- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Utána jártam a dolognak. Természetesen 3 amerikai szolgáltatóról (Telus Mobility, Rogers Wireless, Bell Canada) és a P7500-ról van szó.
Talán már tényleg csak napok kérdése -
törölt tag
Lehet, hogy már elég közel van a nagy pillanat?
Most láttam az egyik oldalon, hogy elvileg szabadjára engedték a 10.1 frissítést [link], de semmi konkrétum, hogy hol, melyik régióban. Gondolom, hogy a 3G-re vonatkozik, mert a wifi only az szinte már mindenhol elérhető. Még szerencse, hogy a Voda nem kontárkodik bele, mint az régen szokás volt minden szolgáltatónál... => nagyon utáltam!
A 8.9-re még továbbra is várni kell (ha esetleg valakinek ilyen lenne):
[link] -
quino
tag
Felraktam az A1 kernelt és levettem a minimum frekit a legalacsonyabbra, így vmit javult az aksiidő:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1833136 -
HIJ
őstag
válasz
TOLEDOO #3094 üzenetére
Annyi biztos, h a P7500 -nál jelentős a készenléti idő csökkenése. Mondjuk nemtudom a HC -hez viszonyítani, mert már jóideje ICS van fent, csak épp az AOKP. Jelenleg a gyári ICS -vel egy éjszaka alatt kb 12-14% -ot esik a töltöttség. Ez AOKP esetén 4-6% volt... Szóval ezen a téren még lenne mit tanulnia a Samsungnak az AOKP fejlesztőitől...
-
Charx
senior tag
válasz
Nandivagyok #3091 üzenetére
Most töltőn van, de majd figyelem hogy merül.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Nandivagyok #3091 üzenetére
nálam már 570 órája van fent az ICS(miota feltettem nem inditottam ujra/kapcsoltam ki a tabot onnan tudom
) nem tapasztaltam olyat hogy gyorsabban merülne, sőt érzésre mintha tovabb is birna de ezt nem tudom számszerűsíteni. p7510
-
törölt tag
Próbáltad a Factory reset-et is? Egyébként, ha mi is megkapjuk egyx, akkor utána én tolok neki egy reset-et, mert a Galaxy S-emet egyx frissítettem és utána valamiért visszaállítottam gyárira és akkor jött elő több újdonság is, illetve sok bug eltűnt!
Azért elég Hawaii lehet, hogy már kapod az ICS-t.
Mi meg csak álmodozunk tovább... -
törölt tag
válasz
TOLEDOO #3086 üzenetére
Az OTA-t sehonnan nem kell letölteni. Az alapból rajta van a készüléken. Beállítások, utána legalsó menüpont, ami azt hiszem magyarul "telefon info" néven fut és azon belül az első menüpont a szoftver frissítése.
(OTA= OVER THE AIR, azaz wifi-n vagy mobilhálózaton tölti le a friss szoftvert, anélkül, hogy gépre kötnéd)
-
TOLEDOO
tag
Az OTA-t hogy,és honnan lehet letölteni?
A tabletre kell feltenni,vagy a pc-re? és úgy frissíti a tabot?
Olyan mint a KIES?
Elég sok kérdés bocs.
Köszi. -
Meglivorn
aktív tag
Nekem is ezt csinálta, aztán egyszer csak megjavult. A kies elég megbízhatatlan sajnos
Viszont nem érdemes erőlködni, 7500-ra még nincs frissítés. -
Charx
senior tag
Sziasztok!
Le szeretném frissíteni a p7500-as tabom, android 4re, de a kies nem hajlandó csatlakozni hozzá usb-n keresztül. Wifi-n felismeri, de úgy nem lehet szoftvert frissíteni.
Kies verzió az asztali gépemen a legfrissebb, a laptopon egyel régebbi, de egyik se ismeri fel.
Tableten 3.2-es os van.
Valami beállítás probléma lehet, vagy mit tudok tenni?Előre is köszi!
-
Acheron
őstag
-
s4tch
veterán
Ha ez off, akkor mondj valami ontopikot is...
Tökéletesen ide passzol a kérdésed.
Minimális angollal ez a leírás elég jól érthető. Magyarul mycso blogjában is megtalálod a leírást, a topik első hozzászólásában van hozzá link.
-
babli
tag
Sziasztok!
Sixaxis controller progi root-ot vár el a 10.1 Tabomtól!
Tudtok ajánlani egy oldalt, ahol részletesen le van írva a root menete?!
Gondolom ezzel ugrik a garancia. Vissza lehet csinálni???Teljesen kezdő vagyok!
Galaxy Tab 10.1 GT - P7510 WiFi only, tegnap óta gyári ICS-sel.
-
Acheron
őstag
-
s4tch
veterán
SPB Shell nem tud backupot? A GO Launcherben van egy ilyen funkció, SD kártyára lementi a beállításokat, újratelepítés (akár a launcheré, akár a komplett rendszeré) után simán visszaállítható az utoljára mentett állapot, a témát, ikonokat, mappákat, hátteret, elrendezést illetően minden visszajön.
-
Titi76
aktív tag
Csak egy javaslat, de nem lehetne felvenni az adatlapotokon vagy aláírásotokban (nem tudom hogy hívják) feltüntetni hogy kinek milyen TAB-ja van. Egyszerűen követhetetlen hogy kinek 8.9 és 10.1 meg ilyen frissítés olyan verzió. Ha már így összekeveredtünk akkor tegyétek már meg ezt...
Köszi -
LSL1337
őstag
Droidbasement-en lévő CM build az megegyezik az xda-ssal is nem?
-
LSL1337
őstag
én már nagyon várom AOKP JB-t, CM-re nem akarok átmenni
ez a maps/navigation fagyás egyre jobban zavar, SOD meg már elég ritka
-
s4tch
veterán
Eddig bírtam a gyári szoftvert. Felment a CM10, gyors, clean, faja.
-
mycso
veterán
-
Acheron
őstag
No, valami nagy (240 MB) csomag kezdett lejönni, lehet, hogy megjött az OTA ICS? (7510, Wifi)
Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből... -
bigdady
nagyúr
kint az ics a 8.9-re a samfirware.com on
-
Humbert90
csendes tag
Most tettem fel rá ics-t és nagyon jó, sokkal gyorsabb az egész.
-
Saua
tag
A galaxy tab 2 10.1 zenelejátszója le tudja tölteni és megjeleníteni az albumborítókat? Odáig eljutottam, hogy album kiválasztása a számhoz...de nem jelenik meg sehol.
-
bigdady
nagyúr
Jónak tűnik, cska azt nem tudom hogy rakjak cwm-ot a tab-ra hogy flashelni tudjam
-
Meglivorn
aktív tag
Ha már itt vannak ilyen tapasztaltak
A mostani SGS3 akcióba én is beneveztem még aug elején. Viszont azóta a gyári 2.3 helyett felficcent egy CM9 szóval a samu appok elszálltak. Ilyenkor vajon mi van? Elvileg az előírt feltételeket teljesítettem, de nemtom nem kell-e a samsung apps később is a készüléken legyen. Esetleg azon át értesítenek, vagy valami.
Nem mintha sok esély lenne nyerni, de mint a topik mutatja, fordult már elő egyesekkel, és gáz lenne ha ezen csúszna el a teló -
s4tch
veterán
Ugyanilyet vettem, csak más színben ("smoke", halványszürke). Jól passzol a tabra, nem fog kiesni a tokból a kütyü. A sarkokat korrektül védi, a hangszórók szabadon maradnak, a füles helyére viszont nagyobb jackdugó már nem fér oda. Nem mágneses, mint az iPad-féle hasonló szerzetek. Tömege meglepő, nehezebb, mint vártam. Semmiképp nem csúcsminőség, de a méretezése csaknem tökéletes, alapvető védelmet ad a tabletnek, és baromi olcsó.
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Friss tab 2 tulaj vagyok es valamilyen tokot keresek. Az eredeti Samsung tok nagyon tetszene csak a 15eFt-s araval nem vagyok kibekulve. Tudtok ajanlani valami alternativat vagy egy helyet ahol olcsobban megvasarolhato lenne az emlitett tok?
Vlaszokat elore is koszonom!
K3NZO -
BanNor
csendes tag
Ez igen delbarta...Éles logika
Nem mindenki olyan mint te
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok, nem vagyok jártas a témában, ezért fordultam hozzátok... A válaszokat kérném ha lehet PRIVÁTBAN!
Vettem egy Galaxy Tab 10.1-et... Milyen lehetőségem van a vigyázáson kívül arra, hogy ha ellopnák, akkor megtalálhassam? Vagy ez csak okos telefonoknál játszik?
És mit tehet a tolvaj, hogy soha többet ne találjam meg?
Köszi előre is!
-
mycso
veterán
válasz
Devilhun_HUN #3016 üzenetére
8.9-re még nincsen, ő is azt írta.
Csak, arra célzott, hogy lassan jönnie kell, mert az utóbbi időben ömlenek a sammobile-on a 4.0.4-es romok.
Egyébként párral feletted írták, hogy szeptember eleje...Ja és ne felejtsük el, hogy szeptember elején, a 10.1-hez hasonlóan kidobnak valami Angol/Osztrák romot, aztán az lesz vagy fél évig. (valószínűleg)
Tehát ha valaki a hivatalos OTA/KIES hazai, esetleg szolgáltatós ICS-t várja, szeptemberben nagy csalódás fogja érni.... (talán majd karácsonyra
)
-
törölt tag
válasz
Gerinces #3011 üzenetére
A Gameloftos problémáktól nem kell tartani, mert írsz nekik és megoldják (igaz nem minden esetben megy gyorsan (sajnos)).
Én pl: az Order & Chaos-sal játszottam Galaxy S-en és amint meg lett a tab egyből ráraktam, de nem ment. Odáig eljutottam, hogy kezdőkép, aztán se kép, se hang...
Ezt jeleztem nekik, még aznap küldtek egy telepítőfájlt ideiglenesbe, amíg a Play-re fel nem került a javított verzió.Van valakinek tapasztalata az olcsó kínai usb/mem.kártya adapterrel?
Mert nem igazán szeretnék ezreket kidobálni csak azért, mert eredeti Samus... -
turit
tag
válasz
Gerinces #3011 üzenetére
1. A google fiókodhoz csatolja a megvásárolt appokat, 1x megveszed mindig le tudod tölteni onnan.
2. Minden megy ha támogatja az adott eszközt, bírnia kell a TabnakAmúgy 15 perces pénz visszatérítési garancia van.
3. ha van hozzá átalakító dugaszod és fat32 fájlrendszerben van a pendrive vagy az sd -kártya akkor elvileg felismeri. C10-es kártyákat is kapsz már elég olcsón -
Gerinces
csendes tag
Szaasztok!
Már megteremtődtek a feltételek, hogy vásároljak a Play-en. Ha letöltök egy appot, és frissítek/újraindítom a rendszert, akkor újra meg kell vásárolnom az adott appot, vagy emlékszik a rendszer a vásárlásomra? A másik: olvastam és tapasztaltam Gameloftos problémákat. Melyek azok a játékok, amik biztosan futnak? Nem lenne jó vásárolni, majd dühöngeni, mert nem megy!
Továbbá: sd-kártyát és pendriv-ot fogok vásárolni. Viszi valakinek a 32gb-osat? Illetve kártybából melyik Class-osztályú amít bír?
-
ibenny
senior tag
bocsánat, ezt nem ide szántam
-
bigdady
nagyúr
hali
Nem tudjátok 8.9-re is szeptember elején jön az ics? Látom samfirmwaren most jönnek kifelé -
ibenny
senior tag
Úgy olvastam Mo-n is kijött az ICS update a tab-hez. Elérhető vhol esetleg ez a rom? Már fent van az egyik kiszivárgott 4.0-ás, így OTA-nem nem tudok frissíteni.
-
Hachiko95
aktív tag
Próbáltam már másik usb porton is de ugyan azt csinálja most már felesleges programot próbálok törölni hátha valamelyik bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged