Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
bok92
addikt
Na feltettem az AOKP romot.Eddig nagyon tetszik, főleg a testreszabhatósága.
-
Szakiii
addikt
új quadrant mennyire ad reális értéket? kevesebbet ér el jóval a teló 2766ot
-
akos727
senior tag
-
bok92
addikt
Ti melyik ICS romot használjátok/ajánljátok az alábbiak közül?
[AOKP-android open kang project] -
Laczik
tag
Sikerült megvennem a telefont
Biztos én vagyok a béna, de nem találtam benne fájlkezelőt, így nem tudok programokat telepíteni rá. Mi a teendő ilyenkor? -
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #35684 üzenetére
főleg a letöltések mentek nehezen miután behalt kb majdnem az összes letöltő szerver. meg úgy könnyebb ha már láttál hátécsét előtte
"szenyor dzsíííí"
-
sagit
veterán
válasz MPeter87 #35658 üzenetére
semaphore app nálam sem akar működni
se a témák ugye... nem nagy eresztés ez a rom szvsz.. csomó helyen nem magyar, benne vannak itt-ott kínai karakterekegyedül a lockscreen cserével tudna többet nyújtani mint mondjuk egy THS rom ( de az meg nem müxik)
egy Nova launcher ugyan ilyen smooth mint ez a miui launcher csak nem ~65 mb-ot eszik hanem 30-at
most még üzemidőre letesztelem de nem sokáig maradok ezen a romon szerintem, azt a dark témás romot fogom felrakni kedd-szerda magasságában szvsz
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #35681 üzenetére
még ha tudnád h a htc-n egy sima rootolás kb 2 óra
am nem fizet senki de már gondolkozok egy buy me a beer logón
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #35678 üzenetére
kösssz
ott is én fogom várni
(#35674) atiatu: ez bizony ciki. ha elmegy a filerendszer akkor azt otthon sajna nem tudod megoldani. javaslom a samsung-osok felkeresését... mondjuk előtte próbálkozz másik gépen, másik 4 fájlos romot. más tippem nincs...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Szakiii
addikt
Át kellene nevezni a topicot samsung mobile-ra. Mert itt minden megfordul ami Samsung és telefon
-
atiatu
csendes tag
Tisztelt Samsung Szakértők!
Segítséget kérek az alábbi hiba orvoslására:
Galaxy mini download üzemmódban, emergency download üzemmódban, ARM9 módban indul,
rendes bekapcsoláskor csak villog. Az Odinnal frissítve azt irja ki hogy bml_format_ fail 9020.....
Kérem, aki tud adjon tanácsot. Köszi : Z. zolinem@freemail.hu -
( V )
veterán
válasz D1L1ZS #35659 üzenetére
a phone fixet csak simán rá kell másolni a system/app mappába - ha odexes a rom akkor a .odex ha nem akkor a .apk-t másold. rootexplorer-t javaslom a művelethez!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bok92
addikt
Látom sokaknak felkeltette az érdeklődését a macska...
Hát nekem is van vele egy két gondom.A legnagyobb gond az,hogy a témák abszolút nem működnek, meg a lockscreen háttért sem lehet változtatni.(ez egy másik miui verzióban megvolt oldva,drzMIUI, viszont annak a supportját leállították... )
Amúgy nem rossz, csak lehetne jobb is. Hátha Galneték újrakezdik a miui v4-et. -
Linkin
senior tag
Melyik GTA verzió indul el SGS-en?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
bossvico
senior tag
válasz Neil Watts #35664 üzenetére
megathanx
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
D1L1ZS
őstag
Skacok, kicsit telegányoltam a rendszerem a telón... Gondoltam ma kipróbálom a stock JVU-t, a phone fixet (persze h ha kell) hogyan kell feltolni?
XDAn ez van: ONE.PT.XXJVU.Phone.FIX.zip - XXJVU Phone.odex with no increase ringtone
Recoveryben v valahogy máshogyan?[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
MPeter87
őstag
Tegnap este felraktam én is!
Első problémám az volt vele, hogy nem volt naptár, de azt találtam xda-n, elvileg jó is lett, kopp-kopp
A másik gondom az, hogy a semaphore app mintha nem csinálna semmit sem, beállítok valamit, kiírja kis üzenetben, hogy oké, csináltam valamit, de minden úgy marad, ahogy alapból be volt állítva. Neked is ilyen vagy csak én szúrtam el valamit?
Hirtelen ennyi! -
bossvico
senior tag
valaki próbálta már linux alól a romolást? ott milyen progi kell, szintén odin?
bár most kubuntu van fönnt, de gondolom arra is van.
most ismerkednék ezzel a rendszerrel.aztán pár év múlva hekker leszek és széjje vágom a bankokat a cybertérből
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
cimp
senior tag
válasz bossvico #35651 üzenetére
Elindult.
Az első ami már nem fasza, hogy a saját MIUI-s témákat nem kezeli rendesen. Olyat állítottam be aminek a háttere fix kell legyen, de mozgatja a lapozzással és így hülyén néz ki.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz bossvico #35651 üzenetére
Amit a készítő írt az szerintem a CM7 első telepítési boot-loop. Ami mindig van. Első telepítésnél csak a kernel megy fel, utána azzal telepíthető az egész ROM.
Ez most nem indulgat ujra, A bott anim megy már egy halom ideje!!!
Lehet az a baja, h nem wipe-oltam le. Most az lesz!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz Neil Watts #35649 üzenetére
Igen . Volt már pár telepítés utáni hosszú boot de ez már gyanús.
-
veterán
-
sagit
veterán
válasz tariattila #35644 üzenetére
fentvan... most 1-2 nap teszt jön
a témázgatásra kell szánnom időt
macskásokat kérem hogy mondjanak egy jó kis fekete témát.. köszi
gyors meg minden de mindegyik rom az az elején... most tesztelés következikelég sok hülyeség is fut.. majd kigyomlálom
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Szakiii
addikt
Ezt a média scan valamit ki lehet venni valahogy a gyári romokból?
-
bok92
addikt
--
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Elég nagy GONDBAN vagyok! 1,5 hete van meg a telefonom (S plus), 16gb microsd class 4-es kártyát pedig 4 napja vettem meg a telefonomba (ebolt.hu-ról). Egészen mai napig nem volt semmi gond. Eleinte picit furcsáltam hogy laggolnak azok a játékok, amelyek eddig nem (3d-s Tintin-fifa12), majd kilépnek. AB például elindult, de PvZ kilépett töltés közben. Semmi hibaüzenet, csak kidob. Azóta rászántam magam, és 2.3.3 t-mobilos fw-t lecseréltem a legújabb 2012 januári német fw-re, ami tartalmaz magyar nyelvet (2.3.6).
Csináltam factory reset-et is, ennek ellenére a hiba nem szűnt meg. Már-már arra gondoltam, hogy valami a telefonnal van, de még előtte leválasztottam a kártyát (amivel alapjában nem volt gond, mert mindent szépen gyorsan betöltött-képek stb...). Káryta nélkül viszont szépen ment minden, nem lépett ki, nem döcögött! Ezután formatáltam fat32ként természetesen, (méretet nem tudtam meghatározni, így 64-et választottam ki - végigpróbáltam mindent, így volt a leggyorsabb az írási sebesség).
Sajnos ezután se szűnt meg a hiba. Viszont néha, ha visszacsatolom a kártyát, működik minden.
KÉRDÉSEM:
Elromlott volna a microsd kártya??? Valaki találkozott már ilyen szituációval?
-
lsebestyen
addikt
válasz johnny_gold #35632 üzenetére
na, ha a viber működni fog ics-n akkor váltok én is
-
bok92
addikt
Na ha valakit érdekel magyar nyelvű, ICS MIUI, akkor katt a linkre! [link]
-
johnny_gold
tag
Akit érdekel: Viber ICS-re várhatóan kb. 2 hét múlva jön...
-
( V )
veterán
válasz Vyndree #35625 üzenetére
na akkor segítek - főoldal: Samsung Galaxy Player 4.0, 5.0
General - általános dolgok leírások, howto-k stb.
Accessories - kiegészítő kütyük stb
Themes and Apps - témák és appok semmi meglepőa lényeg:
Android Development - itt szoktak lenni a ROM-ok, Kernelek, egyéb MOD-ok itt kell keresgélni (reg után tudsz a forumban keresni)!!![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Vyndree
őstag
válasz tariattila #35622 üzenetére
XDA-n elég nehéz kiigazodni. Amit meg máshonnan szedtem le, az pont egy olasz verzió volt, nem szeretném elbaxarintani.
-
zozyk
addikt
**********Szolgálati közlemény**********
Sajnálatos módon a MIUI.hu 2.2.17 nem fog ma elkészülni,mert nem volt rá időm.
Holnap délelőtt megpróbálom behozni magam,de ha nem sikerül,akkor csak hétfőn jön ki a frissítés.
Elnézést kérek attól a pár embertől,aki még használja az általam készített rendszert...Üdv:zozyk
**********Vége**********
-
zozyk
addikt
**********Szolgálati közlemény**********
Sajnálatos módon a MIUI.hu 2.2.17 nem fog ma elkészülni,mert nem volt rá időm.
Holnap délelőtt megpróbálom behozni magam,de ha nem sikerül,akkor csak hétfőn jön ki a frissítés.
Elnézést kérek attól a pár embertől,aki még használja az általam készített rendszert...Üdv:zozyk
**********Vége**********
-
Weeman1
veterán
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Valaki felvilágosítana az ics-vel kapcsolatban?
azt tudom hogy build 16 nál járnak.ennek mik a hibái van e valami érdekessége? -
Vyndree
őstag
válasz hülyegyerek #35590 üzenetére
Ezt a Kies-t tegyem rá? Vagy melyiket tegyem a készülékre?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest