Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#9251) HIJ válasza pisze (#9248) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Androidra Primo? Létezik egyáltalán ilyen?

Semmisenemvan!

(#9252) tzsolesz válasza Storms (#9250) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tessék :) Saját feltöltés. ;)

SPB Mobil témák. Saját feltöltés. [link]

Hopp. Most jelenpillanat nem is működik a 4shared. Később próbáljátok.....

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#9253) Storms válasza tzsolesz (#9252) üzenetére

Storms
(senior tag)

The file link that you requested is not valid. :(
Pedig nagyon kéne valami egyszerűbb Taskbar ... Ez a Rapidos nem teszik nekem, a gyári fekete fehér kellene!

[ Szerkesztve ]

http://metnet.hu/

(#9254) mazsó válasza Storms (#9253) üzenetére

mazsó
(tag)

Próbáld meg a pdafanclub-on a: félhivatalos romok közt a jj1 6.5-t nekem az van és nagyon jó minden!!

(#9255) Storms válasza mazsó (#9254) üzenetére

Storms
(senior tag)

Épp ezaz, hogy az van fent és abban nem tetszik a taskbar( fent az akksi ikon, 3g ikon stb..) ezért is raktam vissza a gyárit, csak ott meg kevés a szabad ram. Ezért kellene valami normális taskbar.(statusbar vagy minek hivják)

(#9256) mazsó válasza Storms (#9255) üzenetére

mazsó
(tag)

Az nem rapid rom, hanem viewdetails-é...

(#9257) Storms válasza mazsó (#9256) üzenetére

Storms
(senior tag)

Hoppááá. Azt hol találom? Én csak rapidost láttam eddig meg gyárit. :)
Itt szedtem le őket: LINK
valami programokat , játékokat tudsz mondani? Semmit se találok :( WiFi-hez kellene valami scanner féleség. Milyen játékok léteznek erre?

Szerk.: És télleg ott van a viewdetails, fura név miatt elkerülte a figyelmem :DDD

Szerk2.: Ezek közül melyik magyar? 6.5.5 magyar?

[ Szerkesztve ]

(#9258) mazsó válasza Storms (#9257) üzenetére

mazsó
(tag)

A sima 6.5 a magyar, de azt jg5-ös csc vel tedd fel.
Programokat, játékokat mobile9.com -on szoktam leszedegetni néha-néha

(#9259) Storms válasza mazsó (#9258) üzenetére

Storms
(senior tag)

Hát ebből se sok mindent vettek ki...Bing, MSn weather meg sok felesleges cucc benne van. Rapid sense/ naked ennyiből jobb volt, viszont ebbe megjobb a start menü ( 4-5 soros is van oldalra), és nincsenek szines ikonon a taskbaron. Valahogy a kettőböl csinálhatnának egy jót. :(

(#9260) mazsó válasza Storms (#9259) üzenetére

mazsó
(tag)

Hát mindenkinek más tetszik. Tudod te is cserélgetni a dolgokat, csak az már kicsit bonyolultabb, legalábbis nekem... :B

(#9261) SkyLine3000

SkyLine3000
(tag)

Utoljára a 6303-as nokiám akksija volt ilyen bika. Az átlag 8-12 napot ment egy feltöltéssel kikapcsolás nélkül, de ment 2 hetet is. Az o2-m jelenleg a 8. napját tapossa és 49%-on van még az akksi.... Van benne mindennap kis wifi az időjárás frissítésére, emailek letöltésére, pár fotó,-videó, meg hát telefonálás. A kijelzővilágítás kikapcsolva van. de ha úgy adódik utcára bekapcsolom. Néha, ha eszembe jut éjszakára flight módba teszem, de ritkán. Kikapcsolva nincs. Azt sem tudom, h hol a töltője.:-) Usb-n is marha ritkán van, max csak pár kép másolásáig. Amikor jobban használtam (volt benne gps-is), akkor is elment 8 napot. Ez lesz az a telóm az Sl45 Siemens, M45 Siemens-em mellett, amit soha nem fogok eladni. Na meg ott van az első telóm a Motorola D160.
A sógim meg a ájfon4s-t naponta tölti, a helyi telenoros ismerősöm a htc szenzációját szintén ( ha elmegy egyáltalán reggeltől estig).

Samsung Galaxy W i8150 - Stock Rom 2.3.6 + XXLM9 Value Pack

(#9262) mazsó válasza SkyLine3000 (#9261) üzenetére

mazsó
(tag)

Hát igen, nem mindeggy...
És ez a teló semmivel sem tud kevesebbet mint a "mostani" csodatelefonok.... ;)

(#9263) SkyLine3000 válasza mazsó (#9262) üzenetére

SkyLine3000
(tag)

Nem cserélném el egy 100akárhány ezer forintos telóra sem. Volt már táblám, kettő is. Mindig volt valami a droiddal, fagyott, ha ki-be kapcsoltam a wifit, valamiért újra kellett telepítenem az egészet. Meguntam. Ezzel semmi gondom az ég világon. És igen. minden benne van, ami a csúcskategóriásokban is. Wifi, gps (normális), bluetooth, flash, stb.
Ma is fényképeztem a gyereket a játszótéren, de még mindig 43%-os az akksi. Marha kíváncsi vagyok, h hány nap után nyögi be az unalmast.Sztem még 3 napot kihúz. Az első o2-m is elment 5-6 napokat.
Másnak milyen tapasztalatai vannak akksi téren?

(#9264) mazsó válasza SkyLine3000 (#9263) üzenetére

mazsó
(tag)

Így van ahogy írod!!!
Semmivelsem tudnak többet a mostani 100ezres telefonok. A galaxy-s be még vaku sincs!!! :DD :DD
Akksi nekem 1 hétig bírja. De én is fényképezek, és videózom vele a kisbabánkat elég sokat. Az amoled kijelző meg nem hazudik sem minőségileg, sem áramfogyasztásilag..

(#9265) Calogero válasza SkyLine3000 (#9263) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Ha nem nagyon nyomogatom, akkor 10-12 nap.
Ha telefonálás mellett van egy kis fotó/videó akkor 7-8 nap.
Ha navigálásra használom akkor úgy is szivargyúróról megy :)

Maximálisan elégedett vagyok a telefonnal.

[ Szerkesztve ]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#9266) mazsó válasza Calogero (#9265) üzenetére

mazsó
(tag)

Én is teljesen elégedett vagyok vele!!
Ha akarom teszek rá új szoftvert, van egy csomó, és mindegyik más így nem unom meg... :B

[ Szerkesztve ]

(#9267) SkyLine3000

SkyLine3000
(tag)

A mérete is pont ideális. Se nem kicsi, se nem túl nagy. A 4,3-as tepsik túl nagyok telefonáláshoz, ez meg pont méretes. A kijelző mérete miatt egész jól lehet rajta netezni, a gps is jól látható/használható és még a filmnézés is élvezetes. Az operában műxik a flash is, ami nem volt elmondható a droidos tabletemről, pedig 2.3.3-as volt rajta és 1gigst volt a cpuja 256rammal.
Java játékok is simán mennek rajta, ha véletlen játszani akarok.
Ráadásul a mostani o2-m kijelzője olyan, mintha kapacitív lenne. Szinte csak ujjbeggyel használom és alig kell hozzáérnem. Nem kell körömmel kapargatnom. A régebbi o2-m viszont inkább körmös volt és jobban is kellett nyomkodnom. Úgyh ez is kipipálva, mivel a böngészőben jól műxik az egyujjas nagyítás, kicsinyítés is.
És még jobb képeket készít, mint a 8mp-s Pixonom csinált. Ennek nagyobb a dinamikatartománya és nem ég be a világosabb rész, mint mondjuk a felhők. Beltérben viszont egy kicsit zajosabb a kép, mint a pixonnál.

(#9268) mazsó válasza SkyLine3000 (#9267) üzenetére

mazsó
(tag)

Így-így, minden így van, ezért nem gondolkozok én sem a cserében. Nincs értelme, csak pénzkidobás lenne... ;)

(#9269) Szentes

Szentes
(kvázi-tag)

SAMSUNG OMNIA II.

Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Ért valaki a a fent említett készülékhez? Én tök homály vagyok benne és lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatosan.

A segítséget és a választ előre is köszönöm! :R

(#9270) cultfeca válasza Szentes (#9269) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Mire vagy kíváncsi?Ha tudok segítek.

Galaxy S2

(#9271) mazsó válasza Szentes (#9269) üzenetére

mazsó
(tag)

Ha tudok én is segítek szívesen! ;)

(#9272) bodom87

bodom87
(tag)

Üdv!
Az asszonynak ilyen telefonja van, de még a marketplace se működik.
Egy kicsit szeretném feltunningolni a telefont, használható értelmes appokkal, navigációval ezügyben szeretnék egy kis útbaigazítást kérni.
köszönet

http://www.fabion.hu - hidraulika

(#9273) Alkukirály

Alkukirály
(lelkes újonc)

A kislányom az Omnia 2-ön full elintézte az I-go-t.

Valaki tudna segíteni, honnan tudnék egy működő I-go-t szerezni?
Köszönöm előre is. :R

[ Szerkesztve ]

(#9274) BogyóBP

BogyóBP
(senior tag)

Sziasztok tegnap óta boldog tulaja vagyok egy ilyen telonak. Érdekelnének a következők: Miért fakó a legtöbb fényképezett kép szine? Szoftvert frissiteni mivel lehet? a kiesk nem támogatja ezt a funkciót ezen a telefonon. Illetve hogy lehet megtudni hogy gyárilag független a telo vagy szoftverileg független? :R

[ Szerkesztve ]

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#9275) Alkukirály válasza BogyóBP (#9274) üzenetére

Alkukirály
(lelkes újonc)

Fw-t innen tudsz letölteni.
http://www.pdafanclub.hu/download/Samsung%20Omnia%20II/

De, ezt is megnézheted.
http://www.samfirmware.com/

(#9276) cultfeca

cultfeca
(kvázi-tag)

Válaszok:
A navigációs kérdésekre:Eredeti IGO volt az Omniákhoz 2Gb-s mem.kártyán ha van valakinek ilyen akkor nem lehet gond.Minden más warez és tiltást von maga után....((google) utánaolvasást ajánlok+kicsi keresgélést)
Appok:A hivatalos marketplace hamarosan leáll,vége a windowsmobil 6.5 támogatásának.Azt hiszem a Phonearena-n vannak cuccok hozzá,én sohase tettem rá onnan semmit amíg használtam,mivel mindent tudott amire szükségem volt.
Független a szoft vagy nem:A szolgáltatós készülékek mind 2Gb-ek voltak ez az előlapon azt hiszem fel is van tüntetve.A függetlenek voltak 2,8 és 16 Gb-s változatban.Szoftveresen pedig a Product code-ból lehet megtudni:THM-Tmobil,VDH-Vodafon,PAN-Telenor.

Bocsi az egyszeri válaszért a három kérdésre csak így egyszerűbben tudtam válaszolni mindenkinek.
(ha valaki pontosabb infókat tud nyugodtan javítson ki)

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#9277) BogyóBP válasza cultfeca (#9276) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Nekem az előlapon 8GB van, fehér szinü a telcsi, viszont a szoftvert nemtudom hol keressem meg hogy milyen mert ahova bementem ott nem találtam ilyenre utalást: :THM-Tmobil,VDH-Vodafon,PAN-Telenor.

Csak ezeket:

CE OS 5.2.21889
PDA:I8000NXXJB3
CSC:I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1

Tehát? akkor ez most függetlenitett vagy független volt alapból is? :U Nomeg aztán 6.5 öst ir a telo de a fellinkelt letöltö oldal szerint viszont csak 6.1

[ Szerkesztve ]

Vállalok: Számitógép összeszerelést,átépitést,szervizelést,virusirtást,telepitést.Továbbá: Notebook takaritást/portalanitást,Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

(#9278) cultfeca válasza BogyóBP (#9277) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Gyárilag független az Omniád.Ezt az szoftver verziószámból látszik,hacsak valaki nem mókolta,ha esetleg használtan vetted volna.De szerintem gyárilag független nekem is ez a szoft volt az enyémen is amikor megvettem.Csak az enyém fekete volt :)) Ajánlok egy ROM frissítést erre a kombinációra:PDA:I8000NXXJJ1 CSC:I8000XHEJG5 Phone:I8000XXJJ1 Így sokkal jobb és stabilabb lesz mint a JB3-al.Regisztrál be ide és mindent megfogsz tudni a frissítesről: [link]

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#9279) mazsó válasza BogyóBP (#9277) üzenetére

mazsó
(tag)

Nagyon igaza van, ez a rom már ősrégi!!!!
pdafanclub -on a fórumban olvass utána a szoftverfrissítésnek, minden le van írva szájbarágósan. Szoftvereket tudsz cserélgetni amelyik szimpatikus lesz azt tartod meg...
Sok sikert!!

(#9280) BogyóBP válasza cultfeca (#9278) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Egy közvetlen linket kaphatnék? köszönöm. Sajnos nemtudom hol és mit keressek :( Amúgy használtan vettem. Mondjuk én úgy hallottam hogy a partnereknél csak a 2GB jelüek kerültek forgalomba, a 4,8,16GB osok csak függetlenül de kitudja.

(#9281) cultfeca válasza BogyóBP (#9280) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Itt keresgélj:[link]

Galaxy S2

(#9282) BogyóBP válasza cultfeca (#9281) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

sikerült minden ráment az este de sikerült. Fasza minden. holnap teszt.

(#9283) cultfeca válasza BogyóBP (#9282) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Gratula.Nem bánod meg a cserét,nekem nem volt gáz JB3-al se,de a JJ1 volt a tuti mindenben jobb/gyorsabb lett!

Galaxy S2

(#9284) Szentes válasza cultfeca (#9270) üzenetére

Szentes
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nagy - nagy köszönet "cultfeca és mazsó" kollégának :R az önzetlenül felajánlott segítségért. Remélem, boldogulok és még a végén meg is szeretem a készüléket.
A többit PÜ-ben intézzük :C

(#9285) lmaresz

lmaresz
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Nincs magyar ANDROID rá?

F1 2011 név :RaptorXy Gépem: Asus M4A77T/USB 3, Amd Phenom 2 X6 1055t, Asus Hd 6950 2 Gb, Kingston HiperX 1600Mhz 4 Gb ddr3 RAM; Western Digital 1 Tb 7200rpm Hdd, Cooler Master Elite hàz

(#9286) BogyóBP

BogyóBP
(senior tag)

Valaki tudja mért olyan ócska a rögzitett videó minősége? A fotók sokkal jobb minőségüek is tudnak lenni mint a video, nem értem. Látni ahogy a kockák ide oda mozognak a lejátszott felvételen. Kb ha kinagyitom akkor nagy kockák sorából áll az egész. Interpolálja a 720x480 at vagy mi?

(#9287) Zsocy155 válasza lmaresz (#9285) üzenetére

Zsocy155
(tag)

Szia!
ITT olvasgass.

http://kmdholding.com/hu8ki0q

(#9288) mazsó válasza BogyóBP (#9286) üzenetére

mazsó
(tag)

Nekem fogalmam sincs miért olyan "gagyi"!
Nekem gyönyörűek a felvételek.
Beállításokban nem próbáltál utána nézni hátha vmi el van állítva.....

(#9289) BogyóBP válasza mazsó (#9288) üzenetére

BogyóBP
(senior tag)

Ez a helyzet

(#9290) gevike válasza SkyLine3000 (#9261) üzenetére

gevike
(újonc)

8 nap? azért az durva. az enyém 2 napot bír, bár sose hagyom 15% alá menni. De lehet hogy már pusztul az aksija. Ja és mostanság kezd valami clocknot.exe errorokat kihozni, amiről kicsit olvasgattam és a tavalyi óraállítás óta jelentkező hiba többeknél. és ráadásul az aksifogyasztáshoz is hozzájárul valahogyan.
Egyébként tényleg jó teló.
Milyen romot tudtok ajánlani hozzá? (linkkel ha lehet).
Valaki próbázta már az androidot rá? Olvasgattam az oldalukat, de annyi bug visszajelzés jött, hogy még nem érzem elég erősnek magam, hogy feltelepítsem.
Én most egy HD2re fenem a fogam, mert három féle oprendszert lehet rárakni: Winmo, WP7 és Android. Na ez felér 3 telóval.

- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.

(#9291) mazsó válasza gevike (#9290) üzenetére

mazsó
(tag)

Üdvw

Kicsit lapozz vissza van link is. JJ1-ET MINDENKÉPP!!

(#9292) gevike válasza mazsó (#9291) üzenetére

gevike
(újonc)

köszi, utánaolvasok.
Android rom van rá stabil? SD kariról, mert nem akarom elveszteni a winmot.

- Ti mind egyéniségek vagytok! - Én nem.

(#9293) okos67

okos67
(őstag)

sziasztok
azt hogy lehet beállítani amikor megy az IGO akkor ne kapcsolja le a kijelzőt. 6.5rom
az i900 nem kapcsolta le

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#9294) HIJ válasza okos67 (#9293) üzenetére

HIJ
(senior tag)

Szerintem az IGO -ban keresd a háttérvilágítás beállítását és ott folyamatosra rakd. vagy pedig sys.txt -be:
[power]
backlight_sync_with_OS="0"
powermgm_state="0"

Semmisenemvan!

(#9295) okos67 válasza HIJ (#9294) üzenetére

okos67
(őstag)

köszi meg van :)

(#9296) TiposTibi

TiposTibi
(újonc)

Hello!

Lassan másfél éve van Omnia II eddig semmi baja nem volt, mostanra nem működik abszolút a bekapcsoló/hanghívás letevő gomb. Mit csináljak vele? Garancia nincs már rá, szétlehet szedni megpucolni ? Elég macerás bekapcsolni/kikapcsolni így.. :O

(#9297) mazsó válasza TiposTibi (#9296) üzenetére

mazsó
(tag)

Akksi ki-be nem segít a problémán ? (lehet csak szoftveres gondja van)
pdafanclub.com -on van szétszerelési útmutató hozzá, nem nehéz, csak 1db kis csillag csavarhúzó kell.

(#9298) okos67

okos67
(őstag)

a my storage-ból mi foglal le 512mb-ot?

(#9299) malisonX válasza okos67 (#9298) üzenetére

malisonX
(tag)

Helyreállítási partíció. Ha gond van, onnan is újra tudja pakolni a ROM-ot.

(#9300) Boombasticc

Boombasticc
(tag)

sziasztok. az omnia 2-ővel szoktam netezni de a saját internet megosztója állandóan bontja a kapcsolatot, probáltam a wmwifiroutert de az meg lefagy. tudtok valami stabil internetmegosztó progit?

A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll... Aszongya a főnököm héfő reggel: Nááoszt vóótá benn szombáton? ,,I,,__(o.O)__,,I,,

(#9301) c p válasza Boombasticc (#9300) üzenetére

c p
(tag)

A WmWiFiRouter alapbeállításokkal nálam gyakorlatilag hibátlanul működött ( oprendszer Wm6.5.3 ).
Bár nem a telefon netkapcsolatát, hanem WiFi-s kapcsolatot osztottam meg vele USB-n.

( a mostani androidos megosztással van hasonló szívásom, mint neked: van, h. percenként bontogat, őrjítő )

... in blues we trust...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.