Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ABal
őstag
válasz
Pistakiss #2744 üzenetére
Azért írtam, hogy mindenkinek lesz előbb vagy utóbb, mert éppen most ígérték meg, hogy 10.1-re is jön az ICS. Bocs, ha félreérthető volt!
A 7.7-re már korábban lehetett tudni, és ha jól tudom, most a 8.9 kerül előbb sorra, csak utána a 10.1.Egyébként független P6800-as.
-
Motaba78
addikt
válasz
Pistakiss #1897 üzenetére
"ha jól emlékszem a vodánál a 10.1v tab van csak, amire elméletileg nem lesz ICS rendszer."
akkor rosszul emlékszem a 10.1v tabbal kapcsolatban, van 10.1 sima is, hurrá.
Egészen pontosan erre gondoltam:abból is erre a mondatra "Even with the Samsung unit is pushed into the background, and if no updates, then you have to wait forever."
itt pedig a ICS eszközök listája amin "még" nem szerepel a 10.1v"A vodánál van a 10.1, sőt náluk volt elsőként a szolgáltatók közül is." az nem volt sehol kérdés hol volt előbb.
A másik, szerencsére van élet a szolgáltatókon kívül is, mivel, mire ott megjelenik a hivatalos frissítés....."én így emlékeztem," na látod a mondatom első felét én is így kezdtem.
ezek szerint te is rosszul emlékeztél. -
mycso
veterán
válasz
Pistakiss #1897 üzenetére
Na-na nem kell így nekiesni a másiknak. Ha te utánaolvastál akkor szépen megadod a helyes válasz és mindenki örül. Egyébkéntneked is van van még mit olvasni...
A 10.1v volt a vodánál valamikor tavaly tavasszal, a 10.1 pedig nyáron a t-mobile-nál majd a telenornál aztán utána a vodafone is elkezdte forgalmazni a 10.1-et is. -
Motaba78
addikt
válasz
Pistakiss #1834 üzenetére
látom sikerült is megválaszolni a kérdést, mondjuk jól néz ki a "V"-s hátlap, de mivel tokban van ez el is tűnik a használat közben.
Más: kíváncsi leszek az ICS rendszerre., mert most 3,2-őn elég jól elvagyok, már amikor hozzájutok a géphez, mert asszonynak is nagyon bejön, ezért Ő birtokolja rendszeresen.
-
HIJ
őstag
válasz
Pistakiss #1215 üzenetére
ŐŐ, igen! Ha egy 40 e ft -os tab lenne, akkor nem elégedetlenkednék...
Még a HTC is elérhetővé tette a HC frissítését Flyerre kb októberben. Pedig aztán a HTC nem épp a gyorsaságáról híres. Mondjuk az is igaz hogy a Galaxy tabra már egy ideje elérhető a HC, nem is értem hogy késett ennyit OTA -n... -
-
mycso
veterán
válasz
Pistakiss #80 üzenetére
Hali, elvileg azt jelenti, hogy a készülékeden lévő szoftvernél nincsen frissebb. (legalábbis a KIES-en).
Meg ugye "bugféleség" is lehet, mert több felhasználó panaszkodott olyanra, hogy kijött egy újabb szoftver KIES-en a telefonjára és mégis valami hasonló szöveget írt ki a kies.
Néhányuknál a KIES frissítése megoldotta ezt a problémát...
-
konyi79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged