- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
Azért ehhez hozz tartozik, hogy a kora nem olyan nagy gond.... Igaz, hogy nehéz rá megtalálni azokat az alkalmazásokat, amiket keresek, de nekem jobban bejött, mint némelyik android. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy nem tudom a kamerát úgy alkalmazni, ahogy én szeretném (ezért gondolkodom egy Omnia 2 megvásárlásán), de többnyire ez sem gond... Újabban webcam-ként is funkcionál, GPS-ként is használható (na jó nem, mert csak demo-kat találok, a crack meg nem az én műfajom) telefonként megfelel, PDA-nak meg fergeteges... Fényképezőgépnek már kicsit elavult... Bár az 5 megapixel, az mégis csak 5 megapixel....
És árát tekintve meg egyszerűen nevetségesen elértéktelenedett... -
sajmon8282
csendes tag
-
kathy75
tag
Szia!
Nos én nem 100 csak 25k-ért vettem anno egy embertől aki annyira megvolt szorulva,hogy rámtukmálta szószerint.
Én mai napig szeretem ezt a telefont,sőt a nagyobbik fiam aki nagyon szeretné megörökölni már zaklat,hogy adjam oda neki.
Főleg azóta,hogy 1-2 hónapja velem volt a vonaton és kihasználta a MÁV-Start wifit ami jobban működött az Omnián mit az SE x10i-n.
Nem gyártok ideológiákat csak próbálom megvédeni a PDA-t a fikázó hozzászólásoktól és igyekszem segíteni azoknak akiknek problémájuk van.
Ennyit a savanyú a szőlő teóriáról. -
kathy75
tag
Válasz:MATEO6600 illetve pjen fórumtársnak.
Azt írtam,hogy egy bizonyos Rom ami nekem elég régóta nagyon jól műxik a telefonon.
Azt is leírtam,hogy lehet buherálni,androidot rakni rá csak nem fog működni,de android lessz rajta.
Viszont mindig a saját személyes tapasztalataimat írtam le és nem kötözködni,hanem segíteni nézek be a fórumra! Elnézést kérek,sajnálom ha valakinek rossz tanácsot adtam,bár nem hiszem.
Még egy kérdésem azért lenne,ha annyire tré ez a teló!
Miért használja még mindig ennyi ember?
És miért keresik,árulják még mindig többen 10-18k-ért?
Amivel én szembesültem többször,aki csak játszani tud a windows-os gépén és fogalma sincs a használatáról na azoknak problémás az "ablak telefon" és ezek után nem óhajtok erre a témára több szót fecsérelni. -
kathy75
tag
Igazad van,de mivel elég sokan használjuk azért mert valakinek S3 vagy újabb készüléke van ezt miért kell fikázni?
Én nem éreztem magam kompetensnek hozzászólni ehez a fórumhoz amíg nem kellett frissíteni a telóm szoftverét.
De 2 év után(használatomban)megérett rá,viszont a külföldi főleg angol nyelvű oldalakon kaptam éredmi segítséget.
Na már most kérdezem*nem rád vonatkozik*miért kell minden hozzászólásomat kritikus szavakkal illetni?
Ha valaki nek nem jön be ez az {elavult készülék}miért kötözködik azokkal akiknek bejön? -
kathy75
tag
Nos én is ezért adtam egy tanácsot neki,én személyszerint nem megyek falnak a shelltől,de akinek nem megy az angol nyelv teljesen jó,sőt így a legjobb.Csak Ő azt írta,hogy a legújabb ez:23659_M2D_HUN.7z .
Ha az ember időt és fáradságot nem kímél talál újabbat és jobbat is,de ez legyen mindenkinek a saját döntése. -
kathy75
tag
-
kathy75
tag
"Sorry,kinek nem inge.....senkit nem akartam megbántani !"
Sajnálom,ha nem sikerült értelmezned,de elhiheted én is túl léptem volna ezen a telón csak........
csak egyre több emberke keres meg ezzel a készülékkel mert nem telik (nem úgy mint némelyeknek)még csak 2-3x-os árú 2-3 éves telóra mint néhány honfitársunknak.
Nos én megoldom az Android problémáit is(szoftveresen),már több típuson is,de a jó öreg Omniámról akkor mondok le,ha meghal!Egyéni vélemény,nem kell magadra vedd! -
w.miki
veterán
Oké tehát Anzo ROMot tegyek fel neki, ha teljesen magyart akar...
De azok közül is melyiket?? Melyik a leginkább bugmentes, mindennapi használatban? -
w.miki
veterán
erre gondolsz? nézegettem már, de nekem inkább kínainak tűnt
-
sajmon8282
csendes tag
Szia én ugy vagyok vele hogy mivel windows van rajta 2008 óta valamivel biztos belassul a rendszer és egy frissités csak ráférne szegényre ezen a telefonon minden gyári még az érintöplexije is de azért fordulok okosabb emberekhez mindenki véleményét meghalgatom és ha jó tanácsot adnak azt általában meg is fogadom
-
leikomessi
aktív tag
Mondjuk a másfél nap azért úgy jön össze, hogy mikor úton vagyok fellépegetek netre, telefon, e-mailek.
Ha folyamatosan neteznék akkor 1 napot nem szokott kibírni. De akkor ne számítsak arra, hogy egy új 1500 mAh-s akku nagy változást hozna? Ezek szerint nem érdemes beruházni, mert annyira akkor nem rossz a jelenlegi aksim. -
-
arpii
tag
Így néz ki.
Egyébként úgy szokott történni az ilyen elalvásos téma, hogy felébredek, megnyomok egy gombot a pda-n, hogy megnézzem az időt, és akkor mikor felébred a pda, az ébresztő dallam felcsendül, de nem az elejétől, hanem x másodperctől és csak akkor hozza az egész értesítést is, hogy "ébresztő". -
snowdog
veterán
Ezzel kapcsolatban csak az a problémám, hogy amiket az eBay-ről rendeltem az mind hibás. A gépoldalon nem érintkeznek a csatlakozók. Már ránézésre is gagyi volt, ezért aztán nem nagyon kísérletezgettem vele, nehogy a gépnek legyen tőle baja. Szétszedhető csatlakozó van rajtuk, és nagyon rondán vannak forrasztva, a lábak néhol összeérnek.
-
-
-
Az hogy kikapcsolod a telefonod!
am: passz :S Vannak progik, amik nem férnek össze bizonyos romokkal... a sokaknak frankón működű SU2S vagy mi.. nekem pl. érdekes dolgokat produkál.. másnak meg megy rendesen.. (pl. nem tudok tallozni benne. amikor mondjuk emlékeztető hangot akarok kiválasztani stb.
-
TheSaurus62
tag
A S2U2 beállításaiban van valahol, hogy a hívó képe thumbnail legyen vagy fullscreen. Aztán persze azt is meg kéne nézned, hogy maga a kép mekkora, mert ha mondjuk 50x70-es méretű izé, akkor nem jó kifeszíteni teljes képernyőre.
S2U2 Settings: Phone --> Caller ID: Off/Fullscreen/Thumbnail/Framed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest