- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
#12366592 #3742 üzenetére
Kicsit magasak az elvárásid...
Az tény, hogy bármilyen ICS -t raksz fel, hatalmas lesz a gyorsulás. Én pl ezt használom. Számomra ez teljesen megfelelő. Anno használtam AOKP -t, ami talán minimálisan gyorsabb volt, de nem számottevően.
Ha HC -ról jössz, akkor azt hiszem nem árt, ha felteszed a teljes stock romot odinnal a samfirmware.com -ról.
-
kovi1970
csendes tag
válasz
#12366592 #3439 üzenetére
Mint előrébb írtam P7500-re már kb. 1 hete felkínálja a gép a frissítést. Nekem legalábbis. De minek! Letölt 230MB-ot aztán a telepítéskor 22%-nál újraindul. Utána meg azt írja ki frissítsem Kiessel. Azzal meg nem ismeri fel a tabot. De ha felismerné is mi a biztosíték, hogy azzal megy a frissítés?
-
s4tch
veterán
válasz
#12366592 #3449 üzenetére
Szerintem fölösleges várni a Samsungra. Megfontolt mentéssel visszaállítható a gyári állapot, és a hivatalos ROM-ot odinnal feltéve ugyanazt kapod, mintha OTA érkezett volna a frissítés. Személyes adatok, programok, beállítások titanium backuppal elmenthetők, visszaállíthatók. Csak az időd húzza a Samu, még a gyári ICS is sokkal jobb a honeycombnál, a főzött ROM-okról nem is beszélve...
---------------------
P7500: az enyém is független. Valami lengyel szürkeimport lehet, valamelyik sufni GSM-bolt hozta be.
-
LSL1337
őstag
válasz
#12366592 #2868 üzenetére
adb shell es ilyesmi parancsokkal mit kell kezdenem?, van vmi cmd prompt szeruseg ahova bepotyoghetem?
go launchert tolok xperia minim-en, hogy erem el hogy az asztal/home ne forogjon, csak a programok? most kenytelen voltam auto rotatet kinyomni, de igy kepek nyilvan nem forognak, koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Delta Force (2024)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest