Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taschner
aktív tag
Hogyan tudom be kapcsolni hogy minden hivást autómatikusan felvegyen?
-
TODI1111
veterán
Nézzük milyen lesz az android 16?
Eddig minden általam használt alkalmazás rendben működik. Látszólag a wallet is problémamentes, mert belépve semmi hibát nem dob és a kártya is benne van, de fizetni még nem fizettem vele. Természetesen néhány GoodLock alkalmazás nem működik. Azok amik mindig utoljára szoktak új rendszernél frissülni.
Nem működik a Home Up így a DIY home sem. A navstar a quickstar a notistar és a multistar sem. -
hematoma1
senior tag
Ha újlenyomatot akarok használni a telón, állandóan nyálazom az újjamat.
Marad a pofa felismerés vagy a hidrogél fólia
-
Lajmund
őstag
Többször felvesztek egy ujjlenyomatot? A leggyakrabban használtakat érdemes kétszer háromszor.
-
papi77
addikt
-
hematoma1
senior tag
A legvékonyabb spigen üvegfóliát tettem rá, de igy is szarakodik az újlenyomat olvasó.Jobb lenne a hydrogél fólia?
-
TODI1111
veterán
Tulajdonképpen már fel lehetne tenni csak 2 lépésben.
AYDA-ZYEQ
ZYEQ-ZYER"It is the exact same build.
Let me tell you how it works:
Samsung first tests builds internally. After devs think it is stable enough, it is uploaded to the test server (which is when it can be seen on apps like CheckFirm and also this is the time when internal builds can get "leaked")
After internal testing if things still look good the same build is released as public beta.Samsung does not release any builds without first internally testing it.
So for every public build there is also the SAME internal build.ZYER released a few days ago is the same ZYER released today.
People can update it through the links I provided. Its just that a direct AYDA to ZYER build is not available yet.
It will take some time to upload.If you want to use the beta right now you can use the ZYER builds released a few days ago."
-
cirx
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
csubííí #2533 üzenetére
Senki nem tudja ennél sem, hogy a Samu -nál, mit definiál a "fokozatos kivezetés" . Szerintem, még egy ideig lesz update, mert régebbi típusokon (és azokról) nagyon sokan használják még, amelyeken eleve a fimware része, és még sokévig főverzió frissítés alá is esnek...
-
gerner1
nagyúr
válasz
TODI1111 #2530 üzenetére
Lehet, hogy a böngésződ/vagy a link tovább osztására használt APP, átalakította nem mobil -osra, mert PC -n nekem nyitja, mobilon nem.
Pedig, mobilon is tovább osztható a link , a Samsung Messages -hez ...
-
TODI1111
veterán
válasz
hematoma1 #2520 üzenetére
Ahogy polonic írja [Letölthető]
-
hematoma1
senior tag
A régi samsung sms program nincs a telón?csak ez a googlés?Nem lehet valahogy a régit vissza varázsolni.
-
Janaboy
veterán
válasz
gerner1 #2513 üzenetére
Igen, amúgy az történik, hogy felhozza hogy nem kompatibilis az android ezen verziójával és utána rányomok, hogy telepítse mégis, kér ujjlenyomatot aztán kiírja, hogy mégsem települ.
Találtam vmi orosz vagy nemtom milyen appot ami át tudja írni a minimal meg target verziót, de ha jól emlékszem azzal átírva sem települt.
Csak amit nem értek, hogy akkor miért működik a másik telefonon upgrade után. -
Janaboy
veterán
Szerintetek az mitől lehet hogy van egy régi appom, ami az s23+-nál amikor updateltem Android 15-re meg OneUI7-re fut szépen és megmaradt.
De amikor az S25 Ultran fel akarom telepíteni akkor azt írja nem kompatibilis és nem lehet.
Még a verziót is megmókoltam egyszer az apk-n, de akkor sem települt.
Van erre valami megoldás? -
marquuard
veterán
Elindult a OneUI 8 bétaprogram.
-
LimaBravo69
tag
Nem én mondom hogy annak volt a következménye, ezt elég sok fórumon írták. Akinél nem működött, használta a költözéshez az appot. Az persze simán lehet, hogy volt más közös akármi is.
Mindenesetre a szűz telepítés óta működik rendesen - ha a Smart Switch volt az oka, ha nem..
"Valami opció" (én sem emlékszem hogy mi volt az, de rémlik valami) nálam is be volt kapcsolva, de miután a Google csak telefonon tette elérhetővé a helyelőzményeket, ezt a kétszeri telepítéssel nagyjából fújhattam
-
LimaBravo69
tag
Olvastam anno az emailt, sajnos én vagyok a hibás abban, hogy miután átköltöztem az S20+-ról, legyalultam azt is.
Az S25+ szűz telepítés után persze már nem voltak előzmények egyik telefonon sem, szóval tulajdonképpen én magam töröltem.
Amíg volt PC-n is előzmény, ez nem lett volna probléma - hát így jártam :/A problémát magát több fórumon is a Smart Switch-hez kötötték. Amúgy ezt leszámítva nem volt semmi gondom a költözéssel, de az nagyon zavart, hogy egyetlen napon sem mentette hogy merre jártam.
-
fishme
tag
válasz
wong kok wah #2493 üzenetére
Ennyi pénzért ez elég gáz azért. Remélem lesz valami megoldás rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest