Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz dancsuri #45108 üzenetére
kigyomlálni a titaniummal lehet pl.
naptár - nagyon sok van marketen, egyéni izlesre bízom, de pl a Business Calendar elég jó.
számológép - RealCalc a tuti!(#45109) gubacsino
van belőle 3 fileos is [link] itt találod!
rá lehet tenni cunát, én is úgy csináltam csak elsőre volt bootloop, de akksi ki-be után még1szer felraktam és működött rendesen! amúgy ha csak ICS install végett kell gyári alap, arra tökéletesen jó a JVZ vagy régebbi romok is!
ui az hogy magyar csak annyit tesz h a produkt kódban van XEH (magyar független), de magyar nyelv a többiben is van.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
radicspeter1
őstag
válasz dancsuri #44952 üzenetére
bakker ma mindeki imei vesztős napjában van??
itt is egy meg a pdafanclubon is...hát ez a efs mappa mentés csak léleknyugtató akkor? de ha baj van kitorolhetjuk a-ünket vele???
van olyan akinek sikerült csak egy efs mappa visszamásolással visszvarázsolni az imei-t?
vagy csak az odin pl jm2 hozza vissza csak?[LG NEXUS 5]
-
cozmo
őstag
válasz dancsuri #15463 üzenetére
Szíved jóga azt használni amit akarsz. Én swype béta tesztelő vagyok és ezért bármely rom verzióra telepítem azt.
A lényegen ez mit sem változat. Az XX verzió nem a mi régiónkra készült hivatalos kiadás. Tudom szerint minden hivatalos kiadott nekünk készült rom XW-t hordoz a nevében.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
engine88
aktív tag
válasz dancsuri #8068 üzenetére
Igen? Akkor az nem jó ami linkelve lett nekem?
Szóval a samfirmaware-s gyári JVP kell?
-
zolmesz
aktív tag
válasz dancsuri #2984 üzenetére
Lehet, hogy én értek félre valamit, de én eddig is tudtam használni a telefonomat "modemként", bármilyen segédprogram feltelepítése nélkül.
Vagy az, hogy mobil hozzáférési pontként állítottam be, az nem ugyanaz?
Telefon interneten elindít, megosztás, hozzáférési pont létrehozása, és a laptop-ról már lehetett is wifi-n keresztül rákapcsolódni.Vagy a cikk a kábeles összeköttetésre van kihegyezve és olyan telefonra, amin nincs alapból internet megosztás, mert akkor bocsi
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
válasz dancsuri #2219 üzenetére
Ohh egyre egyszerűbb lesz a dolog, szóval, ha repartal felteszem a 3 fájlos jvh-t, 512es pitel, akkor letöröl mindent a teloról, még amiket az belső sd-re mentettem képeket meg, mappákat mindent?
dejó, hogy kérdeztem előszőr, csomó felesleges melótól kíméltem meg magam, nem hittem vna, hogy ez ennyire egyszerű és könnyű.
akkor csak az a kód törli a belső sd-t?akkor az azért kell gondolom előtte, ha azt is le akarom törölni, eléggé zavar már a sok szemét benne.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dancsuri #2175 üzenetére
köszi, de ezt "ártúditunak" kellene megcsinálnia........hiszen ő szeretett bele abba az orosz romba....................na mindegy megpróbálom
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest