- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Ideje lenne, mert másképp nem sok esélyük van a többi gyártóval szemben, amelyek egyre szebb és jobb hajlitható telókat dobnak piacra, mix fold 2, v2, open. De nekem eddig a képek alapján a túl szép hogy igaz legyen kategória, de hátha valóban guritanak majd egy nagyot.
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem egy évesen tönkrement a zsanér a Fold 4-en és már a belső kijelzővédő fólián hajszálrepedések voltak. A telefonálások kivételével mindig a belső kijelzőt használtam. Két nap alatt cseréltek mindent a telefonban és telefonon.
Arra számítok, hogy kb. további egy évig fogja húzni meghibásodás nélkül. Elképzelhető, hogy csak nem volt szerencsém a zsanérral és az új zsanér jobban fogja bírni. A fólia biztos tönkremegy egy év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest