontva real, fake és almost 4k kategóriákra lebontva tudtam infózni a filmeket.Tudtok valami ehhez hasonlóan korrekt oldalt?
Egy időben rengeteg volt de mára eltünedeztek amiket találtam, azok meg többnyire abc sorrendben egy szimpla listaként működnek. -
Deck
titán
Tv-t mivel érdemes tisztítani? Jöhet konkrét termék is.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy ez a tv (nu8002t 75") mekkora nit fényerővel rendelkezik. Sajnos a gyártó oldalán csak annyi van írva, hogy extreme hdr. De azt nem tudom, hogy ez mekkora nit-et jelent.
-
snekszercsab
csendes tag
Sziasztok
Hétvégén tettem szert egy samsung QE55Q8FNATXXH TV-re és minden tökéletes benne, viszont nem találom a menürendszerben a csatornák áthelyezését, elrejtését, törlését (DIGI kábel).
Valaki esetleg tudna segíteni ebben, az e-manualban sem találtam hozzá információt.
Előre is köszi. -
Móncsa
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ #124971 üzenetére
Én nézem a tv-ket 4 hónapja de ez azóta nem volt 169 000ft az tuti sőt inkább a 269-hez volt közelebb mint a 169-hez.
Ez alapján nem lehet olyan rossz vétel 28-as írnak csak jót erről a tv-ről
[link]TV- adások nézésére ahol a fele még SD teljesen jó vétel lenne ha nem lenne benne már több ezer üzemóra , azért új autót se 80e km-re szeretne venni az ember
-
Móncsa
aktív tag
Ez jó vételnek tűnik aki 65 "-ban gondolkodik.
60-as lenne elmennék megnézném -
szuzso
csendes tag
válasz
Móncsa #124969 üzenetére
Remélem, hogy nem:
UE58MU6122KXXH -
szuzso
csendes tag
Szevasztok!
Egy 8 éves 40"-os Philips lecserélésén gondolkodom. Nincs semmi baja, csak kezdem egy kicsit kicsinek érezni, ráadásul kb. fél év múlva költözés lesz, ahol egy kicsit távolabbról lesz a TV-zés (most 3m, jövőre kb 3,5m)
Ezt találtam most újonnan 176.000Ft-ért:
UE58MU6122KXXH
Tudom, hogy tavalyi modell, de ennyiért valahogy nem igazán szeretném kihagyni (ráadásul elvileg VA paneles, ami nálam plusz pont).
Van valakinek negatív véleménye róla?
Itt a fórumon láttam egy-két embernél ilyen TV-t, de túl sokat nem írtak róla.
Köszönöm. -
bakospe
tag
Sziasztok! Most vettem egy NU7402-t, és egyszerűen nem tudok rá tartalmat kirakni HDMI-n. STB- ból, laptopról sem. Ugyanezzel a kábellal egy régi samsung tv/monitorra vígan kimegy az adás. Ha csatlakoztatom a kábelt felismeri a tv, viszont azt írja, hogy nincs jel. Van valami ötletetek?
-
Meridius11
aktív tag
válasz
jackooo84 #124961 üzenetére
7400, nem 7440, sorry elírtam. (btw én is összevetettem őket Media Marktban és a világon semmilyen különbséget nem láttam, de 200 fluoreszkáló lámpa kereszttüzében nem is vontam inkább le komolyabb következtetést) Azért ZE50MU6100 mert 200 alatt nem tudok más alternatíváról + mivel direct led talán több szerencsém lesz a fekete színekkel. Az meg többet ér nálam mint a fake 10bit.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Samsung UE40J6200 TV-m felvevő része kezd rosszalkodni. Nem veszi fel rendesen a megjelölt adásokat. Nem tudom, hogy a tv-vel vagy a merevlemezzel van a gond.
Ötlet van? Köszi. -
Deck
titán
válasz
Meridius11 #124960 üzenetére
Mennyire gáz? Esetleg egy képet tudsz csinálni?
Esetleg nem veszed lejjebb a fényerőt, lámpa világítás stb. Vagy akkoris borzasztó? -
jackooo84
tag
válasz
Meridius11 #124960 üzenetére
Miért pont MU6102 az elég belépő szint ha nem tévedek a 7440-hez képest.
-
Meridius11
aktív tag
Ezen az 55NU7440-en elég gyászos felhősödés van a sarkokban.. valószínű csere lesz MU6102-re.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem a MM-ban tv ket. És az érdekelne mi a különbség az /nu8000/ széria és a /q6fn/ széria között? Ha ezekből választanék melyik lenne jobb választás?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
UPC Direct szolgáltatást használtam SAMSUNG UE40J5100AW, és HUMAX UD-FOX/HD eszközökkel eddig hibátlanul .
Az eszközökön semmit nem változtattunk .
Mától az alábbi szöveg olvasható a képen, és a műsor nem nézhető .
"A műsor nem tekinthető meg HDMI kapcsolaton keresztül, mert a TV nem támogatja a digitális tartalomvédelmet (HDCP) .
A műsor hagyományos felbontásban történő megtekintéséhez húzza ki a HDMI kábelt, és csatlakoztasson SCART, vagy kompozit videocsatlakozót .
"
Összekötöttem SCART kábellel, így nézhető a műsor, de hitvány a kép, és a hang is .Volt több feszültségmentesítés, gyári alaphelyzetbe állítás, HDMI kábel csere, és ki-be kapcsolás is .
Ezzel a hiba nem tűnt el .
Rákapcsoltam egy SONY KDL-32W650 TV-re, ez esetben viszont nem jelentkezett a hiba .
Másik HUMAX box viszont nincs, hogy azt rápróbáljam a SAMSUNG TV-re .Mi változhatott meg ?
Lehet ez a TV hibája ?
Mi lehet erre a megoldás ?
Üdv.
Astra
-
Deck
titán
Volz egy kis fehér foltom rengeteg feketénél a bal alsó sarokba és néha a többibe is. Mint IPS-nél a Glow. Lejjebb vettem a fényerőt 15-re meg alkalmaztam a háttérvilágitást led fénycsővel a tv mögé és 2 kis lámpával. Így megszűnt a problémám
IPS monitoromnál is hasonlóan kellett trükközni.
-
Aurél64
csendes tag
érdeklődnék hogy a Samsung 43NU7122 tipusu televíziónak a falikonzoltartó furat távolsága mennyi?
a választ előre is köszönöm!
-
nismoka
addikt
válasz
Yiggdrasil #124949 üzenetére
Nem egy liga a két tv, a Sony Full Array Local Dimming, azért is dágább.
-
PuMbA
titán
válasz
Yiggdrasil #124949 üzenetére
Sony-nak jobb a mozgásmegjelenítése, ezért filmre, TV-re jobb, mint a Samsung, viszont a Samsung jobb játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest