Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
Persze, ha lehetett volna valasztani en is SD-osat vettem volna. De a kulonbseg a 2 kozott minimalis.
Tererogondjaim az Exynos 2400-zal nincsenek, nem tapasztaltam. Exynos 2100-zal azert voltak.
Lehet hogy tobbet fogyaszt a 2400, de egy teljes nap igy is megvan vele, ami nekem eleg. Este ugyis toltom. Es nyomkodom azert boven.
Melegedes tenyleg van, de az a SD-nal is, ezek azert bivalyeros procik. Persze Exynos jobban melegszik, de az hogy SD 38 fokos, az Exynos meg 41 az mar oly mindegy.
Plusz OneUI7-tel jott a SD 8 elite, az meg egy sokkal jobban optimalizalt rendszer. Szerintem Exynosszal is meg jobb lesz minden ertek. Bar mar most is elegedett vagyok teljesen. Kellemes meglepetes szamomra, vegre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest