- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Nekem Telenoros 3G-s 10.1-es készülékem van, és a Kies azt mondja, hogy nem támogatott készülék!
Erre kipróbáltam magán a készüléken lévő frissítési opciót, beregisztráltam a samsung fiókba, és azt mondja, hogy nincs frissebb soft!Jelenleg a 3.1-es gyári van rajta!
-
Pistakiss
őstag
válasz
Varszegig #1196 üzenetére
Háát!
Kösz a tanácsot, de méd nem babráltam az "Odin"-nal, úgyhogy azt sem tudom hogyan csináljam.
Persze az igazi az lenne, ha nem kellene ilyen nagy hókuszpókuszokat csinálni, hanem magáró a tabról menne, vagy valaki, aki a Kies-sel csinálta, elmondaná, hogy mit hogyan csináljak, mire ügyeljek -
konyi79
addikt
Nekem is 10.1v-m van, rajta van a 3.1. Persze nem hivatalos, de szólj a barátodnak meg lehet oldani, mert az alapnál még ez is sokkal stabilabb, meg többet tud. CWM-nél keresse a megoldást.
-
LSL1337
őstag
Pontosan!
-
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Sziasztok!
Itt ülök a gép elött kb 2 órája és próbálom frissíteni a tabomat a Kies-sel, mivel felajánlotta, hogy van rá frissítés, méghozzá, ha jól veszem ki, a 3.2-s. Már vagy 20x indult el és mindíg valahol elakadt, mindent úgy csináltam ahogy írta és mégis elakad. Ha nagy nehezen átvergődi magát az első letöltendőkön, akkor a második résznél nem hajlandó tovább menni.
Azt kérdezném, hogy volt-e már valaki, aki ezt le tudta játszani és hogyan?
Megjegyezném, hogy a Kies a legújabb verzió, mivel ezt pár napja frissítettem, már minden USB helyet kipróbáltam, Win 7-em van 32 bites -
scalpal
tag
Most, hogy már egy jó ideje használom az új overcome romot a 3.2-es alappal, az az érzésem, hogy ez lassabb, mint a korábbi, 3.1-es alapú. Simán játék közben megakad, ami korábban nem volt. Az overcome-mal érkező kernelt használom. Más nem tapasztalt ilyet?
-
mycso
veterán
Ja, ezt nem írtad...emlékeim szerint már a kernel módosítása is megborítja a KIES-t.
Meg kellene tudni, hogy t-nél van-e már újabb rom. Egyébként neked akkor még 3.1 van rajta, vagy melyik verzió pontosan?
De ha már custom kernel, meg ilyesmi akkor simán az ODIN-t használnám.
Illetve rombol is az overcome amit erőltetnék. -
mycso
veterán
Mondjuk, ha úgy van, akkor ITT a legfrissebb hivatalos független (XEH) magyar rom, ami ODIN-al mehet fel.
-
hehe23
tag
válasz
roberto211 #1174 üzenetére
köszi megoldódott, csak wifi-s letöltés volt bekapcsolva.
-
hehe23
tag
Hali!
Pár napja nem megy a ttorrent progi.
Úgy értem megy csak se fel se le nem tölt semmit.
Tudtok rá megoldást?Köszi!
-
konyi79
addikt
válasz
roberto211 #1169 üzenetére
Nekem pont ilyen vinyóm van, nem megy róla, de semmilyen amit eddig próbáltam. Pendrive megy vele, igaz 16G -től már volt akinek akadt vele problémája érdemes előre próbálni, ha van rá mód. A samsung ügyel rajta utólag is tudjon rajtunk pénzt keresni, így az átalakítót nem teszi a csomagba, utólag kell megvenni. Ebből nekem a leggazdaságosabb megoldásnak kitben megvenni bizonyult, kicsit más a képen szereplőnél egy házban van a két csati. EPL-1PLRBEGSTD a gyári sami kódja usb connection kit névre hallgat kb 8k itthon az ára.
-
roberto211
őstag
-
mycso
veterán
válasz
roberto211 #1164 üzenetére
Hali, winyó nem fog elindulni vele, ha csak nincsen külső tápja. Csak a kis áramfelvételű külső USB-s eszközöket tudja meghajtani.
P7500 --> 3G-s változat, tudsz bele sim-kártyát tenni
P7510 --> Only Wifi változat, nem tudsz bele sim-et rakni, és külső USB-s 3G modem segítségével sem tudsz rá mobilnetet szerkeszteni.A baloldali megy a tabba, annak ilyen a csatlakozója:
-
HIJ
őstag
válasz
roberto211 #1166 üzenetére
A 3G változat attól 3G, hogy van benne SIM hely.
-
HIJ
őstag
válasz
roberto211 #1164 üzenetére
Mivel a galaxy tab 10.1 -en nincs szabvány USB, csak a saját speckó csatlakozója, így a mobil stickes net az nem tudom mennyire kivitelezhető. Hacsak nem egy átalakító kábellel, ami egy USB portot ad neked, viszont nem tudom hogy támogatja e a 3G stickeket... Ezzel a másik két kérdésed is megválaszolva...
-
roberto211
őstag
Sziasztok..Egy pár dolgot kérdeznék a galaxy tab.-ról mert vásárlás előtt állok ,tehát egy ilyen készüléket szeretnék vásárolni, és egy pár infót be szeretnék gyűjteni.. A következő lenne a kérdéseim: A sima galaxy tab 10.1en is lehet mobilnetezni pl: sim kártyával ha van rá előfizetés vagy mobilstickel, vagy csak a 3g.-s változaton? A galax tab 10.1 re lehet csatlakoztatni külső winchestert? Milyen usb van rajta, ez a mini, vagy a rendes szabvány ami a pc.-ben is van? Ennyi lenne egyenlőre a kérdésem
Váromm válaszotokat.. Köszönöm előre is.. Üdv: Robi
-
Novver
senior tag
válasz
simon7109 #1159 üzenetére
Hmm, most néztem meg ma poénból a szoftverfrissítés opciót (alap telenoros 3g-s) és frissíthetek egy olyanra hogyaszondja "Firmware-frissítésre van szükség. blablabla adatai 106.47 MB blablabla Fejlesztett operációs rendsze - HC3.2
érdemes ezt ugye?
Ha jól veszem ki , ez a honeycomb 3.2 akar lenni, mivel jelenleg 3.1 van a tableten. -
quino
tag
Az lehetséges, hogy a SetCPU miat gyorsabban fogy az aksi? Visszaraktam az alap 100MHz-re, de így is gyorsabban merül még készenléti állapotban is, mint régebben. (Vagy csak az emlékek megszépülnek...)
Más: Kijött egy új Kies és azóta nem tudom USB-n csatlakoztatni a notihoz a gépet. Találkozott vki hasonlóval?
-
LSL1337
őstag
múlt héten fedeztem fel, a gyári táppal és egy utángyártott 2 m-es kábellel is rengeteget lassult a töltés, szóval ezek az olcsó utángyártott dolgok nem hozzák a gyári szintet
és ez csak a kábel volt, a táp az a gyáriés ne úgy nézd hogy 5 óra feltöltés
ha jól tudom 7000mAh-es akksi van benne
egy átlag LAPTOPban 4400 körüli van, de a 10"os netbookokban 2200-as, szóval hatalmas akksi van a tab-ban, és 5 óra igazán nem sok, pláne 10 óra non stop lehúzni. úgy hogy 10"os HD panel fut róla 2 maggalsíelni mentem busszal, wifi 3g szinkronizáció OFF, minimum fényerő
12 órát bírt ki 720p mp4 lejátszásra az 5 hónapja használt aksivalprocit visszahúztam még 600Mhz-re, a 720p videolejátszással nem volt gond úgy sem, a legfontosabb kritérium azonban a háttérvilágítás
ha pl belföldön nappal buszozok távolságival, blutooth-os fülessel, max fényerő, 3g szinkronizálások a háttrben, akkor akár 45p alatt is leránt 10-12%-t
ez a két véglet amit eddig sikerült produkálnom, de fél év alatt még soha nem kerültem olyan helyzetbe hogy használtam volna, és üres volt
a browserem meg egyre többször hülyül fagy etc :\
a chrome for androidhoz van valakinek apk-ja ami overcome-n működik? amit xda-n találtam az nem akart települni
-
scalpal
tag
Csak 5 óra?
Én kipróbáltam az utángyártott dokkoló egységet, ami csak tölt és szinkronizál, és az alábbi eredményeket produkálta. A tab ki volt kapcsolva, csak arra az időre kapcsoltam be, amíg megnéztem a töltöttségi szintet:
10:00 - 35%
11:05 - 40%
14:03 - 55%
16:27 - 67%Tehát hozzávetőlegesen ez a nyavalyás dokkoló 5%-ot tölt óránként... Úgyhogy teljesen elégedett lehetsz az 5 órával, mellesleg ha 3 napot bír, nem bírsz ki 5 órát töltésre?
A dokkoló:
- Input: 5V 1000mAh
- Output: 5V 1000mAhHa jól rémlik, a gyári 2A-s töltő.
-
Spidee
senior tag
Be lehet valahogy állítani, hogy a Facebook alkalmazásból megnyitott youtube videóknál a videókat a telepitet youtube app nyissa meg? Jelenleg csak a böngészőt ajánlja fel megnyitáshoz.
-
kkk99
csendes tag
3 nap után most sikerült lemeríteni teljesen. Beraktam tölteni, hát nem gondoltam volna, hogy több mint 5 óra kell neki mire visszatölt.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Asus 1,8" 30 GB-os külső HDD-t. Tab-hoz szerettem volna használni, de sajnos nem megy vele.
Érdekes módon viszont a Galaxy S2-s mobilommal megy. Tabon, meg azt írja ki, hogy nagy teljesítményű eszköz.
Hogy lehet az, hogy a telefonnal meg megy? -
dy_nmq
aktív tag
apropo van már hivatalos ICS dátum?
-
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Egy ideje Bluetooth problémák vannak a géppel (nem küld nem fogad) néha az újraindítás megoldja, de általában nem.
A beállítások-Eszköz névjegye opciónál van frissítés. Azt érdemes használni? -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Pár napja elérhető egy P7500XWLA1_P7500OXXLA1_SEB.zip fájl, ami a legfrissebb 3.2-es gyári ROM. Feltettem, de sajnos ezzel is előjönnek ugyan azok a problémáim, mint a korábbi (LA1 előtti) verziókkal. Nevezetesen:
- a magyar prediktív szövegbevitel nekem (bizonyos weblapokon) meghülyül és képtelenség vele bármit is írni,
- elveszti a kapcsolatot az exchange szerverrel és ilyenkor csak újraindítás javítja meg azt.Emiatt inkább visszatettem az ICS4.0.3 teszt verziót, ott legalább ezek mennek jól.
Viszont ami fontos: a fenti (LA1-es) ROM tartalmaz elég sok product code-ot, így pl van benne XEH és PAN. (A többit nem jegyeztem meg, de simán lehet, hogy van benne még T-Mobile-os és Vodás is).
Üdv.:
Balázs -
HIJ
őstag
válasz
Varszegig #1130 üzenetére
Mármint mire gondolsz? Ez egy sima samsung qwertz billentyűzet, amit felmatricáztam...
Egyébként a speedshoptól vettem...
-
LSL1337
őstag
nekem 1 soros az enterem
-
Dayco
tag
-
Pistakiss
őstag
-
Mi a legnagyobb pendrive, amit kezel? a 8gb-s datatraveler 100 g2-re azt írja ki, hogy "nagy teljesítmény USB-eszköz" és nem lehet hozzáférni. a 4 és 2gb-os Kingstonok simán mennek.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata és tud pontos típust, azt megköszönném. -
Dayco
tag
Na végre megjött a szép kis billentyüzetem, jó ez, csak egyedül a hosszú üü-t nem találom rajta sehol se... Akinek van, nektek hol van?
-
HIJ
őstag
Rootolás nélkül is teljesen használható ugye, mert én nem vagyok híve ennek, meg nem is értek hozzá, szóval nem szeretnék belepiszkálni?
Ebben az esetben lehet hogy jobb lett volna neked az Ipad...
ICS hivatalosan mikor jön ki rá, amit majd babrálás nélkül fel lehet tenni?
Első negyed évre ígérték...
Illetve én csak a wifis verziót rendeltem meg. Ugye az ics teljes értékű gép, csak nincs benne 3g, tehát más különbség nincs?
Nincs.
Utolsó kérdés, a hátoldala mennyire strapabíró, karcálló?
Erre nem tudok mit mondani, én tokkal használom...
-
kkk99
csendes tag
Sziasztok.
Sokat vaciláltam ezen gép, és az ipad 2 között. De mivel már volt ipad 1, em , így azt a rendszert már ismerem, gondoltam kipróbálok valami újat. Szóval berendeltem ezt a masinát, remélem nem bánom meg. Rootolás nélkül is teljesen használható ugye, mert én nem vagyok híve ennek, meg nem is értek hozzá, szóval nem szeretnék belepiszkálni?
ICS hivatalosan mikor jön ki rá, amit majd babrálás nélkül fel lehet tenni?
Illetve én csak a wifis verziót rendeltem meg. Ugye az ics teljes értékű gép, csak nincs benne 3g, tehát más különbség nincs?
Utolsó kérdés, a hátoldala mennyire strapabíró, karcálló? Én ipad-omat 2 hónapig tok nélül használtam, és egy darab karc nem lett rajta. Ez is bírja annyira? Mert tokot csak később tudok hozzá venni.Válaszokat köszi.
-
mycso
veterán
válasz
Sir Riccio #1106 üzenetére
Hali, bár gondolom próbáltad azért leírom:
telenoros adatkártyám beállításai:
apn: net
mobil országkód: 216
mobil hálózati kód: 01
apn típusa: internet
A többihez semmit vagy a nincs opciót, még a hitelesítés sem kell!telenoros elôfizu, mobilnettel:
minden ugyan az mint az elôbb, kivéve ez:
apn típusa: default,suplelküldöm pü-ben is.
-
HIJ
őstag
válasz
Sir Riccio #1106 üzenetére
Factory Reset volt már? Esetleg azt még meg lehet próbálni...
-
HIJ
őstag
válasz
Sir Riccio #1104 üzenetére
Nekem egyszer egy Huawei -nél volt ilyen. Ott az volt a megoldás, hogy az APN nevét kellett net -re átírni. Hátha itt is hasonló a helyzet...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
LSL1337 #1103 üzenetére
Igen! Elküldtem a BEA szót a megadott számra kínomban, de az jött vissza, hogy nem támogatott készülék - > ők adták el.
Próbáltam az alap beállításokkal, próbáltam átállítani a hitelesítést CHAP-ra, mert a telenor online segédlete azt írja úgy kell de semmi. A kártya egy stickben egy Macbook Pro-ra csatlakoztatva probléma nélkül megy.
-
LSL1337
őstag
Nem igazán tudok mit mondani rá, ugyan olyan mint egy mobil, aktiválod a SIM kártyát a szolgáltatónál, és utána automatán mennie kell a 3Gnek
SMSt pl tudsz vele fogadni?
-
Sir Riccio
addikt
Üdv mindenkinek!
Kezdésnek szeretnék elnézést kérni amiért így beleoffolok a topikba de nagyon el vagyok kenődve. Egy kedves ismerősöm nemrégiben vett egy Galaxy Tab 7.0-t a Telenortól. Próbáltunk rá 3G netet csiholni, de semmilyen beállításokkal nem hajlandó kapcsolatba lépni a külvilággal a kütyü. A Telenor supportja csütörtököt mondott. Esetleg privátban tudna segíteni valaki? Előre is köszi és bocs az offért.
Szép estét nektek!
r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honda topik
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged