Hirdetés
Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz fRooStzzZ #10398 üzenetére
most ficeto van eófent darkcore-al és megy a bln. a kernel tudja, ficetos rom nem de vhogy a csirke után megy...
a kernel mindenképp tudja a blnt...
húzni meg vmi fájlos megoldással (mint pl disable lagfix) lehet a procit, szerecsen fórumán olvastam... de lehet tévedek
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
sagit
veterán
válasz fRooStzzZ #9389 üzenetére
utoljára ennyit ment: 34 óra készenlét, 23 óra wifivel (többi 2g/3g mikor mi volt)
és 6 óra 10 perc kijelző...
am minek adtad el? nincs szükséged rá? a rendelős buli ál még csak kövi hónapba mert sok lett ebben a hónapban a kiadásom... majd a csúszót megbeszéljük
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Piwi
veterán
válasz fRooStzzZ #8211 üzenetére
lassú,csicsás,és még az update-ot sem csinálja meg,pedig full tiszta rendszerre húztam...
kernelt is felraktad? mert önmagába a progi kevés
nggabi: ezt a 2 órát kibírom még aztán otthon lepucolom a csirkét net az van,de csak mobil,aminek a sebessége korlátozva is van
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
tesopapa
aktív tag
válasz fRooStzzZ #7003 üzenetére
A [letöltött] progikat root explorerrel másold a system/app mappába + reboot. Elvileg ennyi. Ezek a stock JVK-ból kiszedett appok.
A lockscreennél bemész az unlock settings menübe, a custom app- nál kikeresed az üzenetek alkalmazást akkor nem fog rebootolni a MIUI lockscreen.
-
R2D20208
addikt
válasz fRooStzzZ #5551 üzenetére
Van ötlet. Van egy direkt link. Arrol le fog jönni egy zip, berakod belső sdre, és telepited recoveryből. A linket rakom 3 perc csak neked
Tessék: [link]
Már nem jo a link, de felrakom neked a zippet mindjárt le tudod tölteni pill...[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
berczy03
aktív tag
válasz fRooStzzZ #4463 üzenetére
Ez a téma:
[poisongreen]Az óra és időjárás Beautiful Widget, az ikonok pedig Custom Launcher Icons.
nggabi: Hoppá, most hogy mondod... Keresek is egy sört!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest