Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
LouiS22 #1502 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mi alapján kerül az edzés végére a térkép. Mivel a maps nem törölhető így újra sem tudnám telepíteni. Abban semmi méret vagy egyéb állíthatóságot nem találtam. Tehát azt valamelyik másik apk. generálja. Mivel már a telefonon is a múlt hónap végén e miatt gyári visszát nyomtam tehát akkor elméletileg a régi be állítások törlődtek. Ekkor az órán is újra gyári vissza állítás. Tehát elméletileg minden rossz be állításnak törlődni kellett. Soha sem állítok vissza semmit sem mentésből így elméletileg nem kerülhetett vissza rossz beállítás. Ma délután kikapcsoltam az én telefonom és csináltam egy gyári vissza állítást az órán egy idegen telefonnal párosítva minden eshetőséget kizárva a kölcsön hatástól. Az eredmény sajnos 0. Ezért, ha valakinek lenne egy jó elképzelése örömmel kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest