Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Reklámokkal már Android 10 óta nincs gond. Gyakorlatilag rendszer szintes tudod tiltani, még az alkalmazásokban sem jelennek meg. Onnantól kezdve nincs jelentősége ebből a szempontból, hogy milyen böngészőt használtok.
-
tms+
aktív tag
válasz
pècsimunkás #295 üzenetére
egyetértek, én is a Pixelemen is a Samsungot haszálom
-
pècsimunkás
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz
Reklámok ellen még a Brave böngésző is jó.
Ahogy már én is írtam, szerintem is a Samsung böngésző a legjobb. Sok éve használom nagyon elégedetten.
-
TODI1111
veterán
válasz
Majd ha megtanul úgy sort tördelni mint az Opera, akkor esetleg kap esélyt.
Ráadásul ebben is van reklám blokkoló
-
pècsimunkás
addikt
Nem is èrtem azokat, akik nem Samsung böngészőt használnak
.
Èn Xiaomin, OnePluson, Realme Gt2 pro*- n is azt használtam, használom.
Több ismerősöm panaszkodik èvek óta a reklámra, de csak használják tovább a Chrome - ot, hiába mondom mi a megoldás ¯\_(ツ)_/¯.
Esetleg mèg mondom, hogy rakják fel az Adguard- ot.
De azt sem csinálják.
Panaszkodnak akkor.
Ennyi.* Realme Gt2 pro - n csak 60hz- en megy a Samsung böngésző.
Ez fájdalmas, de ez van. Annyira jó kis böngésző, hogy a 60hz ellenére azt használom. -
janeszgol
félisten
válasz
Laraxior #291 üzenetére
Na, amiket csinálsz képekez, na ezek jók. Sőt a fenti repülősök szuper jók. De ez is. Esti kép, hiába van világítás, mégsem olyan a fény, mint nappal. Tök jó. Oke a hevederen az írás pl jobban is olvasható lehetne (lent a piros), de a színek kiválóak és a részletessége is nagyon jó. Esti kép, mégegyszer hangsúlyozom.
Majd követem ElitZotyát is, hogy milyeneket csinál. A fentije nagyon mellé ment, amiket lefikáztam. Azok nem jók.
-
soko70
aktív tag
Már volt, de gondoltam kis összehonlítás sosem árt [link] van egy képernyő videó benne az AI által törölt rész helyét, hogyan oldja meg, de eddig nagyon hatásos, kimondottan nem rossz.
-
Chamoro
tag
Lehet még a shopapp és a AYCM10 mellé valami kupont tenni? Lehet sok lesz már a várakozás a Jetblack-re, inkább veszek egy feketét.
-
UfoZoli
aktív tag
Ez vicces, tekintve hogy már nincs előrendelési akció:
Samsung Vip store-ban 535 ezer az 512es verzió -
Most láttam a youtube-on, hogy a gyári kábel tudja a 45W töltést, a korábbi modellekhez csak 25W-s kábelt adtak.
-
soko70
aktív tag
-
Laraxior
titán
Tavaly Mexikóban lőttem olyan panorámát az S22U-val, hogy a monitoromon hasznaltam háttérképként, annyira bazi jó minőségű lett. (Az én szememnek
)
Szóval szemem sincs hozzá, fényképezni se tudok, mit csodálkoztok, hogy elégedett vagyokItt egy másik, 1x,2x,3x,5x,10x (rendesen megnyirbálja a ph a méretét)
-
Drakmusz
addikt
válasz
janeszgol #272 üzenetére
Majd idővel változik a te ízlésed is.
Írtad hogy szereted a túlélesítést.
Nyilván azért, mert azt a fajta képi világot szoktad meg.
Pedig valójában az egy természetellenes megjelenítés, nagyjából semmi köze ahhoz amit a szemeddel látsz.
Ezt leginkább a finomabb textúrák vizsgálata során láthatod, de itt van egy konkrétabb összefoglaló arról hogy mit is kell nézni.
[link]
Ez meg egy S23 Ultra+GCam.
[link]
Soha az életben nem lesz ilyen egy gyári Samsung fotó. -
Laraxior
titán
válasz
janeszgol #272 üzenetére
A telefonnak az lenne a lényege, amiért nem hord magánál mindenki fényképezőgépet, hogy előkapod, lősz pár képet, elteszed, majd megint. Ha már van idő a beállásra, beállításra, akkor oda felesleges a telefon.
Nekem pont erre kell. Mivel nem vagyok fényképész, nem is értek hozzá, ezért rám különösen jellemző, hogy 100 képből egy lesz jó. De nincs ezzel nekem semmi gond, lényegtelen melyikkel bohóckodom, illetve mentem el az élményeimet.
Instant csináljon jó képet, illetve medencébe, tengerbe, óceanba lehessen bevinni, 3 évet bírjon ki tisztességes akkuval.
Nálam ezekből hibátlanul vizsgazott. Tesztet sem olvastam amikor megvettem.
1-2-3-5-10x zoom. (nemmercedes)
-
válasz
janeszgol #272 üzenetére
[Iphone 12 Pro Max VS Samsung Galaxy S25 Ultra]
Ez így van rendjén, nem lehet mindenkinek jó.
Ha nincs választási lehetőség mint pl a vivókon, akkor én inkább a minél természetesebbet szeretem. -
janeszgol
félisten
válasz
Laraxior #271 üzenetére
Ott még nem tartok, hogy azt gondoljam én miattam váltanak vagy nem váltanak telefont. Szóval ezt a hülyeséget hagyjuk is.
A másik. Betettek pár képet. Gondolom én is elmondhatom róla a véleményem. Ha meg azt írom, hogy jujj de super, akkor minden ok? Nem, azok a képek szerintem nem jók. A tiedé már nem rossz, de lehetne még élesebb mondjuk alul a szalagok vagy a rács. Ne csak az legyen éles, ami a fókuszban van.A legkonzisztensebb még mindig az alma. Nem a legjobb, nem a legrosszabb, általában a jók között van, de mindig ugyan olyan. A Samsunggal meg lehet lőni jót, néha nagyon jót, néha rosszat, néha pocsékat.
-
Laraxior
titán
Annak ellenére, hogy ez még mindig csak egy telefon és nem fényképezőgép....
Mondjuk ilyen bemondás alapján, hogy xy telefon sokkal jobb képet lő, instant ignorálandó kategória. -
Dave Crank
senior tag
Na akkor én is idetaláltam a topicba.
-
leslien
nagyúr
jut eszembe nem kellet volna már kapni legalább egy frissítést?!
-
Laraxior
titán
Hova lehet feltölteni fotót, ami nem butul le? Csináltam pár kepet az Ultronnal
-
leslien
nagyúr
válasz
wong kok wah #257 üzenetére
lesznek még itt is gondok , sőt többeknél is ... én szóltam előre...
-
csubííí
senior tag
Szintén Samu böngésző és adguard blokkoló, semmi reklám.
Samsung internet sokkal jobb és kezelhetőbb mint a Chrome.
Több és jobb beállítási lehetőség, pl. a kezelő"gombok" alul (szerkeszthető), nem kell a kijelző tetejére nyúlkálni. Ráadásul ezek két funkcióval rendelkeznek, más művelet az érintés és más az érintvetartáskor. Sötét mód szabályozható. Gyors elérési rész a főoldalon, ez szintén nagyon jó ötlet, bármelyik oldal odarakható, neve szerkeszthető. Így nem kell a könyvjelző résszel foglalkozni. Stb... -
gery14
senior tag
Sziasztok másnak is sok a reklám ?.... chrome alatt? S23u chrome szinten ugyan azok az ablakok de nincs ennyi felugró szar reklám
-
tms+
aktív tag
szerintem is bosszantó és azért nem gondolom, hogy emiatt van, mert mondom, korábban se csináltam ilyet és nem volt vele baj
a Google fiókban is látom, hogy valami nem oké, de az egyik Google-ös hibaelhárítás se működött nekem
a 24 Ultra is automatikus ellenőrzésben volt, ott azt én kapcsoltam ki, hátha
A Pixel multiSIM-mel megy gond nélkül.
-
tms+
aktív tag
sokan panaszkodnak erre külföldi fórumokon is
tesómnak és nekem sem megy, Telekom eSIM
állítólag az előző készüléken kellett volna kikapcsolni és akkor nem lenne gond
de nem vagyok biztos benne, hogy emiatt ez kellene legyen, mert eddig sosem kapcsoltam ki az előzőn költözéskor és nem futottam még ilyenbe bele
-
janeszgol
félisten
válasz
mhydas99 #232 üzenetére
Egyetértek veled. Így akartam én is megfogalmazni. Nincs benne élet. Olyan semmilyen.
De nem ilyen volt, csak ilyen lett. Nem tudom miért váltanak ekkora irányt. Tavaly volt S23U vs S24U összevetés. Ahogy itt dicsérték, hogy mennyivel jobb az S24U, hát nekem nem tetszett. Az S23U fókuszáltabb képei jobban bejönnek.
És már az S23U sem színez túl. -
jereti
tag
Akinek megjött, be tudja állítani az rcs-t? Én sem a gugli, sem a samsung üzenetben (ami nem is volt rajta gyárilag) nem tudom.
-
Vin69
csendes tag
válasz
N.otorious #186 üzenetére
Együtt érzek, ugyanígy vagyok én is.
Rendelés visszaigazolás a cofidis után 02.03-án, azóta cancelled.
02.04. óta hívtam, chateltem, írtam nekik emailt, de semmi változás. Ha felhívom őket csak annyi választ kapok, hogy kivizsgálás alatt és várjak a visszajelzésükre.Ráadásul az ugyanakkor, két külön rendelésben a feleségemnek is rendelt ugyanolyan S25 Ultra tegnap kiszállításra került (igaz neki a szín Fehéres szürke titán, nekem meg Jetblack titán lenne)...legalább Ő már örül
-
*RLaci*
addikt
válasz
Elit3Zotya #226 üzenetére
+1, jóval jobb mint az elődök.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
janeszgol #231 üzenetére
Szerintem sem jok a Samsungok kepei. Nem hasznalok S25-ot, de mas markak (csucskategoriasak) erezhetoen elesebb, elettelibb, fokuszaltabb kepeket csinalnak. A Samsung S szeria meg olyan, hogy vakon ranezek megmondom a keprol, hogy Samsung csinalta. Teljesen flat az osszes kep, nincs bennuk dinamika (nem hdr-re gondolok). A fokusz pedig eleg kis pontra koncentral, mar amikor sikerul neki, a depth of field pedig alapjaraton tul van tolva. Persze ez izles kerdese, nekem nem tetszik.
-
janeszgol
félisten
Ismerem az A54-et. Nem ilyet lő. Ennyi. Az autós kép sem jó. A többiről nem is beszélve.
Majd amikor itt ajnároztok, meg fikáztok mást, majd akkor én is kérem tőletek a másik képet. Különben nincs miről beszélni.Nem jók a képek szerintem. Ennyi. Nem fogom ezt neked bizonygatni. Zotya értette mi a gondom vele. Igen én szeretem a túlélesítést.
-
hőfok téma: video hívásnál (whatsapp) sokkal kevésbé melegszik mint 24u. ott már kellemetlen volt 20p után, 25u-nál kb semmi
-
-
donciccio
csendes tag
válasz
PeteePeti #220 üzenetére
kifizet az ember egy szabadszemmel igen jól látható összeget. na ez ami nagyon idegesítő. nem lehetett utánvételt kérni. úgy nem érdekelne annyira, h merre van a csomagom. követem mind a két topikot itt, a mobilarénán. azt tudom, h az élő csevegésre nem nagyon lehet számítani. egyéb más helyen nem tudom, h hol lehetne érdeklődni. de tök mind1, h érdeklődök e, mert gyorsabban akkor se fog megjönni.
-
janeszgol
félisten
Alig van rajta élesítés, ez massza az egész. A koszorús képen nézd meg a háttérben lévő fákat. Egy A54 jobbat lő.
Ez amúgy jellemző a Samsungra, hogy az A54 fotós képességben annyira erős lett, hogy simán mellétehető bármelyik S kategóriásnak. És ott gyenge fényben a fókusz sem késlekedik annyit. -
PeteePeti
őstag
válasz
donciccio #219 üzenetére
Én először egy 512-es jetblack Ultrát rendeltem! Isten tudja mióta szállításra előkészítve státuszban van!
Erre tegnap hirtelen felindulásból leadtam a rendelést egy szintén 512-es titán feketére! Reggel kilenc óta átváltott szállítás folyamatbanra!
Van fejetlenség rendesen, mert ezekszerint a titán fekete készleten van náluk, akkor viszont nem értem, hogy a te csomagod hol keslekedik! -
donciccio
csendes tag
január 24-én rendeltem egy fekete titán, 512 GB-os s25 ultrát a shopapp alkalmazással. egy szilikon tokot, és egy airtag2-t tartalmazna a csomagom. amióta megrendeltem a "szállításra előkészítve" státuszban van az egész pakk. kezd dühíteni, h 2 hét alatt nem történt semmi. igaz, h ez még "csak" 2 hét, mert az előző előrendelt s22 telcsimre 1 hónapot kellett várni. a Raben oldalát is időnként megnézem, de ott még csak nem is létezik a cuccom.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #210 üzenetére
Gyengék ezek a képek. Ilyen bármelyik középkategóriás lő.
Az öcsém is rendelt egy S25U 512 GB-ot. Ha megkapja az OTP áruhitelt, akkor megveszi.
-
Laraxior
titán
-
leslien
nagyúr
ki milyen tokkal védi a telót? nekem jelenleg ez van,de nem nagyon van biztonságban a kamera gyűrű..
-
Pár kép a telóval. [link]
-
nem kell kupon, automatikusan fél áron vannak a tokok a ses.hu -n, csak kosárba rakás után mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest