Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
LouiS22 #1502 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mi alapján kerül az edzés végére a térkép. Mivel a maps nem törölhető így újra sem tudnám telepíteni. Abban semmi méret vagy egyéb állíthatóságot nem találtam. Tehát azt valamelyik másik apk. generálja. Mivel már a telefonon is a múlt hónap végén e miatt gyári visszát nyomtam tehát akkor elméletileg a régi be állítások törlődtek. Ekkor az órán is újra gyári vissza állítás. Tehát elméletileg minden rossz be állításnak törlődni kellett. Soha sem állítok vissza semmit sem mentésből így elméletileg nem kerülhetett vissza rossz beállítás. Ma délután kikapcsoltam az én telefonom és csináltam egy gyári vissza állítást az órán egy idegen telefonnal párosítva minden eshetőséget kizárva a kölcsön hatástól. Az eredmény sajnos 0. Ezért, ha valakinek lenne egy jó elképzelése örömmel kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magisk
- Wise (ex-TransferWise)
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Star Wars Battlefront II
- Építő/felújító topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 44mm Aluminium Case
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest