Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
bruti01
őstag
Teamhacksung B15 hogy kell fix-é tenni a proci tulhuzást? mert amint újrainditom visszaál alapra!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Bavid
senior tag
Nézze meg már valaki! Köszi.
-
mandju
senior tag
válasz Szakiii #34590 üzenetére
Én tegnap mintberryre raktam magyar nyelvet és tökéletesen működik. a nyelv is és a rom is...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
( V )
veterán
válasz Viktor89 #34584 üzenetére
az az autós üzemmód ikonja - elvileg akkor aktiválja a telefon ha Car kit-es tartóra teszed és bedugod, ill ha olyan appot indítasz el (pl Car Home) ami aktiválja ezt az üzemmódot! elvileg automatikus az ebbe az üzemmódba való be és kilépés.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
htaos
tag
Szia!
Tegnap már kérdeztem, hogy valamiért nem megy a naptár szinkron a Teamhacksung B15-ön. Azt írták, hogy azért, mert nem tettem fel a gaps fixet. Feltettem de ezután sem volt jó. Nincs valami tipped, hogy miért nem megy?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
Szakiii
addikt
Mintberry-nél próbálta már valaki a magyar nyelvet? Nekem utoljára nem volt jó.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz hülyegyerek #34582 üzenetére
Hivatalos romnál arra gondolok amit itthon kiadtak a kártyafüggetlen mobilokhoz legújabb vagyis 2.3.3, de ebből csak 1 fájlosat találtam, checkfus is 1 fájlosat tölt le és samfirmwaresen is egy fájlos van, ezért kérdezgetek. Ha fölösleges ICS után a 3 fájlos JVU akkor persze egyből megy fel a JVN odinnal (1 fájlos, pda részhez tallózva)
Linkin: Azért teszem teljesen gyári állapotba a telefont, mert se az ICS-t se a rootot nem használom ki, ezért nekem fölösleges.
-
Linkin
senior tag
válasz m4rk.89 #34581 üzenetére
Az elég érdekes Magyárán a JVU-val nem érsz semmit mert utána felteszel egy JVN-t ami ugye töröl minden JVU-s ICS-s cuccot magyárán felesleges feltenned a JVU-t de szerintem szarld le a hivatalosságot rakd fel a JVU-t+sema kernel majd utána EXT4 Formázás és jólesz
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
fo_di
őstag
akit érdekel, kinyitották a miui forráskódját
[link] -
Bavid
senior tag
B15-re ezt valaki fel tudja rakni? Nekem aborted-ed írt ki. A smoke_transp_weather_clockmatch_update.zip - érdekelne.
Köszi! -
cselt
senior tag
Feltettem az RC4-et Devil kernellel. Kicsit talán lassabb, mint a B15, de abszolút használható.
Amire még nem jöttem rá az az, hogy hogyan lehet a főképernyőről azt a google keresőt eltüntetni? B15-ben megtaláltam, itt sajna nem.
Ill a redőnyt ha lehúzom, akkor oda hogy lehet kirakni widgeteket? Gondolok itt elsősorban a wifi bt és gps ki-be kapcsolására.[ Szerkesztve ]
-
Miarák
csendes tag
Üdv!
Tudom ez nem S Plus fórum de itt úgy érzem hamarabb jön válasz
Ha én mondjuk úgy döntök hogy esténként kikapcsolom a telót hogy ne fogyasszon akkor az fog-e ártani a moblinak valamilyen szinten?
Válaszokat előrre is köszi! -
Eternitys
aktív tag
Valaki leírná ide és betetetné az 1. hsz-ba, hogy Gingerbread-et pontosan hogyan lehet rootolni sgs-en? Nekem nem sikerült Gingerbreak-el.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Szakiii #34560 üzenetére
"Hivatalosnál szerintem a kies a legjobb"
Ezmiez? Ezzel mit szerettél volna mondani?
Ez kb. olyan mint amit az előbb kérdezett a nejem. -10 fok van odakinn, vett húst, hús a kocsiban. A kocsival kinn áll még vagy 6 órát. Megromlik-e a hús? Meg - mondom, de előtte megfagy...
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
lafaty80
addikt
Másnál nincs probléma sammobile belépéskor? Nem ír hibát, de nem is enged be..
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Bastee
tag
Közel egy hétig szenvedtem, hogy mobilnetet csiholjak, állítgattam mindent, se B14-en, se B15-ön, semmilyen Kernellel nem lehetett életre kelteni... (jó a variációk sora nem volt hosszú ) Nekem pedig nagyon fontos az internet! Ha nem akarnék netezni rajta, valami 5évnél régebbi Nokiával járkálnék...
Visszatértem GB-re, és várok. Pedig az ICS nagyon tetszett! Kivétel az ébresztő beállítása. Milyen buta dolog, hogy ha túltekered a 0 vagy 59 percen akkor az óra is változik. 6:05-ről 6:55-re nem tudod úgy állítani, hogy visszatekersz 10-et a perc állítón. Előre kell 50-et különben 5:55 lesz az idő :S -
Weeman1
veterán
-
Szakiii
addikt
válasz Motion_Blur #34561 üzenetére
-
logarithm
őstag
válasz Motion_Blur #34561 üzenetére
-
Viktor89
aktív tag
Nem tudjátok,hogy mit jelenthet az a kormány alakú ikon amit néha magától kirak a telefon az értesítési sávra és amikor lehúzom akkor azt írja,hogy kapcsolja ki az autó üzemmódot,ám amikor rámegyek nem történik semmi. Régen nem csinálta ezt.
-
m4rk.89
aktív tag
-
m4rk.89
aktív tag
Teamhacksungról ha downgradelni szeretnék hivatalos független legfrissebb romra (2.3.3 JVN) akkor elég mindent wipeolnom és utána odinba repart nélkül az 1 fájlos cucc mehet fel a pdahoz?
-
dbalazs123
aktív tag
Akku szempontjából talán kicsit jobb Szakiii megoldása
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
-
dbalazs123
aktív tag
-
g0dl
addikt
Hogyan tudnám kikapcsolni, hogy a telefon magától keresse az alkalmazások újabb változatait? Örökké jön ezzel, hogy 8-10 alkalmazás frissült. Azt szeretném, ha akkor ellenőrizné, amikor én elindítom a marketet. (ja, 2.3.5 JVS + CFROOT)
Igazából nem az adatforgalom miatt érdekes, hanem azért, mert a fogyasztás, és a market műveletek futása közt erős összefüggést látok.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Valaki tudna írni egy kis telepítési útmutatót a [MIUIv4][ICS][4.0.3]drZromMIUIv4-hez.
Most 2.1.20-van fenn,de kipróbálnám.Xiaomi 11T Pro
-
havenger
tag
Még valami, töltés kijelzőt miért nem tudom %-osba állítani? Azon a fülön igazából bármit állítok nem változik semmi.
-
havenger
tag
Teamhacksung build15-ben van valami mód a kontaktok facebookos kontaktokkal való összefűzésére(facebook appot felrakva ott a hozzáadás lehetősége az accountoknál, de nem csinál semmit ha rábökök)? Tegnap felraktam, eddig igazából csak ez hiányzik, de amúgy tényleg elég jó állapotban van már a rom.
-
logarithm
őstag
Miui-sok nem figyelte valaki, hogy galnet stable-nek változott a sorozat száma 2.2.1 lett, ez mit takar? Valaki infót róla ?
-
( V )
veterán
persze újév februárban ...
-
Szakiii
addikt
Nem tudja valaki új miui mikorra várható?
-
bruti01
őstag
Deodexed_XXJVZ_Rooted_BusyBox_MultiCSC_CWM ezt hogy kell telepiteni? odinnal? most raktam újra a vasat!
-
mandju
senior tag
válasz Szakiii #34527 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor ez a kombo lesz, csak még etetni kell kicsit...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
válasz Szakiii #34521 üzenetére
És ilyen kernel? tényleg annyira jó a glitch?
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
martin66
senior tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy hol lehet letiltani Gb 2.3.6-ban, hogy az összes 3g, edge, gprs. minden ilyet letiltani és csak Wifiről menjen fel a telefon a netre?
Köszi előre is! -
sajtee
őstag
Szevasztok!
Milyen ROM-ot ajánlanátok? Lehetőleg stabil cucc legyen. Jelenleg a gyári 2.3.4-es JVR van rajta, de már kikészít.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Pár hétig ICS-en voltam, de most visszatérnék miui-ra... mi most a legtutibb? miui.hu, vagy mintberry? kernel?
-
rankesz
veterán
Jöttem elköszönni, 2 napja S2-t nyúzok...
Azért néha majd még benézek! -
ezzio
tag
hogyha nyomok a beállitásokon belül egy gyári visszaállitást, akkor az milyen adatokat töröl? appok maradnak? amit fontos legyen törölnie az a névjegyzékhez rendelt fiókok. sajnos csak gyári visszaállitásal lehet törölni
-
bruti01
őstag
sziasztok! megvettem rankesz forumtárs telóját! és szereztem jig-et is! ha valakinek jig-es segitség kell irjon privit és segitek
-
-
Weeman1
veterán
Az odin ennyit ír ki O NOT TURN OFF TARGET!!
Mint az SGS downloading módban.
De már 5 perce ez a felirat van.
Valami ötlet?Xiaomi 11T Pro
-
( V )
veterán
nem lehet hogy a sema-val van valami? azért ez már nem az első eset sem rom amit olvasok itt hogy ez a jelenség van JVQ / JVZ / JW1 / JVU + sema (avagy jetpack) esetén
ICS-re lehet ki se probálom Semaphore ICS 0.7.1
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Attól hogy a telefonkönyvben kikapcsolod a névjegyek mutatását, a sync még ugyanúgy lemegy, és ha az a valaki hív, vagy elkezded tárcsázni, ugyanúgy megjelenik. Hacsak nem wipeoltál mielőtt átadtad.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
ezzio
tag
válasz CHIPman #34496 üzenetére
nincs ott semmi. kivan kapcsolva az összes sync. eddig én használtam a telót, most pedig fateromnak adtam, de mostmár az ő google fiókja van hozzárendelve a névjegyekhez és az ő simkártyája. viszont vannak közös számok, amiket még mindig az én névjegyeim szerint mutat. pedig már nincs semmi mással syncronizálva...
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.