Aktív témák
-
titán
Az új Chrome nagyon jó, tényleg jól használható.
Viszont senki se töltse vissza a régi Chrome elmentett adatait Titanium Backup alatt, mert összeomlik.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gabesszg
aktív tag
Ú hát ez elég meredeken hangzik azt se tudom mit jelentenek ezek. De amiért szeretném, frissíteni mert jelenleg nem működik se az igo se a navigon nem talál a gps jelet és gondoltam ezek a dolgok (függetlenítés-root) esetleg bezavarhat meg egy újabb rom hátha segítene, de ugyanakkor úgy kéne csinálnom, hogyha az se segít akkor vissza tudjam vinni a t-mobile ba és ott ha pl 2.3.6 van rajta akkor garanciába megcsinálnák ha ténylegesen nem software-es baja lenne? Bocs ha hülyeséget kérdezek de tényleg nem értek sajnos ehhez.
-
zozyk
addikt
válasz gabesszg #36297 üzenetére
Röviden tömören...
Mivel rootolt a telód,ezért EFS mappa mentés az első....(és legfontosabb)
Utána kell egy ODIN és el kell döntened hogy GB-t,MIUI-t,CM7-et vagy a legújabb ICS-t akarod e...
Telepítési útmutató is van az első hsz-ben,de ha valami nem tiszta,inkább kérdezz előtte...
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz gabesszg #36295 üzenetére
Frissítés menete le van írva szépen az első hozzászólásban....
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy adott lenne egy rootolt függetlenített 2.3.4 es i9000 ezt lehet valahogy frissíteni, mert a kies nem támogatja, vagy valami ilyesmi. Aki írná hogy függetlenítéssel kapcs ne nagyon írjak én így vettem és késöbbiek folyamán nekem nem is lenne szükséges, szóval ha ez valamilyen módon akadályozná a frissítést akkor az nem lenne baj. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
scream
veterán
Melyik MIUI-t a legérdemesebb felrakni ?
-
Szakiii
addikt
Dark knight 2-t próbálta már valaki?
-
Szakiii
addikt
AOKP ics-nél még mindig fczik a kamera ha váltani szerenénk a felbontáson?
-
zozyk
addikt
MIUI.hu-I9000-2.2.24-SGS_Signed.zip
MD5: eb5087d983db3118ab8a089a5b7a18e8
k2laci
Napi használatra tökéletesen alkalmas mind a THS b16,mind az AOKP b23(2.1)...Külső sd-t hogy nem találod az user error....
(nem az external_sd ben van csatolva,hanem az emmc mappában,de ez le volt irva kismilliószor)[ Szerkesztve ]
-
k2laci
tag
Kipróbáltam kétféle ICS 4-es romot .... háát .... fél óráig volt a telón utána gyorsan letöröltem.... Ezek még sokkolóan alfa verziók ... Kezdődött azzal, hogy a saját file-oknál rámegyek az external_sd-re, és üresnek mutatja .... (persze tele volt).. ezután feltettem a TB Pro-t restore-áltam a mentett cuccaim, erre nagycsomó program (pl. a GMAIL is) FC-zni kezdett ezerrel .... Ezen még lesz mit javitani ....
-
imi68
tag
válasz lsebestyen #36277 üzenetére
-
D1L1ZS
őstag
Halihó, akinek ICS van fenn (AOKP pl) az lenne olyan szíves és megnézné, h a GL to SD app (Gameloftos és más játékok adatait át lehet helyezni külső SD-re, illetve futtathatók) műxik e? JVU alatt tökéletes, mivel a külső SDn is lehetnek a játékok adatai, igy nem foglalja a belső SDn a helyet...csak azért kérdem mert ginger alatt mnt/sdcard/external_sd, mig ICS alatt mnt/emmc...
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
válasz lsebestyen #36252 üzenetére
Ahogy (#36256) MPeter87 is írta azok a témák jók amiket linkelt.
Xiaomi 11T Pro
-
imi68
tag
Sziasztok.
Most vettem egy ilyen telefont. Független.
Ez a ROM van rajta : 2.2.1
Kernel: 2.6.32.9 root@dell105#1
Milyen frissebb ROM-ot ajánlanátok rá ??Elöre is köszi.
-
move1
tag
Hi
Régen a samfirmware-on voltak a cuccok, most látom, hogy átkerültek a sammobile-re, itt azt is lehet látni, hogy ki adta ki a romot.
Független telónál van jelentősége, ha milyen magyar romot teszek fel? vagyis, hogy melyik szolgáltató adta ki? -
move1
tag
Sziasztok!
Majd fél évvel ezelőtt sikerült megrepesztenem a kijelzőt, végül is most kicseréltem a kijelzőt, úgyhogy tudnátok segíteni, hogy milyen stabil romot érdemes feltenni?
Nekem darky 10.2.2 van fent most.
Köszi -
zozyk
addikt
Hello emberkék
Felraktam én is a [ROM][ICS][4.0.3][BUILD23&25][BETA2.1&3]AOKP-android open kang project[22/2/12] ROM-ot (a 2.1-et)
Mik azok a beállítások,amit telepítés után be kell állítanom?
Min/Max CPU,Governor,valami program esetleg?Üdv:zozyk
u.i:Miui.hu 2.2.24 nemsokára jön...
-
'Magic
csendes tag
Sziasztok! Valaki megtudja mondani mért nincs már T-Mobil-ban ez a telefon? Csak a Galaxy S Plus van arra meg azt irták hogy rosszabb mint a Galaxy S.
-
johnny_gold
tag
válasz radicspeter1 #36253 üzenetére
Az teljesen kizárt
A minimum API szintje 14 az alkalmazásnak, (alapból csak az ilyen appok lehetnek hardveresen gyorsított ami a Chrome alapkövetelménye), GB-n a legnagyobb API szint 10-es amin lehetsz... -
Waikiki
tag
válasz D1L1ZS #36257 üzenetére
Speciel nálam az volt, hogy AOKP 2.1 + Semaphore 0.9.0-val, minden egyéb varázslás nélkül simán letöltöttem a Chrome-ot Marketből, csak indításkor közölte vele, hogy neki ICS kell, aztán szevasz. Az átírás viszont segít a problémán, fut is a Chrome, csak nálam kellett egy reboot, hogy tényleg működjön.
A működésre bizonyíték:
"Google and Samsung have partnered to bring you Nexus S, a pure Google experience phone. Learn more:
Register your Nexus S for access to premium support from Samsung
Visit our Nexus S Help page for a full list of help resources
Watch Nexus S on our YouTube channel
Once registered, you can contact Samsung directly at +1 855-EZ2NEXUSS (+1 855-392-6398) for support.Sign up to to receive updates and promotions about Nexus S.
Enjoy!
The Android Team at GoogleGoogle, Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043"Update: én nem írnám felül a build.prop-ot teljesen, mert az abban levő adatok másik ROM-hoz vannak, ki tudja, mivel kavar be a többi adat felülírása, szóval én Root Explorer-ben szépen kézzel beírtam a két sort.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #36252 üzenetére
Neked build 23-ad van, szerintem, így valószínűleg azért kaptál errort!
Innen szemezgess! -
Waikiki
tag
válasz johnny_gold #36244 üzenetére
AOKP 2.1-nél már alapból ilyen, nem kell(ene) hozzányúlni.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Gabeboy74
tag
válasz radicspeter1 #36253 üzenetére
Gyanítom, hogy ennyire nem egyszerű a megoldás, különben már mindenki azt használná.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
radicspeter1
őstag
Akkor ha átírom a build fájlt 2.3.6 jvu alatt akkor már a gingeresek is használhatják a chrome-ot?
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Weeman1
veterán
-
lsebestyen
addikt
Ezt a csúnya egyszarvús bootképernyőt hogyan lehet lecserélni?
-
D1L1ZS
őstag
válasz johnny_gold #36248 üzenetére
A zip ott van abban a postban csatolva amit linkeltél...
-
johnny_gold
tag
válasz D1L1ZS #36247 üzenetére
Én inkább a leírás alapján csináltam és manuálisan írtam át, de ha megbízható helyről szeded a zip-et, abból sem lehet baj...
Szerk.: ja most látom, tényleg ott is van egy zip. Akkor biztosan jó lesz az is... Én főleg azért csináltam manuálisan, mert ilyenkor úgyis backupolom az eredeti file-t ha valami balul sülne el később...
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz johnny_gold #36246 üzenetére
Köszi a visszajelzést. Sztem ma este feltolom az AOKP beta 2.1+Sema ICS 0.9.0 kombót...
Amugy átirni sem kell semmit, csak letöltöd a zipet, kicsomizod, bemásolod /system mappába, majd reboot, aztán go Chrome...
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz johnny_gold #36244 üzenetére
Elvileg ezzel a megoldással a Market Nexus S (4.0.3) ként ismeri fel a telót, igy nem fog rinyálni...A post alján van egy zip, amit kitömöritve be kell másolni a /system mappába kicserélve/felülirva az ott lévőt...ez annyiban lehet jobb, h ha chrome frissités jön akkor nem kell keresgélni a módosított chrome telepítőt, marketből frissithető...jól gondolom? Nem próbáltam ki (JVU alatt vok) de ha valaki kipróbálná, irhatna.
-
Weeman1
veterán
válasz lsebestyen #36238 üzenetére
A témákat így rakd föl:
Wipe davlik
Intall zip from sd card (téma)
Fix permission.Xiaomi 11T Pro
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #36238 üzenetére
Szerintem a benne levo jvu modem is teljesen jo! Nekem semmi problemam nem volt meg vele!
Eloszor tedd fel a romot, aztan miutan bebootolt, tedd fel recovery-bol a masik sema-t. -
lsebestyen
addikt
hali! felraknám én is az AOKP romot, a beta 2.1-t szedtem le, letöltöttem még a sema 0.9.0-t, ez ugye jobb mint a 0.8.1? illetve JVO modemet hol találok hozzá? (vagy amilyen modem kell....) linket tud valaki adni? köszi! ha témát szeretnék ráhúzni, azt csak simán cwm-ből flashelem ugye? köszi!
szerk.: illetve a viber legújabb verziója megy ICS-vel is ugye?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Működő 0.16.4215.215-os Chrome
eszméletlen sima
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz johnny_gold #36230 üzenetére
LooL most néztem hogy enabler nélkül is megjelent a marketben másnál is?
Szerk: hivatalosan elérhető lett nálunk, de csak pár órája
Cimp: nincs még benne useragent szerintem
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Azt be lehet állítani, hogy asztali verziót tölsön le?
Enabler kalap szar. Amikor még európában nem lehet letölteni, mert fel se jött a marketen, hiába enablereztem akkor se listázta ki! Nem lehetett átbaszni vele.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
sagit
veterán
válasz johnny_gold #36230 üzenetére
Nem kompatibilis eszköz indokkal.
Én is visszatértem az előzőhöz.
-
-
törölt tag
Az új chrome böngészőröl beszéltek?
build 25-re belső sdről telepítettem.
Dobta a hibát nem indult, de tönkre vágta rendszert és még a factory wipe után is lagolt mint az állat. Újra kellett húznom a romot.Szóval nagyon nem ajánlott a telepítése az új crhome-nak.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz johnny_gold #36219 üzenetére
Tök jó hogy kilistázza de attól még nen lehet telepíteni...
Market enablernek meg addig volt értelme ameddig nálunk nem voltak fizetős appok.
és az a baja hogy kell neki hw gyorsítás, és nem mindegyik főzött romnál ismeri fel.
-
( V )
veterán
-
bexinho23
őstag
Megoldható valahogy, hogy az mkv-s fájlokat normál sebességen játssza le, és ne döcögjön? 15 teljesen különböző filmet/sorozatot töltöttem eddig be a telefonomon, de mindegyikkel ez a gond. MX video player-t használok, és remélem tudok is konvertálni, de számomra érthetetlen, hogy miért nem képes normálisan, konvertálás nélkül futtatni mkv videókat. Esetleg valami kodekre lenne szüksége? Nagyon új vagyok androidozásból, így szívesen fogadom az ötleteket. (gyári 2.3.6-os rom van fent)
-
sagit
veterán
válasz johnny_gold #36213 üzenetére
Nekem nem jelzi, product kódot kell váltani talán?
-
skyli
senior tag
nekem a 200 dpi teljesen jó volt nagyobb betűmérettel, de azért vannak amik nem támogatják teljesen pl a google mapsban a latitude emberek ikonjainál kicsi a kép és nagyobb a kerete
Amúgy CM9 teamhacksung rom nagyon tetszik eddig
-
johnny_gold
tag
Market
schawo: CM9-el például nem, de a hozzászólások szerint kb az összes főzött ROM-ra ugyanezt a hibaüzenezet írja, hogy legalább 4.0 kell neki... No comment, remélhetőleg javítják...Szerk: akinek Market-en nem megy, innen is töltheti, de hangsúlyozom, hogy nem érdemes, mert nem működik...
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
sagit
veterán
válasz johnny_gold #36210 üzenetére
Honnan tölthető? Xda vagy mobilism?
-
johnny_gold
tag
Kijött új Chrome, de ne tegyétek fel, indulás után nem kompatibilis hibát dob...
Remélem javítják majd... -
sagit
veterán
Ez sajnos ilyen, elvileg bulid 24 től felfelé nem nyafog a market de ezt még nem próbáltam. Ha valamit mindenképpen fel kell rakni marketről akkor vissza 240 dpi-re és töröldd a market adatait... Az is menni fog utána egyből
-
sagit
veterán
-
cimp
senior tag
LiveOC-t mivel huzod? Nstoolsra azt irja a market, hogy az ezköz nem kompatibilis....
Vagy a semaphore tool is azt állitja?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
Aktív témák
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával