- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovlui
tag
Lehetséges a kezdőképernyőn vagy úgy általában eltüntetni a kamerakivágást? A beállításokban csak egyes alkalmazásokra találok beállítást.
-
-
kovlui
tag
"A legjobb dolog amit egy magyar tehet a boldogulásáért, hogy megtanul angolul."
Ez is egy hozzáállás. A másik lehetőség, hogy az ember uniós polgárként tekint magára, akit egyként védenek a fogyasztói jogok, akármelyik kis tagállam állampolgára. Amennyiben a gyártó a bevezetéskor azt kommunikálta, hogy az AI funkciót magyar nyelven is elérhetővé fogja tenni, akkor ez a hamis kommunikáció alkalmas volt a fogyasztói döntés befolyásolására. Fogyasztói hozzáállás kérdése, hogy ezt valaki lenyeli-e annyival, hogy kis piac fogyasztója vagyok meg hát magyar is, nekem nem jár az, ami egy franciának, németnek, lengyelnek stb. igen.
Igenis, ki lehetne kényszeríteni, főleg csoportos panasszal és akkor még a Gazdasági Versenyhivatalt meg sem említettem. -
kovlui
tag
Vásárlás után azonnal felrakattam egy Hydrogel fóliát a kijelzőre, de nagyon elégedetlen vagyok vele. Kb. 20-30%-os siker rátával tudom ujjlenyomat olvasóval feloldani a telefont. Ez elfogadhatatlan.
Tudnátok ajánlani olyan üvegfóliát, amivel saját tapasztalatotok szerint problémamentes a telefon feloldása ÉS nem ér ki a kijelző széléig, ezért nem akadályozza a hátlapi védőtok cseréjét?
-
kovlui
tag
Aki rendszeresen használja az S-Pent, mire használja általában?
-
kovlui
tag
válasz
ForRedGlory #5041 üzenetére
Hol kellett vásárolni és milyen feltételekkel ahhoz, hogy Watch-ot lehessen igényelni?
-
kovlui
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy az AOD-nál nem lehet állítani a képernyő tájolását? S21 FE-ről váltottam, ott volt az AOD-ban egy "Képernyő tájolása" menüpont, ahol ki lehetett választani, hogy az AOD álló vagy fekvő tájolású legyen. Itt ilyet nem találok. Nincs ilyen opció vagy csak áttették máshova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DOOM - The Dark Ages
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest