Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstAndroid
tag
Mit tehetek, ha a vásárláskor az Euronics-tól nem kaptam, mert 5 éves garanciát vásároltam. Most javítani kéne a készüléket - felhősödés, panelcsere lesz - és a szervíz kéri a hivatalos magyar garanciajegyet a javításhoz. Szerencsére jóval előtte szólt a szervíz, hogy mikor jönnek, mit csinálnak, mi kell nekik. A beregisztrálásra is azt mondták az üzletben, hogy nem kell megtenni. Még jó, hogy azért erről itt olvastam tőletek. Fogyasztóvédelem játszik, ha nem akarnak adni hozzá utólag magyar garipapírt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Sound Blaster GC7
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged