-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki használ OTP alkalmazást annak működik otthoni wifi alól?
Nálam nem nyitja meg a foodorát sem a google drive, alkalmazás is olyat ír: Nem kérhetők le a file adatok ellenőrizze a hálózatot. Minden más alkalmazás tökéletes működik, NET is megy a telefonon...
Már újra indítás is volt, alkalmazás törlés- újra felrakás is, alkalmazás gyorsítótár törlés is, de semmi változás.
MobilNET-ről meg minden működik normálisan -
MrSealRD
veterán
Volt itt linkelve többször Amazonos fólia ami a hátlapot és a keretet védi... próbáltam visszakeresni, de hirtelen nem a "fólia" tartalmú hozzászólások nem hozzák...
Illetve úgy láttam akkor, hogy szállítással együtt 17 EUR környékén volt. Ami azért nem kevés...van olyan forrás, ahonnan jobb áron be lehet szerezni? -
TomPack
őstag
válasz
meszipeti #10223 üzenetére
Nekem az értesítéseknél a világító szélek nem működtek sehogyan a frissítés után, aztán rájöttem hogy az egyik GoodLock modul kavart be, az "Edge lighting+"!
Nem lehetséges, hogy nálad is hasonló a probléma, mert használod a Routines+ -t?
Próbáld meg kikapcsolni! Utána tuti jó lesz!
Aztán majd úgyis jön a modulra is a frissítés. -
qltsar
veterán
válasz
bandi0000 #10222 üzenetére
Teljesen aterzem a frusztraciod, nonszensz az egesz, nekem is volt ilyen evekkel ezelott.
Ott jottem ra, hogy nem telefonfuggo a dolog, mert 3 telefonra is bekoltoztem anno, es egy ido utan mindegyiken csinalta. (Honor, Samsung, OnePlus).
Itt valami accoumt szinten van a push uzenetek kezelesevel eltolva Google oldalrol.
A 3rd party kliensek mashogy kezelik ezt, ezert latod ugy, hogy ott "mukodik", a gmail viszont nem.
Probald meg a Samsung beepitett eMail alkalmazasat ideiglenesen, jobb otletem nincs. Az legalabb rendszer szinten "integralva" van.
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta mintha nem működnének az eddigi rutinok. Nem halkul le a telefon, ha beérek a munkába, nem megy az aod, ha töltőn a telefon. Eddig tökéletes volt, most meg nem működnek. Megnéztem, a beállítások nem változtak.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Rob Rob
tag
válasz
gerenda110 #10218 üzenetére
Nincs itt semmilyen sértődés, legalábbis nálam nincs csak leírtam a bárkiével egyenértékű, szabad és őszinte véleményem(offban! ) .
A kisfiú elmúlt 50 és látott már pár ilyen agyonképzettet aki 2 hét fórumozás után sem tudja hol a fa az erdőben. -
gerenda110
aktív tag
válasz
Rob Rob #10216 üzenetére
mert szerinted ingyen adnak egy 400e ftos telefont??
nekem is penzbe kerult. Azert forumoztam 2 hetet hogy megeri e nekem
es igen ahogy kifizettem meg is kaptam tesomtol
hol a cafolat??
nem vagyunk milliomosok hogy dobaljuk 300ezreket az ablakon ki… cafolat… persze
orulok hogy neked bejott a telefon
es sok rohogest kivanok meg itt a csoportban
szerk: megsertodott kis fiut jatszol itt akinek ha nem tetszik a masik velemenye megy arulkodni a tanitoneninek
-
Rob Rob
tag
válasz
gerenda110 #10215 üzenetére
Ebből ott már elég volt amikor azt irtad, hogy:
" kiadok érte ennyit "
Majd hamar jött a cáfolat, hogy "kaptam a tesómtól".
Ne sírj, add el, mindenkinek jobb lesz úgy.
Viszlát! -
gerenda110
aktív tag
válasz
Rob Rob #10212 üzenetére
Sdasdasd jajj de vicces voltal ja nem. Nem vagyunk egyformak. Irtam hogy amugy egy mocsok jo telefon, de mivel en videozashoz hasznalnam igy nekem ez nem relevans…. Mindig jon egy fan boy aki foggal korommel kapaszkodik en szeretnem mind a 2-t, de sajnos ez nem kivitelezheto. Gyakran eskuvon inkabb hohem + telefonnal videozom, gyertyafeny keringo stb.. es nekem fontos pl hogy ne makosodjon el a kep. Orulok hogy rohogni jarsz ide ertelmes hsz iras helyett
ilyen ez a helyi faszagyerek stilus
-
Rob Rob
tag
Ekkora egy kalap sz@rt,komolyan mondom eladom a csába és veszek egy ájfont azzal legalább lehet fotózni.
Ja nem.
Viccet félretéve, csodát nem vártam most sem(S1, S2....,összes Note és S, majd 20u,21u,I15,23u után) , ahhoz képest és az elődeihez képest is sőt a konkurenciához képest is, összességében, nagyon is elégedett vagyok.
Lassan csak röhögni járok ide, vicc ami itt megy és nem csak a kamerák miatt. .
-
bandi0000
nagyúr
1000-szer volt téma, eddig tök jól jöttek a gmail êrtesítések, és az utolsó frissítés óta (talán) semmit nem jelez... Csináltam egy hard resetet, de nyilván nem oldotta meg, valami jó tipp esetleg az akksi optimalizáció kikapcsolásan kívül?
-
ShadowLac
addikt
válasz
gerenda110 #10201 üzenetére
Amúgy milyen volt a szobában a fény igazából. Iphone szerint világos samu szerint sötétebb.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #10203 üzenetére
folyamat követem a topikot, csak már várom az s25 ultrát.
-
gerenda110
aktív tag
válasz
subset #10197 üzenetére
Áhh. ismerem magam. folyamat nézném mikor jó mikor nem, nem lennék megelégedve és szarul érezném magam miatta. igy voltam a 22uval is. el vagyok androiddal is meg minden. tényleg nem vagyok fan. volt hogy 2 havonta iphone android Oneplus 9 pro s22u sima s22 iphone 12 stb.. és most mondom van a 13 pro max, ez tudja amit kell, de akkor már legyen a 24 u is párhuzamosan.. és egyszerűen zavar... hogy nem azt kaptam amit vártam...ettől függetlenül nagyon jó telefon, gyors szép nagy fényes kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PR-Telecom
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged