Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
VeryByte #4932 üzenetére
Háát!
Ez is váratlanúl ért, egyszercsak jelzett, hogy szoftverfrisítés. Akkor kezdtem sejteni, vagyis inkább remélni, hogy az OS frissűl, amikor már fél órája dolgozott rajta, semmi előre jelzés nem volt
Mondjuk mindent újra kell rakni, amik a képernyőkön voltak, de ezt majd lassan megoldom -
Pistakiss
őstag
Háá!
Milyen szoftver frissítés érkezhetett p7500-ra? Itt írja az állapotsorban, hogy "szoftver frissítése, kapcsolódás a szerverhez" -
Pistakiss
őstag
válasz
Devilhun_HUN #2777 üzenetére
Háát!
Ez nem kicsi örömmel önti el a lelkemet, csak győzzük kivárni, mint a jégkrémet!
;-) :-D
Remélem a jövő héten már nem a fagyisnál kell hűssítenem a tabomat. (P7500) -
Pistakiss
őstag
válasz
Devilhun26 #2304 üzenetére
Háát!
Egy mikroszálas kendővel, nagyon hatékony. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Eddíg semmi gondom nem volt a tabbal, de most kikapcsoltam, vagyis újra szerettem volna indítani és már percek óta csak a "SAMSUNG" felirat villog. Mit tudnék csinálni??
Már vagy 5x újraindítottam, de semmi -
Pistakiss
őstag
Szia!
Már napok óta próbálom frissíteni, de mindíg leáll a vége elött. Mérgemben letöröltem a gépről, hogy új telepítésként talán menni fog, de most meg abszolute nem lehet letölteni, ezzel az üzenettel fogad: "Page not found! (errorCode:404)"
Milyen lehetőség lenne még erre? -
Pistakiss
őstag
Háát!
Valaki meg tudná mondani, hogy mi változott a 3.1-ről 3.2-re váltással? Azért kérdezem, mert én, látszatra, semmit nem vettem észre, viszont, mintha érzéketlenebb és pontatlanabb lenne a kijelző. Olyan, mint amikor töltés közben használom, ujjal semmi gond, de "ceruzával" nem úgy és nem ott érzékel, ahogy szeretném -
Pistakiss
őstag
Háát!
Most jött le az OTA frissítés, 3.2 az android a gépemen!! XWLA1!! -
Pistakiss
őstag
válasz
Varszegig #1196 üzenetére
Háát!
Kösz a tanácsot, de méd nem babráltam az "Odin"-nal, úgyhogy azt sem tudom hogyan csináljam.
Persze az igazi az lenne, ha nem kellene ilyen nagy hókuszpókuszokat csinálni, hanem magáró a tabról menne, vagy valaki, aki a Kies-sel csinálta, elmondaná, hogy mit hogyan csináljak, mire ügyeljek -
Pistakiss
őstag
Háát!
Sziasztok!
Itt ülök a gép elött kb 2 órája és próbálom frissíteni a tabomat a Kies-sel, mivel felajánlotta, hogy van rá frissítés, méghozzá, ha jól veszem ki, a 3.2-s. Már vagy 20x indult el és mindíg valahol elakadt, mindent úgy csináltam ahogy írta és mégis elakad. Ha nagy nehezen átvergődi magát az első letöltendőkön, akkor a második résznél nem hajlandó tovább menni.
Azt kérdezném, hogy volt-e már valaki, aki ezt le tudta játszani és hogyan?
Megjegyezném, hogy a Kies a legújabb verzió, mivel ezt pár napja frissítettem, már minden USB helyet kipróbáltam, Win 7-em van 32 bites -
-
Pistakiss
őstag
-
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Az a helyzet, hogy nem fog menni, legalább is nálam nem működött. Van egy olyan hdd-m, ami kártyaolvasó is egyben, van benne akkumulátor, mert fényképek mentésére találták fel, de nem működik vele. Van egy másik külső hdd-m, amihez nincs táp, anélkül azt irja, hogy nagyteljesítményű eszközt csatlakoztattam és egy háromszögben felkiáltójelet tesz ki. Ha rácsatlakoztatok tápegységet, akkor meg üres lemeznek jelzi.
Itt kérdezném meg, milyen formátumra kellene formázni a lemezeket, mert sem NTFS, sem Fat32-t nem olvassa, vagyis erre írja, hogy üres, vagy nem megfelelő a formázás? -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha az eredeti kép felbontása is kicsi, akkor mit vársz a vágottól? Ha lehet a vágott kép legyen olyan magas, mint a tab felbontása (800 pixel), de még jobb, ha a szélességével egyezik meg, akkor nem lesz pixeles, mert ha ennél kissebb az eredeti felbontása, akkor ne csodálkozz, hogy pixeles lesz a végeredmény
Úgy irányítgasd a jelölő néágyzetet, hogy legalább a középső része legyen olyan, amit látni szeretnél, mivel a háttérkép együtt "úszik" az oldalakkal. -
Pistakiss
őstag
válasz
Répafőzelek #287 üzenetére
Az AnysoftKeyboard nagyon jó,
-
-
Pistakiss
őstag
A "Kies" a legújabb, ma is frissítve lett és egy korábbi frissítés után írta ezt ki.
A készüléken csak azt írja, ha frissítés gombot nyomok, hogy "Nincs elérhető frissítés"
Nálam ez akkortól van, amikor a Kies úgy frissűlt, hogy rá volt kapcsolódva a tablett a számítógépre, lehet ez csak egy véletlen és tényleg csak a Kies hülyéskedik, de én akkor nagyon megijedtem, hogy elcsesződött a frissítésem -
Pistakiss
őstag
Szerintetek ez mit jelent, semmit nem csináltam a készüléken lévő szoftverrel?!
"A készüléken található verzió nem frissíthető"
A Kies-ben írja ezt az alapadatok fülnél -
Pistakiss
őstag
válasz
Varszegig #78 üzenetére
Háát!
Kösz a tippet, letöltöttem, teleptettem az asztali és a tabletre is. Én most nem hálózatira is nyomtattam, mondjuk elég sok macera van vele, de ha szükség lesz rá, akkor használom. Az ingyenesnél csak 20 oldalt engedélyez, tehát spórolni kell vele.
Sokkal egyszerübb kábellel nyomtatni, persze, ha van Samsung nyomtatója valakinek. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Eléggé leállt ez a topik, mintha senkinek sem lenne ilyen tabletje.
Más
Megvettem az USB (host)-SD kártya olvasó kitet, nagyon jó mindkettő. Az USB csatlakozóval kipróbáltam a billentyűzetet, egérrel, és a "pendrájv"-ot, nagyon jól kezelite ezeket, viszont kérdés, hogy lehet-e rákötni USB-s külső merevlemezt, vagy DVD írót. Ja és igen jól kezelte a SAMSUNG színes lézernyomtatómat -
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A múltkoriban írtátok, hogy a Kies programmal volt baj, azóta már kb a 3. frissítés jött ki, gondolom ezt hibát kiküszöbölendő. Frissítettem is, és még most is azt írja, hogy ezt a, gyári, szoftvert nem lehet frisíteni. Most csak az a kérdésem, hogy ez azt jelenti-e, hogy még nincsen újabb, vagy azt, amit az a hibás Kies írt, hogy nem hivatalosnak minősíti és ezért nem lehet.
Azt tudom, hogy még nincs újabb, tehát nem ez a kérdés, de a régi Kies-nél azt írta, hogy ez a legújabb, ezért nem lehet frisíteni. -
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Nekem galaxy Tab 10.1-em van, már lassan 2 hete. A mai napon rádugtam a számítógépre, ahol rögtön jött a Kies program és abban, hogy friss verzió van, rákattintottam és akkor derült ki, hogy csak a Kies frissült. Miután az frissült, elsőre csatlakozott a gépemhez és azt irta ki, hogy nem eredeti a gépem szoftvere és ezért nem lehet rá hivatalos frissítést tenni, majd késöbb valami lezárást emlegetett, majd most nem lehet csatlakoztatni a gépet a Kies-sel. Már visszatettem az első verziót, de az sem kapcsolódik, most újra telepítettem a frisset, kíváncsi vagyok mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged