- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
kathy75
tag
válasz
EasyKnight #22198 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz,Hard Reset majd töltsd le EZT a romot.
Ezzel alapra gyalulod mind kettő memóriát majd számodra megfelelő rom és már ketyeg is az Omnia. -
Dante73
tag
válasz
EasyKnight #22198 üzenetére
Nekem úgy tűnik, mindkét problémádra a Hard reset lesz a megoldás... Elfáradt az oprendszer, tele van szeméttel a memória.
-
EasyKnight
tag
Illetve, amit még elfelejtettem...
Van-e valamiféle program, amivel megoldható, hogy a gépezet 640x480-ban ne 17 fps-sel vegyen fel, hanem mondjuk 24-gyel? -
EasyKnight
tag
Hello!
Ismét egy hülye kérdés...
Ma reggel éppen zenét hallgattam a WMP-en, amikor leállt a zene. Először azt hittem, hogy kicsúszott a füles, de nem ez történt. A telefonból "eltűnt" a My Storage, teljes mértékben, ami azért vicces volt.
Újraindítás után megtalálta, de a WMP nem hajlandó megnyitni semmi olyan fájlt, ami a My Storage-ban található. Kivéve akkor, ha tallózom. Ez azért annyira nem praktikus, ha az ember nem 2-3 órás fájlokat tekint meg....
A kérdésem az lenne, hogy valaki találkozott-e már hasonlóval, illetve, ha igen, akkor van-e megoldás és mi az?A segítséget előre is köszönöm!
-
MATEO6600
őstag
Valaki tudna esetleg valami olcsó helyet, ahol vehetnék digitizert?
Még jobb lenne, ha be is szerelnék. -
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22186 üzenetére
A gép hibával kapcsolatban nincs ötletem (ha a ROM frissítés nem segített). Viszont a töltéssel kapcsolatban lenne. Én az eBay-en vettem az enyémhez tartalék akkut, és egy töltőt. Talán ez neked is beválna. Addig sem kellene a párod gépét piszkálni.
Akku és töltő: 4-5 dollár [link]
-
kathy75
tag
válasz
snowdog #22184 üzenetére
A töltő működését a feltöltött aksi bizonyítja,viszont csak az OMNIA logóig jut el ekkor.
Viszont,ha felteszem a gyári 6.1-et vagy 6.5-öt akkor nem tölt,van ötleted?
Per pillanat úgy használjuk,hogy Kati ezt nyúzza i900 16Gb,nekem van egy 8Gb-os és azzal töltjük az aksikat. -
i.s
tag
válasz
kathy75 #22182 üzenetére
Egyébként nem kizárt, hogy ennél is hasonló eset történt. A nagy fiam állítása szerint lefagyott -note-bookon keresztül frissítette a ROM-ot - és ezért lehúzta a kábelről, majd próbálta újra elindítani az exe-s telepítőt, de akkor már nem csinált semmit és a pc se ismeri fel.
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22182 üzenetére
Ezt nem értem. Ha nem boot-tol, akkor hogyan működik? Ha meg nem működik (normálisan), akkor nehéz eldönteni a töltő működését. Szóval ha sikerül feltenned egy jól működő ROM verziót, és azzal rendben tölt, akkor lehet kijelenteni, hogy a korábbi hibát az a ROM verzió okozta.
i.s
Értem én. És ha érdekel fiú kutya vagyok, ez talán az ikonomról nem derül ki.
-
i.s
tag
válasz
snowdog #22181 üzenetére
Rendben.
Én se szerettem volna a fogadatlan prókátor szerepében tetszelegni, de azt hiszem nála közel az a felállás mint nálunk, hogy bízom a páromban és viszont is így van és ezért van az például, hogy nálunk is megosztódik a felhasználói felület, még ha csak olyan esetekben is amikor nem tudok belépni valami miatt.
-
snowdog
veterán
Nem akartam megbántani, csak úgy láttam a regisztrálással kapcsolatban tévedésben van. Erre hívtam fel a figyelmét. Meg aztán az a lányos kép adta az alkalmat egy kis "ugratásra", ha már Pisti.
Szerintem sok férfi ember van úgy, hogy máshogy kommunikál egy "lányos" ikonnal, mint egy férfiassal, vagy semlegessel. De azt hiszem ez nem igazán lényeges dolog.
kathy75
Ez érdekes ROM hiba lenne, talán inkább a géppel lehet valami. De ha felteszel egy másik ROM verziót, akkor rögtön kiderül az igazság.
-
i.s
tag
válasz
snowdog #22178 üzenetére
Nem kívánnék beleszólni, de például a feleségem is be szokott helyettem lépni olykor, ha én a dolgaim miatt nem tudok és becsülettel képviseli az én a mi dolgainkat. Semmi kivetnivalót nem találok ebben a fajta megosztásban. Egyébként rendkívűl szimpatikus és segitőkész fórumtársat volt szerencsém megismerni a személyében/személyükben.
Például a bankban és a postán és még számtalan helyen eljárhat képviselhet a feleségem, párom, ha én erre őt felhatalmazom.üdv: i.s
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22177 üzenetére
"... de mivel nem lehet 2 regisztráció (tudtommal) Ezért lettt ez így megoldva."
"II. Általános rendelkezések [link]
...
4. Egy Felhasználó egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át."Szerintem Kati és Pisti az két felhasználó, szóval nem hiszem hogy lenne annak akadálya, hogy mindketten regisztráljatok. Sőt! Ha jól értelemezem az idézetet, akkor pont a megosztással szegitek meg a szabályokat.
Egyébként visszakanyarodva a témához honnan nem tölt a géped? Hálózati töltőről, vagy USB-ről?
-
kathy75
tag
válasz
snowdog #22175 üzenetére
Nincs titkolni valóm,Kati a párom regisztrált ide az oldalra a cserélgetés miatt.
Egyébként nem cserélgetjük a "profilképet" mint eggyesek.
Aztán rájöttünk,hogy ez egy igazán jó hely,de mivel nem lehet 2 regisztráció(tudtommal)Ezért lettt ez így megoldva.
Egyébként az értékeléseink magukért beszélnek. -
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22174 üzenetére
Nekem teljesen halott omnia is életre kelt,már csak a töltést nem veszi,de azon még dolgozom!
Mikor nem tölt, ha hálózati töltőn van, vagy ha USB-n? Mert USB-ről nekem sem tölt, de már nem foglalkozom vele. Persze ha rájönnél az okára, akkor talán futnék vele még egy kört.
És Te most a Kati vagy, vagy a Pisti?
u.i. Természetesen a témához nem tartozik, csak a logódhoz. Pisti létedre elég lányos vagy. Aztán az vagy jelent valamit, vagy sem. Persze ha valakit magadhoz hívsz, akkor az illetőnek már érdekes lehet a válasz. Egyébként magad hívd fel rá a figyelmet, hogy lekérhetjük az adataidat. Ez egy nyilvános fórum, talán megfeledkeztél róla. Ha valamit titkolni szeretnél, akkor arra nem ez a legjobb megoldás.
-
kathy75
tag
Hard resetet csináltál már?
Zöld-piros gomb nyomva tart+a tetején nyomd meg a reset gombot!
Ha bejön EZ
Ezután INNÉT töls le egy 6.1-es verziót(angol,de sunnysoftal magyarrá tehető)és kezd előlről a szoft frissítést.
Nekem teljesen halott omnia is életre kelt,már csak a töltést nem veszi,de azon még dolgozom!Vagy ITT és ITT is találsz romokat,gyárit is főzöttet is!
"Lehetetlenség nincs csak tehetetlenség!"
-
i.s
tag
válasz
kathy75 #22164 üzenetére
Köszi, megpróbáltam, de most már el se indul. Elkezdte e telepítést majd leállt és azóta csak a bekapcs gomb világit pirosan, de nem indul, a gép sem ismeri fel. A Grand Prix megoldhatja még ezt a gondot? Esetleg van valakinek ehhez letöltött fájlja (eboot; phone; csc; pit ) vagy olyan link ami még él és onnan letölthető? Avagy ebből a helyzetből van -e még lehetőség házilag javítani, vagy kuka?
-
válasz
Katatonia666 #22155 üzenetére
Elmondod, hogy lehet beállítani az időjárást? Érdekes módon a fő képernyőn jó, de ha oda lapozok akkor "unknow"
-
i.s
tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam Ha a hivatalos szerviz romok bármelyikét szeretném feltenni, akkor a következő hibaüzenetet dobja fel
Downloading PDA region #1(DISKIMAGE)...
PDA Image Length : 139255527
PDA image downloaded.
Step 3. Customer image Downloading
Downloading CSC...
GetSize : 6383616
CSC finished.
Step 4. Phone image Downloading
Downloading PHONE...
Switch USB to Phone Success...
Error! PhoneUSB Detect Failed
Port Create retry (25)
Port Create retry (24)
Port Create retry (23)
Port Create retry (22)
Port Create retry (21)
Port Create retry (20)
Port Create retry (19)
Port Create retry (18)
Port Create retry (17)
Port Create retry (16)
Port Create retry (15)
Port Create retry (14)
Port Create retry (13)
Port Create retry (12)
Port Create retry (11)
Port Create retry (10)
Port Create retry (9)
Port Create retry (8)
Port Create retry (7)
Port Create retry (6)
Port Create retry (5)
Port Create retry (4)
Port Create retry (3)
Port Create retry (2)
Port Create retry (1)
Port Create retry (0)
Download failed!!
A telefon elindul, de nem lép át a kalibráláson. ANZO ROM-okkal próbáltam, és azokkal nem csinálja ezt, azonban szeretnék szolgáltatói romot rátenni, amivel jelenleg ugyanezt a hibát produkálja.
Találkoztatok már ezzel a hibával? Van erre megoldás? -
i.s
tag
Sziasztok, kaptam egy omnia i900.at. A pda bekapcsol, de a kalibráláson nem megy túl. Arra gondoltam teszek fel egy új ROM-ot és azzal talán megoldódik a gondja, de nem tudom miként kezdjek hozzá. Sajnos a régi linkek, ahonnan össze tudnám szedni a szükséges fájlokat már nagy részben nem élnek és így baromira nehéz hozzá kezdeni. Kérnék segítséget a ROM cseréhez, leírás, driver és ROM letöltő linkek formájában, illetve, hogy az odin-nal lehet-e frissíteni a szoftvert és ha igen akkor milyen fájlok kellenek ehhez. Jelenleg a a pda-n 6.1 windows van és akitől kaptam azt mondta, hogy külföldről hozta be és hogy független. Alapvetően egy magyar lokalizációs 6.5-ös ROM-ot szeretnék rátenni. A segítségeket előre is köszönöm!
-
i.s
tag
Sziasztok hogy lehet download módba belépni az i900?
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22155 üzenetére
mit vársz,windows ból van.
-
Kicsit nosztalgiáztam és felraktam OCK's romot, nagyon jó...hogy mit ki nem lehet hozni a jó öreg omniából.
Két bug-ot találtam benne: Ha a sense-be rámegyek az időjárásra akkor kecskemétet,szegedet nem ismeri..viszont a főképernyőn betölti az időjárás adatokat. Valamint ha a adatkapcsolatot kikapcsolom a sense-be akkor b@..-ik kikapcsolni...marad a jó öreg NOData.
-
pjen
félisten
válasz
leikomessi #22151 üzenetére
ez nem e reklám helye,de én a speedshopban vettem utángyártott1500mh s t és nagyon elégedett voltam vele.
-
pjen
félisten
válasz
leikomessi #22149 üzenetére
1 uj aksi mindíg jó,már csak tartaléknak is.egyébként szerintem az még 1 jó aksi.
-
leikomessi
aktív tag
Mondjuk a másfél nap azért úgy jön össze, hogy mikor úton vagyok fellépegetek netre, telefon, e-mailek.
Ha folyamatosan neteznék akkor 1 napot nem szokott kibírni. De akkor ne számítsak arra, hogy egy új 1500 mAh-s akku nagy változást hozna? Ezek szerint nem érdemes beruházni, mert annyira akkor nem rossz a jelenlegi aksim. -
pjen
félisten
válasz
leikomessi #22147 üzenetére
szia.Hát az aksi az mindig felhasználás függő.Ha csak telefonálok az 1500ma elég akár 3 napra is,de ha folyamatosan lóg a neten a másfél nap nem is rossz.Egyébként sokban függ attól mit csinálsz a neten film nézés hamar haza vágja.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Akkumulátort milyet érdemes venni bele? Olyat szeretnék, amihez nem kell külön hátlap.
Jelenleg ilyen van benn: SAMSUNG AB653850CE Ennyibe kerül. Ez elvileg 1500 mAh-ás.
Ezzel olyan egy, másfél napnál nem bír többet ha netezek vele. Gondolom már nem lehet valami új, ezért merül ilyen hamar. Kérdésem érdemes cserélni? Vagy ezekkel a 1000 mAh körüli aksikkal lehet valamit kezdeni?
Milyen akkumulátort ajánlotok bele, ami olcsó, legalább 2 napot kibír 3G-vel, telefonálással.
Köszönöm előre a választ! -
leikomessi
aktív tag
válasz
EasyKnight #22107 üzenetére
Köszi! Az ékezetes betűket nem tudtam elővarázsolni. Viszont azt megoldottam, hogy ne törölje szóköz után a beírt szót. Sőt még a képernyő rezgést is letiltottam szövegbevitelnél
Egyre jobban megszeretem ezt a telefont
-
asderr
aktív tag
Udv mindenkinek
Napi 3-4x romfrissites hazavaghatja a telefont?
nem talalok egy ertelmes szoftvert ra ami stabil es minden funkcioja mukodik:S -
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22140 üzenetére
Szerintem neked a HG4 van....
-
MATEO6600
őstag
Van valahol egy normális pdf olvasó a telefonra? :/
Win 6.1 alatt a sima pdf reader nem működik nekem. -
EasyKnight
tag
Ma meg akartam próbálni ROM-ot frissíteni, de nem igazán jutottam vele semmire.
Nem tudtam megállapítani, hogy nekem milyen ROM-om van....
[link]
Azt nem tudom megmondani, hogy HG4, vagy melyik?
A készülékről annyit érdemes tudni, hogy gyárilag T-mobile-os, ki van süttetve és én pedig vodás kártyával használom....
Illetve i900BSHI1 ezt sikerült már kihámoznom....
Előre is köszönöm a segítséget!
(Ha ez sikerül, akkor a phone részt is megpróbálom, remélem az menni fog egyedül is) -
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22137 üzenetére
Magyar CSAK Enzo-é volt, vagyis még az is, de nem lehet már letölteni őket sehonnan sajnos
Én is kipróbálnék egy olyat! Szóval sajna marad az angol verzió. Azt viszont bárhol találsz, beírod a legjobb barátunk keresőjébe (google
), hogy OCK rom's és kidob egy csomó oldalt, ahonnan le lehet tölteni őket. Jobb oldalakon képek is vannak
-
szombathely1
csendes tag
Sziasztok!
Témákat hol lehet rá találni? -
EasyKnight
tag
válasz
Katatonia666 #22133 üzenetére
Értem. Fel is tettem egy verziót, de ez sokkal inkább angol, mint magyar. Esetleg tudnál ajánlani egy olyan oldalt, ahol találok hozzá magyar verziót is?
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22135 üzenetére
tulajdonképpen én szinte mindig tollal "bögdöstem",sms t irni jobban tudtam vele mint az se.arc.-al.azonkívül OCK angol.
-
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22133 üzenetére
szia.köszi,elirtam.lassan 1 éve nincs omniám,de az utolsón 6.1 volt és kiválóan ment rajta a shell.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22128 üzenetére
6.1 ROM nem támogatja az ujjal való tapicskolást, csak a ceruzás használatot! Anzo-nak voltak, vagy vannak magyar 6.5 ROM-jai, de sajnos nem elérhetőek. OCK és Shokka angol 6.5 ROM-jai a legjobbak.
Pjen: Az nem stb, hanem SPB Mobile Shell. Olyan felületet csinál a telóra, mintha Androidos lenne, vagyis sok féle van, de a lényeg, hogy sokkal könnyebb a kezelés, de csak 6.5 ROM-al szeret együtt dolgozni! Fel megy 6.1-re is, de az új verzik nem szeretik, mivel maga a ROM nem szereti az "ujjazást". -
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22131 üzenetére
ha felrakod,meglátod.egyébként egy 5 oldalas látványos könnyen kezelhető felületet kapsz.ráadásul magyarul.
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22128 üzenetére
a magyar 6.5 el mindig lesz valami nyüg,az angol jo.inkább egy stb mobil shelt tegyél rá.
-
pjen
félisten
válasz
szombathely1 #22127 üzenetére
rá tenni rá lehet,de telefonálni akkor nem lehet vele.
-
EasyKnight
tag
Hello!
Kb. 1 hete van használom ezt a csodát és kezdem úgy érezni magam, mint egy 10 éves a cukorkaboltban, mert annyi féle programot találtam már a fórumban. Viszont mielőtt elkezdeném habzsolni a jelképes cukorkákat, az előtt szeretnék kérdezni pár apróságot.
Nekem valószínűleg a 1-es ROM található a telefonomon. Sokan írják, hogy a 6.5-ös jobb és kezelhetőbb. Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy ez valóban igaz-e? Kezelhetőbb, vagy sem?
Ajánlatos-e nekem frissíteni, ennyi használat után? ( A PC-hez valamelyest értek)
Ha megéri frissítenem, akkor valaki tud linkelni olyan ROM-ot, amit telepíthetnék?A váálaszokat előre is köszönöm.
-
szombathely1
csendes tag
Olvastam valahol hogy rá lehet rakni Androidot is!
Tudtok erröl mondani valamit? -
Katatonia666
aktív tag
válasz
szombathely1 #22123 üzenetére
Windows XP alatt az ActiveSync-nek működnie kell!
Szedj le hozzá egy i900 usb modem drivert. Én tegnap raktam fel egy másik rendszert a telóra, nekem hibátlan volt... Mellesleg az USB kapcsolatoknál be kell állítani, hogy ne a MyStorage-t használja, hanem az ActiveSync-t. -
pjen
félisten
válasz
szombathely1 #22123 üzenetére
ha a gyári igó van rajta akkor kitudod,ha nem a gyári akkor csak a start menűbe.a rendszer nél be kell tenni a pipát és benne lesz.
-
szombathely1
csendes tag
Most néztem a sunnyisoft rajta van!
-
szombathely1
csendes tag
Még lenne 1-2 kérdésem!
Rajta van az IGO de a Mystroge card-on hogy tuudom az kirakni ikonba?
És játékokat hol találok rá itt a neten amik müködnek is?
És a Pc-vel hogy tudom összehozni milyen prrogit kell leszednem?
Mert leszedtem a Microsoft ActivSyncet összedugom a géppel és azt irja nincs akapcsolat. -
pjen
félisten
válasz
szombathely1 #22121 üzenetére
elvileg ha 6.1 van rajta akkor a sunnyisoft is rajta van, ha elindítod ujra magyar lesz.ezek csak ötletek.
-
szombathely1
csendes tag
És ha megcsinálom a Hard resetet a Magyar nyelv nem tünik el?
tegnapelött magyarositattam! -
pjen
félisten
válasz
szombathely1 #22118 üzenetére
lehet egyszerübb ha nyomsz egy hard resetet(minden adat elvesz)ha igó van rajta mentsd el meg amit kell sokat segít
-
szombathely1
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22117 üzenetére
Ezt inkább hanyagolom!
De azért köszi! -
Katatonia666
aktív tag
válasz
szombathely1 #22116 üzenetére
-
szombathely1
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22114 üzenetére
Szia!
Rom 6.1
A Phone rész csrét és az ujrarakást hogy kell csinálni? -
Katatonia666
aktív tag
válasz
szombathely1 #22112 üzenetére
Szerintem próbálkozzatok egy Phone rész cserével, vagy egy újra rakással, hátha megoldja a problémát. Milyen rom van most rajta egyébként? 6.1 vagy 6.5?
-
pjen
félisten
válasz
szombathely1 #22112 üzenetére
szia,lehet csak várni kéne néha nagyon lassú tud lenni,memóban mennyi szabad hely van?
-
szombathely1
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a kisfiamnak egy I900-as telefont és lenne egy kis gondom!
A Wifi- vel van egy kis problémám,mégpedig az ,hogy felismeri a Routert a jel teljes erőn van (kérte a jelszavat is) de nincs net.
Azt irja a kapcsolat kezelőbe,hogy Kapcsolat felépitve.
Mi lehet a gond ?Miért nem lehet vele netezni?
Előre is köszi szépen a segítséget! -
pjen
félisten
-
snowdog
veterán
válasz
EasyKnight #22107 üzenetére
Mielőtt újabb értekezésbe kezdenél magaddal, előtte ezt olvasd el: [link]
Gondolom azt követően minden világosabb lesz.
-
EasyKnight
tag
válasz
leikomessi #22098 üzenetére
Hali!
Az ékezetes betűkre van egy alternatív megoldás:
Beállítások -> Adatbevitel -> ( Itt ki van választva az általad használt billentyűzet) Opciók -> Nyelv -> és itt a trükk: állítsd cseh nyelvre, akkor lesznek ékezetes karaktereid a betűkészletben is, nem csak a szimbólumok között. -
EasyKnight
tag
És még pár kérdés, amivel ma szembesültem...
Semmiféle jelzés nincs, ha sms érkezik... Hol tudom ezt beállítani? Illetve a hang beállítások között taáltam valamit, amit át lehet állítani, de akkor viszont lehetséges, hogy hívás jelzés nincs. Ez lehetséges? -
EasyKnight
tag
Hello!
Teljesen új vagyok az Omnia használata terén, semmit nem tudok róla, szóval pár kérdésre szeretnék választ kapni.... Olvasgattam pár hozzászólást a topicban, és kifejezetten jó dolgokat találtam, amiknek már nagy részét fel is használtam.
1. Tudok-e beállítani csengőhangot a saját zenéim közül? Ha igen, akkor hogyan?
2. Játékot, programokat hogyan tudok telepíteni? (És, ha valaki leírná, hogy honnan tudok letölteni ilyesmit, akkor kifejezetten boldog lennék
)
3. Van-e lehetőség szoftver frissítésre, illetve érdemes-e egyáltalán ilyesmivel foglalkoznom kezdőként? (Az elmúlt pár évben Symbian-os készülékem volt, tehát elég kevés ismeretem van ilyen téren)
-
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy tudnék programokat telepíteni Samsung I900-as Omniára?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest