- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olderg
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem : Samsung mu6102 vettem minden jol megy , de nem tudom csatlakoztatni ugy a telot a tv hez hogy az egesz kepet lassam
pl ha esetleg ugy jatszanek telon hogy lássam a tv n vagy akarmi más, youtube / kép rákuldes megy de mast nem tudtam kezdeni vele
xiaomi redmi 3prom van
wifi vezetek nelkuli csatlakozason latom ra klikk el tunik a samsung.... ami a neve utana vissza jon de nem csatlakozik nem tortenik semmi
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
TV vásárlás elött vagyok, és ha bár szinte tudom mi lesz, de azért megkérdezem mire készüljek
MU8002/NU8002 szériákon agyalok, de kérdés hogy tudja e azokat mint amit a mostani LG LA660s em, vagy hasonló dolog van e benneszal az enyém felismeri a hdmi eszközöket és pl bekapcsol a tv ha az eszköz is, vagy pl házimozit tudom irányítani a tv távirányítóval holott nem 1 márka
telefon képernyőjét 1 az 1 ben át tudom dobni a tv re wifin keresztül
távirányítóm nem.infrás hanem valami más módon kapcsolódik, ezért nem kell hogy lássa a tv-t csak hatótávon belül kell lennie
LG appal lehetőség van nêzni telefonon azt ami a tv-n megy ez is belső hálózaton megy
nagyjából ezek azok amikről nem mondanék le, ezeket tudja a fent említett típus?
Illetve mivel ezek is drágák, lenne értelme rá áldozni még és QLEDET venni? hoz annyival többet?
-
mj1981
tag
válasz
mutyi #119386 üzenetére
Már a 65"-os 6102 körbefutottunk a kolegákkal itt ugye én az LG 65" 634v és e között heztáltam.
Ireálisnak tartom az árakat, nem értem ez a 10" + miért drágább ennyivel.
Nekem is 55" javasoltak, de nekem van 4k-s ekkorában.
Néztem élőben a Samsungot de majd csak otthon fog kiderültni az xbox x et rákötve.
Kissé félek én is a mosodástól.
Neked azt javasolnám ha 55" alatti tv cserélsz le megfontolnám a helyedben hogy egy magasabb szériás 55" vegyek, de nekem nincs más ez ugymond ez az alap 65".Ezt se tartom olcsonak ez a max amit adnék egy tv ért. -
aszat
újonc
Hogy végre véget érjen a TV vásárlás körüli hercehurca...
UE50MU6172
vagy
UE50MU6102Elméletileg mindkettő VA-s. Melyik legyen? Az áron kívül esetleg más különbség? Köszi
-
Gaben91
csendes tag
Udv,
Segitseget szeretnek kerni az alabbi problemammal kapcsolatban.
Van egy kb 2,5 eves Samsung UEH6400 48" tv-m, ami az elmult 2 napban kb 15-30 masodperces reakcio idovel valaszol (ha egyaltalan valaszol) a taviranyiton lenyomott gombokra. A taviranyitokban csereltem elemet, valamit a tv-t is reseteltem, de nem oldotta meg a problemat a tv tovabbra is rendkivul lassan reagal barmire (hangero, csatorna valtas, menu eleres stb). A taviranyiton barmely gomb lenyomasakor a tv-n villan a led, tehat a tv veszi a taviranyito jelet azonnal, de a reakcio ideje rendkivul lassu, mar ha van neki ha nincs akkor altalaban ujraindul a tv.
Kulfoldi forumokon probaltam keresni megoldast ra, de sajnos nem talaltam, igy most ide fordulok hatha kapok valaszt a hibamra vagy esetleg valami javaslatot arra hogy tudnam a tv-t egy megbizhato szerelonel szervizelni
A segitseget elore is koszonom!
-
mutyi
senior tag
válasz
PuMbA #119390 üzenetére
Értem, köszi.
Azt írtam hogy egy 49-50 colos tv-t is akarunk, pontosabban azt apósom akarja,én meg az 55 oled és a 65 colos lcd között vacillálok.
Mi egyébként 95% filmeket, sorozatokat nézünk, a többi tv műsor.
Jelenleg Apósomnál is és nálunk egy egy 40 colos h6400 van, nekem az egy nagyon jó tv, azt szeretnénk,hogy azt a szintet hozza képminőségben, mozgásmegjelenítésben. -
mutyi
senior tag
válasz
PuMbA #119387 üzenetére
De nem az MU7002-nél írják azt hogy valakinek IPS paneles valakinek meg VA?
Úgy nézem hogy a 49-es 7002 60hz az 55 pedig 120hz.
Akartunk volna venni egy 49 vagy 50 colos tv-t is, ott viszont akkor nem feltétlenül éri meg 160 helyett 240-ért a 7002-es a 6102-höz képest, ha mind a kettő 60hz-es. -
-
PuMbA
titán
válasz
mutyi #119386 üzenetére
A mozgásmegjelenítés a legnehezebb dolog. Egyrészt minél nagyobb a képernyő, annál zavaróbb, tehát annál jobb minőségű TV-t kell venni ugyanannyi látható elmosódáshoz
A 6102 az egy alsó közép kategóriás TV, tehát nagy méretben nem lesz az elmosódásban valami jó. Hasonló áron viszont van UE55MU7002, ami pedig egy felső kategóriás TV és elmosódásban nagyon jó.
-
mutyi
senior tag
Eddig egy 55B7V oled-en agyaltam, de nem biztos hogy számomra annyival rosszabb lenne egy 65-ös 6102, ráadásul 100-al olcsóbb mint az 55-ös oled.
Egyedül a mozgásmegjelenítéstől félek picit,hogy ne legyen elmosódott.
Az a durva hogy 55mu6102 van most 164-ért,ami fele annyi mint a 65 colos, viszont ips panellel van, különben a 330 ezer ft is sok ilyen tekintetben érte,miközben 55-ben és 50-ben nagyon jó árban mozog. -
mpo
veterán
válasz
PuMbA #119384 üzenetére
Egy 23"-os IPS monitoron válogattam a YT 4K HDR videók között és raktam a megnézendők közé így a tévén nem kellett már keresgélni, ott voltak.
Leginkább gyártói demók voltak, de a többiek között volt gyanús is.
Sajnos az eltervezett tesztet nem tudtam végigcsinálni, majd ma délután folytatom sötét szobában.
Ha bevilágítást találok, akkor a visszaküldés (erre szavazok) vagy a szerviz a jobb megoldás? -
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Csak Kíváncsiságból kérdezem hogy a samsung ueh6500as tv-t mennyiért lehet elpasszolni? 2014es modell!
-
mpo
veterán
válasz
PuMbA #119274 üzenetére
Hamarosan megjön a tévém és nem szeretnék lebőgni.
Jelenleg nincs HDMI eszközöm, ami HDR-t küldene a tv-re, amit nézni tudok 4K-ban az a Youtube videó.
A HDR settings (rtings) részben csak HDMI-k vannak, kell-e valamit állítanom (és hol), hogy a YT videók (akár 60 fps is) jól nézhetőek legyenek? -
BeeNiTTo
tag
Köszönöm a gyors válaszokat, valoszinüleg ez a model lesz nekemeis szimpatikus, csak gondoltam rákérdekazért
-
BeeNiTTo
tag
Samsung UE50MU6102 rol van valakinek tapasztalata??
Ja es Kb 1-1,5 meterröl mennyire látványos a 4k???
-
Olderg
csendes tag
kerdes musort felvennyi hasonlo produktumokhoz mekkora ssd-t vegyek ? vagyis mi a minimum
-
mj1981
tag
Gondolom olyan nem fordulhat elő hogy a 65" 6102- be is legyen ips. ... Mid va- paneles ugye.?.
-
Zsöti90
tag
Sziasztok!
Ebből a típusú samsungból melyik tutira VA panelos? Azt olvastam, hogy az 55-ös IPS, de olyan nem kellene.
Samsung UE55MU6102
Köszönöm
-
válasz
gamegod #119364 üzenetére
Érdekes, hogy eddig ment, ha ez a baja...
Próbáljátok ki egy másik porton.
A tévé leírásában keressétek meg melyik az a port ami a legnagyobb HDMI verziószámú/HDCP kompatibilis és arra kössétek a beltérit.
De amúgy mindenképp a beltéri kimeneti beállításai vagy a TV HDMI portja beállításai körül kell keresgélni ahol a kimenet bemenet dolgait lehet állítani. -
-
Olderg
csendes tag
ja es remelem a hangvezerles fog tudni magyarul is
mert pl lg tv es az androidos google is tud igy erre is meg csinalhatnak
-
gamegod
senior tag
Sziasztok.
Van a családban egy ue32j4000 (nem smart, hd ready tv). Délután apum még nézte rajta az adást (upc direct) , este viszont bekapcsolásnál már ez a szöveg fogadta (bocsi hogy ezt a képet másolom be, nem volt kedvem leírni)ötletek? eddig nem volt probléma. kicseréltem a beltérit , áthoztam a saját 4k stbstb tv-mre probléma nálam nincs, megy szépen az adás.
-
PuMbA
titán
válasz
Olderg #119360 üzenetére
"hogy mekkora felbontas legyen pl "
Mert számítógépnél a monitoron állítod a felbontást?
A TV-nek semmi köze a felbontáshoz. Azt ott kell állítani, amiről küldöd a képet.
"a modok kozt hogy film mod"
Ha nem PC módban vagy, akkor van Film mód. Alapértelmezetten, ha számítógépet kötsz rá, akkor monitorként üzemel a TV és nincsenek részletes beállítások, mint egy monitoron, hogy ne késsen a kép, mert játékoknál az nagyon fontos, különben nem bírnál normálisan játszani.
-
Attila2003
tag
válasz
FollowTheORI #119346 üzenetére
Köszi!
-
Olderg
csendes tag
samsung mu6102 vettem szep kepe van es eleg szep a hangja , nekem csupan a beallitasi lehetosegek hianyoznak nagyon
hogy mekkora felbontas legyen pl meg a modok kozt hogy film mod ....... stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Villanyszerelés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest