Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget !!
A beépített Windows média player is tudja ezt csak annak a fájlkezelése annyira nem jön be vagy nem tudom talán nem áll teljesen kézre.. de bepróbálom a linket is!
Köszönöm! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #20223 üzenetére
Loga hozzád fordulok meg egyben mindenkihez!
Tud esetleg valaki egy olyan zenelejátszót ajánlani (az sem baj ha csak mp3) ami ha fent megnyomom a bekapcs/kikapcs gombot és elteszem sleep-be tehát sötét képernyőbe akkor megy tovább a zene mintha mi sem történt volna?? Pocket Music player sem tudja ezt.
Ha lezárom a képernyőt akkor meg asszem néha megakad a zene..Tehát olyan kellene aminél nyitok egy zenelejátszót nyomok rá egy sleep-et és tokba vissza tudom tenni és megy a zene tovább.
Please help!!
Már megőrülök melóba menet csak rádiózok az bezzeg tudja ezt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok
Lehetőleg a soha többet nem kell winfos meg jajj de szar mert nem olyan mint az X,Y gyártóé..ne az i900 Omnia topicba már
Ha nem gond
Most mondjam hogy nekem meg nem kéne szardroid? Nem kéne.
Windows Mobile kell.Én boldog tulajdonosa vagyok egy i900 Omniának most már mondhatom régóta , pár hónapja OCK M2D Romot tettem fel rá és csak szuperlatinuszokba tudok beszélni, Szuper! Kiváló!
Nekem bejött, szerintem a rengeteg alkalmazás, szoftver, jobbnál jobb oprendszer miatt ami ezekhez van még hosszú évekig fent maradnak ezek a kütyük.
(Ha vigyázunk rá) -
HartgeH3-2.8
addikt
Feltöltöttem egy képet a samuról mert nagyon bejön ezzel új os-el ,ha van kedvetek töltsetek fel ti is a tietekről legyen valami klubb féle feeling
Nem tudunk egymásra villogni az utcán ha márkatársak vagyunk mert itt a zsebünkben van a tutiJa és használjatok fóliát, bőrtokot és/vagy iphone zoknit
Ne legyen már ennyi karcos harcos
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Poonkie #19739 üzenetére
Köszi
Eddig határozottan pozitív
Az Omnia gyakorlatilag telefonos PDA és nem okostelefon igaz?
Mert itt okostelefon tesztként van feltüntetve.. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok i900 tulajok..!
Feltettem most egy OCK M2D nevü történetet, és brutálisan tetszik.
Még gyorsabb, még szebb, még még..
Köszönöm azoknak akik erre biztattak mert tényleg megérte megcsinálni.
Qvázi új telefont kaptam most ami úgy boot-ol mint egy igazi windows mobileAz élmény szuper..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv ismét i900 tulajtársak
DXID1-nél a Home Screen hátterét lehet valahogy változtatni van rá valami megoldás?
Alap szineket lehet csak hogy piros fekete kék stb.
Érdekes hogy a másikat le tudom cserélni ami ugye start menü kattintásra jön elő meg akkor ha lezárom.Tud esetleg valaki erre megoldást? Thanx
-
HartgeH3-2.8
addikt
Adatlapodon frankók ezek az elválasztó "nyilak"
Már előre gondolkoznék a köv kérdésedre ha alkalmazás , játék vagy egyéb kell.
Talán az egyik legjobb és persze erről sem feledkeznék meg.Ezeket utólag is meg amúgy is logarithim forumtársnak nagyon köszönöm!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
NaNorbert #19684 üzenetére
Szia
Én mint hobbista meg laikus válaszolnék az okos hozzáértők majd jönnek
Driver lemez az minek amúgy? Activ Sync Win7 nél azonnal települ automatice
Kapcsolatnál (én) beállítottam hogy elérje a telefon az internetem ami sikerült is.
Ez az Activ Sync progin belül van a csatlakozási beállításoknál, elvileg automatikusan kapnia kell netet.
Simán csatlakoztatod a cuccot rámásolod a my storage re ugye ezek .cab kiterjesztésűek rányomsz és már teszi is fel, figyelj oda hogy My Storage ra települjön, My Device on nekem is már csak 30mb körül van a szabad hely.Szerintem adatkábelen egyszerűbb és gyorsabb.
Ui: Én Mass Storage-ként szoktam rákötni és másolni és tudok rá és egyben amikor kész vagyok akkor simán tudok telepíteni is és játszani is utána miközben tölti is magát.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Spb mobile shell v5.0-ról tud esetleg valaki valamit?
Van , lesz, jön akármi? Guglizom de sehol semmi csak hogy van ilyen meg bejelentették de ezen felül semmi konkrétabb.Talán rossz helyen keresem..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerintem tévhit hogy az i900 GPS módban nagyon melegedne..nekem benne volt a gyári bőrtokban plussz a zsebemben és csak langyos volt.Az amiket korábban olvastam hogy annyira melegszik hogy autósok rá szokták engedni a légkondit az szerintem túlzás.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sygic Windows mobile GPS Navi szoftverrel a panelból simán megtalálja a jelet és mutatja hol vagyok pontosan.Létezik persze "hideg" indítás tapasztalatom szerint akkor kell neki 1-2 perc de átlagba nagyon hamar csatlakozik.Eredeti dobozos természetesen, az okosított az nemtom.
De mindenkinek csak ajánlani tudom.Nekem ami nagyon tetszett bringa módban teszteltem "vakon" tehát a zsebemben volt a cucc fülessel használtam és kanyar előtt még egyszer bemondja "most jobbra".
Ezt akár hogyan is kerestem IGO ban nem találtam , (ha van benne ilyen akkor sorry) -
HartgeH3-2.8
addikt
Utálom magam azért, hogy ezt én szervizre bíznám ha netán szükséges volna ilyen csere.Mondjuk ROM cserébe se merek belevágni szóval mindegy is
Öhhm nem lehet hogy agyon nyomkodják a kedves felhasználók?
Oké értem persze erre készült tapizunk töröljük tapizzuk töröljük,na de hát na
Hagyjuk már magának azt a szerencsétlent néha
Nyomkodjuk inkább a nőnket.Abba nem kell digitizert cserélni, (ha igen vigyük vissza a nőt ha még garanciás)
De amúgy legtöbb "gyári" hibás csak szólok. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
TheSaurus62 #19576 üzenetére
Csak ez a túlméretes tok... én pont egy ismerősnek dicsekedtem vele hogy a samsung még erre is figyel én a gyári bőrtokot használom nem tudom arról van e szó de akárhogy rázom dinamittal se jönne ki ha csak nem amikor én akarom kis rásegítéssel a sarkában.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Minden Omniás forumtársamnak lehetőleg kellemes ünnepeket.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Activ Sync-el sikerült úgy összekötnöm a telefont (win7) hogy netezni tudok meg frissiteni is de ha valahova belépnék vagy komolyabb műveletet akarnék ezt írja:
Disconnetcted.The network ha low connectivity.Mi a fene miatt alacsony ez és hol kéne ezen állítani?
Előre is köszi az infot -
HartgeH3-2.8
addikt
Na akkor ezt most nem értem.Régen nekem is jókat meséltek androidos dolgokról..de pár napja egy ismerősöm androidos telefonnal kapcsolatban meg szidta mint a bokrot.
Nem tudom lehet hogy készülék specifikus a dolog.
Samsung Pulse mini talán..?!
Azt hiszem ez a készülék de nagyon negatívan támadja.Én egyébként "kopp-kopp" meg vagyok elégedve.Tudom nem egy nagy dolog de az hogy Windows van a zsebemben is meg Total Commander mint az asztali gépemen, az csúcs
-
HartgeH3-2.8
addikt
Volt nekem fent egy Batteryzz nevü progi ami jelzett ha 100% os töltésen volt és akkor is ha mondjuk 40% on volt utóbbit én állíthattam be.Egyszer csak nem akart működni meg befagyott ha rámentem.Tud esetleg valaki ilyen hasonló progit?
(Újratelepítés nem oldotta meg) -
HartgeH3-2.8
addikt
Azt imádom ebben a telefonban hogy windows és szinte végtelen az alkalmazások tere..bár egyben utálom is néha hogy windows
Valaki esetleg hangrögzítős progit tud rá valahonnan? Én kerestem de mégse..
Ami én laikus tudok az a Note-ban lehet írni meg felvenni is de pocsék a minőség szvsz.Miért kell ez nekem? Egy állásinterjún voltam ahol lenézték és ledegradálták az embereket, (Állami cég) és ismerős mondta ha ezt felvettem volna és a megfelelő szervhez eljut az csúnya bukta.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Érdekes hogy a samsung erre nem figyelt oda jobban..nem vitte ki a koreai tagu fejlesztő a napra hogy hello te mitsubishi nézd má ez napon nem a frankó.Gondolom mondta erre a másik banzaaai aztán jó az úgy.Ettől független szuper jó kütyü, (PDA-Pocket PC)
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Annak aki Apple fan..volt vagy lesz vagy az is jelenleg..
Én ezt feltettem és hála égnek hibátlan nem akad össze semmivel egy az egybe mint amikor az Apple iPod Touch, nagyon komoly
Asszem még a hátteret is automatikusan váltogatja..
Eddig hibátlan..(csak annyi alkalmazás van itt hogy nehogy saját csapdámba essek és agyon telepitgessek) , ésszel Gábor ésszel
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na ezz a nem gyenge..
[link]..és van gépigénye
De komoly
-
HartgeH3-2.8
addikt
I am Sorry előzőt vedd semmisnek csak kicsit jobban rá kellett volna lesnem és nem lámáskodni.Köszönöm a hasznos linkeket és az infokat
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na egy alkalmazást már találtam a második linkeden ami elvileg free
De elég sok fizetős -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #19018 üzenetére
Köszöntem szépen
Van még elég memory a PDA-ban is tehát elvileg nem lesz gond már jó pár alkalmazást a my storage-ra telepitettem azóta is.Tudsz esetleg olyan oldalt ahol free alkalmazásokat lehet leszedni? Külön Themes az telepithető még a mobil shell mellé? vagy az nagyon bekavarna neki? Nem akarom agyon nyúzni csak kérdem
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #19015 üzenetére
Restart megoldotta, köszi
Van egy olyan hogy Task Switcher és Task Manager..az elsőnél vannak betöltve progik azokat kilövöm ha nem használom én azt hittem ha bezárom akkor bezártam de fut a háttérben?! ehh..
Másik: Task Managerben miket lehet kilőni nyugodt szivvel ami nem befolyásolja a működést? Kicsit sok dolgot használ és egyszer most ki irta hogy low "valami" memory..Sajnos későn jöttem rá hogy nem a PDA ra kéne telepiteni hanem my storage ra..
Lehet kell neki néha egy restart? Azt hittem a néha kikapcs az elég neki..Hmm..
(Operaból melyik a legfrissebb?)
Thank You
-
HartgeH3-2.8
addikt
Legyen 96%
Opera böngészőnél most valamiért nem jön be a qwerty billentyűzet és azon kivül semmi sem.Nyitok egy google kezdőlapot rákattintok a keresésre középen az üres mezőre és nem jön be semmi billentyűzet..
Yepp
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Letsgo #19011 üzenetére
Letsgo remélem rendben lesz a kis harcos én is azt mondtam volna elsőre (mint laikus kezdő) hogy bevittem volna azt darálják le egy az egybe.Szerintem nem szabad ezeket babrálni.Használni kell és ennyi.Nem agyba főbe nyüstölni meg agyon telepíteni, persze hogy beadja a kulcsot.Remélem sikerül rendbe tenni, várom a fejleményeket
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Megvolt első utam a kis kütyüvel, (elnézést Pocket Pc) , elég jól teljesített egy napot utazgattam vele megnéztem egy filmet és végig zene ment egész szépen bírta az akksi.Wifit sokáig nem szereti bizony..Nos én nem nyúlok bele ennyire komolyan mint sokan de nekem pl ez a Win 6.5 meg ez a mobil shell nagyon tetszik és bevált.(Hála égnek "kopp-kopp" semmi jelentős baja nincs.) Ugye Pocket Pc én hülye azt hittem OFF állapotban is szépen riaszt majd..hát francokat..PC-m se csinál semmit kikapcsolva..Ez oké csak ezt még a K800i-m is vígan tudta..na jó bekapcsolt állapot..tökéletesen riaszt..rajta hagytam véletlen vagy direkt tök mindegy a töltön, (nem riaszt), miért nem? Mert szépen elállította gyönyörűen az időt..totálisan másra.Ugye azt mondják a Samsung letette névjegyét az Omniával én imádom a samsungot még a porszivom is samsung..
Bizony azért lett volna még mit tökéletesíteni..Most elősször azt csinálta bekapcsolom és betölti a navigációt..még PIN kérése előtt..Mondom grat barátom.Ettől független 99,7 tized % meg vagyok elégedve nagyon jó amióta nálam van.Még egy év garim van rá remélem nem kotlik meg.De az hogy total commander a zsebemben?? Menj má
, minden pénzt megért.(amúgy nem volt drága)
logarithim köszi a két oldalt csak elég sok fizetős alkalmazás
(Persze pont ami kéne) -
HartgeH3-2.8
addikt
Na ezért nem fogok belenyúlni a telefononba , hála égnek készen egyben navival vettem meg és szépen műxik aztán ennyi
Amihez nem értek abba nem pofázok bele, magyarán ha nem tudnék úszni nem tolnám bele a fehér s*gem a mélyebb vizekbe
Elmondom nekem mi van és ami patentos.
Ugye ROM-ot azt irtam, Win 6.5 van rajta és ez az Spb Mobil Shell 3.5.1 ha minden igaz.
Bocsi hogy láma vagyok és nemtok érdemben hozzád szólniThanx Bro
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #18911 üzenetére
Egy piciket apróság ha alvásra teszem akkor megáll a zene
Míg a Touch Player vígan dalol tovább
Viszont nagyon remek kis lejátszó.
A home screen hátterét simán nem lehet változtatni? Start "menü" hátterét azt sikerült egyszerű módon, de a Home Screen felületét nem lehet csak ha piszkálja az ember szoftveresen? Pda Fan club oldalán olyasmit olvastam azért kérdem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hello
Volna egy tök egyszerű kérdésem.Miért csak 10 féle csengőhang van egy ilyen telefonban és hogy a fenébe lehet új hangot betenni vagy netán mp3 at használni.
Köszi a helpet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #18884 üzenetére
Szia
Nem akarom fényezni de nekem nagyon tetszik a minőség
Az általad ajánlott TCMP-vel játszotta le alapértelmezetten és meglepően szépen.
Nem tapasztaltam szemcsésedést és a sebessége is remek.Hangkésés nincs.A mobil eszközöknél az Mpeg4-el próbálkoztam elsőként.
Egy gigás jó minőségű DivX-ből.Nagyon hamar megcsinálta.. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok gondoltam megosztanám hirtelen jött "tapasztalatom"..
Találtam egy nagyon szuper kis progit ami szinte pillanatok alatt bármit bármire át tud konvertálni jelen esetben nekem mobil eszközre kellett.Hihetetlen mennyi formátumot ismer és nagyon szép minőségben dolgozik.Neve: FormatFactory 2.50 szerintem megér egy misét.(Free)
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
AdamP900 #18874 üzenetére
Személyeset tudok mondani.Én amikor hozzám került a cucc feltöltöttem maxra töltővel és szépen működött.Azóta én itt mahinálok progikkal ezzel azzal tehát pc tölti az eszközt.Az hogy éjszakára érdemes e kikapcsolni vagy maradhat e bekapcsolva "mert kvázi úgy is töltöm majd pc-ről minek offoltatni" azt nem tudom..de ott szerintem valami szervizes gond lesz.Ha hülyeséget írtam elnézést csak saját kezdő szárnycsapások.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Újraindítottam aztán visszaállt ez a mocsok
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy átállítottam a készülékem hogy szégyen
Vissza se tudom állítani
Nem nyomkodom agyba főbe csak valamit átraktam valahova aztán a Home Screen (ugye ami kis ikonok meg stb a főképernyő) helyett lett egy felfelé, lefelé gördithető menü.. foggalmam sincs hogyan állítsam vissza
Napsütésbe egy az egybe nem látom a kijelzőt, igaz én beállíttottam ezt a kis ikont hogy magam vezéreljem az erősséget de azt meg most nem érem el
ja és hmm..leteszem lock módba tehát bezárom...azt veszem észre néha döccen egyet az mp3 mondom de jó nem birja a proci? Aztán letettem "alvó" módba zene megy tovább akadás semmi...nemtom lehet ez a mobil shell kavar be..fene tudja.
Asszem Win 6.5 van rajta meg ez a mobil shell 3.5.1 talán...de ha elmondjátok hol nézzem meg rálesek..(Bocs a láma hsz-ért)
-
HartgeH3-2.8
addikt
CorePlayer másik verzióval megoldva.. I love this game
-
HartgeH3-2.8
addikt
Telepítettem ezt a CorePlayert ki is irta hogy sikeres install nézem a startmenübe ott is van feltéve elinditom és főképernyő jelenik meg.Nem indul el..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Minőségben mit lehet elvárni a készüléktől? Próbáltam ezt a TCM playert is DivXet, mp4-et, Wmv-t is de picit szemcsés a kép, pedig you tube on láttam szebb minőségű lejátszást.(Nem a HD-ra gondolok)
Én hibáztam valamiben?
(Kezdő vagyok) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
logarithm #18821 üzenetére
Yaya 75k ért nem lett volna rossz akkoriban ha jól tudom akkor jött be talán..
Nekem is lenne egy ROM-os kérdésem.Ha átlag felhasználó vagyok és nem akarok belenyúlni és sikerül találnom egy olyan példányt amibe nem babráltak lehet később bármi problémám vagy macerám? Rá leszek kényszerülve erre a ROM buzerálásra?
Köszöntem a választ.
Egyébként tetszik az Omnia nagyon -
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözlök minden kedves Samsung i900 Omnia tulajdonost és leendő tulajdonost
Én szeretnék az lenni ezért böngésztem a neten és egy érdekességre bukkantam
Ime
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest