Hirdetés
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #14985 üzenetére
Ez attól függ, hogy hogyan... a click and shoot fotózásnál erős kétségeim vannak. Sztem egy középkategóriás telefon szintjét (se) éri el néha. Ha cseszekedsz a beállításokkal, akkor nyilván nagyon faszákat lehet vele lőni, de úgy meg szinte bármivel lehet akkor már értékelhetőt.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
na, én úgy döntöttem, hogy annyira nem kell nekem drága teló, így holnap várhatóan meg is hirdetem a telefont.
Az lenne a kérdésem, hogy az exklúzív titánkék szín képvisel valami értéket pluszba?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
allein #14931 üzenetére
Én is onnan jöttem.
Ami nálam az S25U ellen szól, hogy már nem bluetooth-os a stylus, ami miatt pl. nem tudsz vele fotót exponálni. Illetve nem kocka, hanem egy jellegtelen fos.
Ha most vennék, akkor ennek ellenére lehet az S25U -t venném, mert mégis újabb. Bár nem tudom mennyiért mennek most. Nekem az S24U best buy volt samsung.com -ról kuponozva 330k- ért. -
V.Stryker
nagyúr
Most, hogy már lassan látszik az UI7, ha megjött , terveztek gyári visszaállítást?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14879 üzenetére
Mostanság nézegettem a konkurenciát ... nem vitt rá a lélek egyikre se. Összességében egyik sem volt meggyőző, ugyanígy mindnél volt valami. Mégis mit lehetne nézni? Túlárazott almást? reklámokkal teli, kínának kémkedő xiaomit, akik annyira szétaprózták a kínálatot, hogy a olyan frissítések jönnek ,amik semmit sem változtatnak, mert már ők sem tudják követni milyen készülékeik vannak? Többi kínait, amikhez 2 év múlva semmi nem lesz?
Komolyan érdekelne, mert szivesen váltok értelmes alternatívára. Egyedül az Edge 50 Ultra, ami szóba jöhetett volna, de az is elcsúszott a 4500mAh-es akkuval.
-
V.Stryker
nagyúr
Más is tapasztalta esetleg, hogy ha QHD+ ra állítja a felbontást, akkor sokkal sokkal jobban merül a telefon?
-
V.Stryker
nagyúr
Jött vmi frissítés
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14733 üzenetére
Köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14731 üzenetére
Hogy rákeresve nem találtam.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudnátok linket adni GCam szoftverhez, ami jól működik és nincs tele vírussal?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani hívás rögzítő progit a telefonra? a natív már nincs, illetve ami külső telefon app volt, az se műkdök már. Van rá vmi megoldás, ami nem jár rom berheléssel?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14583 üzenetére
Minap elkértem a feleségem i15-jét, ami fél éve még az enyém volt...10 évig használtam kb. csak iOS-t..... nem igazán kívánom vissza. Még úgy sem, hogy a munkámat mac-en végzem.
Viszont pont a napokban néztem telókat én is. Lehet nem is kell nekem ilyen drága teló. A fényképező része nem nagy szám... minden más jó, de bazi nagy is. Épp most is mélázok, hogy valami középkategóriás xar is elég lenne... A55 ha nagyon akarnám a Samsung-ot, de a Thinkphone, ha még xar is, de nem izgat az egyediségével. -
V.Stryker
nagyúr
Mit kell letiltani ahhoz, hogy ne basztasson, hogy vegyek S25-öt?
Lasaan ez a kéretlen reklám mar ilyen xiaomis. -
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Úgy látom ma se frissült semmi.
Vállalhatatlan ez a hozzáállás a Samsung részéről.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14151 üzenetére
Délutánra megyek. No meg gondoltam beállok a sorba, mert a topik alap elvárása a fikázás. Gondoltam, ha így indítok reggel, barátságosabb leszel.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem ma se jött UI7. Ezt a fost. Igazán szemét gyártó ez a Samsung.
Persze nem fogom lecserélni, mert akkor holnap nem tudnék panaszkodni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoltg4s #14135 üzenetére
Ohh.. köszi. Nem is figyeltem ezt a lehetőséget.
Ricardo: nem tudom, miért vetted magadra mit losBlancosra írtam, mert akinek nem inge ne vegye magára. Másrészt szövegértelmezési problémákat vélek felfedezni. Feltételezni lehet. Félinformációk, feltételezések alapján ítélkezni nem.Vagyis lehet, csak hülyén néz ki. Már az értelmező szótár se divat?
Akkor talált volna be a pitiánerkedés, ha azt írtam volna, hogy sz@r ez miatt.
-
V.Stryker
nagyúr
Shazam használatával kapcsolatban kérdezném, hogy almás készülék esetén ha fülessel hallgatva a zenét, benyomtam a shazamot, akkor úgyis sikerrel kereste meg a számot. Tehát nem a készülék mikrofonját használta, hanem gondolom valami belső adatátvitelt.
Az S24-el viszont ez nem akar működni. Ez Android alatt egyáltalán nem megy vagy nálam van valami elbszás?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
qltsar #14123 üzenetére
Nem tudom és amúgy nem is nagyon érdekes. Egyáltalán nem erre irányult, amit írtam.
Azt látom itt, hogy spekulációk vannak, félinformációk és ez alapján, mindenki teliszájjal ugat. Kb. divat lett már fújolni a Samsungra, miközben sehol még a készülékre a 7-es szoftver, innen onnan szivárog valami infó ami vagy igaz vagy nem és tényként kezelve megy az ugatás. Ha szólsz érte, még te vagy a hülye.
Sőt, lehet amúgy az ugatóknak van igaza, csak még nem biztos. Márpedig jobb családokban arra nevelik az embert, hogy pletyka, félinformáció alapján ne ítéljen meg másokat, csak a saját tapasztalata alapján. Jobb helyeken. Vannak itt "spanyol" gyökerekkel rendelkezők, akiknél nem.Amúgy simán lehet, hogy az S24 chipje elvinné, mit ne vinne el, de mellette vállalhatatlanul melegedne, jobban merülne, laggolna, lassulna vagy csak észrevehetően rontaná a felhasználói élményt és ezt nagyobb presztízs veszteségnek érzik, mint azt, hogy kihagyják belőle. Vagy örökre vagy míg nem optimalizálják rendesen. De ezt se tudjuk...ez is csak spekuláció.
Ami viszont necces, hogy ha már most, a 7 évből vállalt első évben kihagynak funkciót a kraft hiányra hivatkozva, akkor mi lesz 4-5 év múlva? De itt is még az van, hogy egyenlőre nincs itt a One UI 7. Simán lehet,hogy mégis benne lesz, aztán akkor mondhatom ,hogy Naugye! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14119 üzenetére
Ha jól értem, akkor egyes emberek fikció itt faszságok, meg bullshitek. A te fikcióid pedig mind real dolgok. Pedig, amiket te összehordassz, annak pont annyi alapja van, mint amit én mondok. Én szerintem lehet abban vmi,hogy kell az erősebb NPU.... szerinted meg nem, át akarnak b.szni.
Én meg mindent elhiszek, ha van hozzá kapcsolási rajz... ahogy mondani szokták. De amíg egyik bullshitet hordjuk itt össze a másikra, feltételezésekre, fél információkra alapozva, addig mindenki nyugodtan visszább tekerheti az arcát. És mehet xiaomit venni....
-
V.Stryker
nagyúr
Máshol azt írják, hogy rekordokat dönt a 25-ös széria előrendelése is már. Miért ne fogyna?
Az eszébe se jut senkinek, hogy esetleg tényleg kell hozzá az a b.zi chip? Más gyártóknál is, applenél is, van külön AI-ra specializálódott chip. Nem csak a kraft a lényeg. Miért kell mindenbe az összeesküvést keresni? -
V.Stryker
nagyúr
Amúgy a gyári natív apphoz képest van valamilyen más javasolt fotózós app, amivel esetleg jobb eredményeket lehet elérni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13955 üzenetére
Köszi. És tényleg. Kár hogy ez plusz egy app, nem valami natív lehetőség.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
alasoh #13948 üzenetére
Egy dolog miatt várom... hogy ha lehúzom az értesítési sávot, tudjak onnan hangerőt finoman állítani. Sok podcastet hallgatok lefekvés után és mindig meg kell nyomnom az oldalsó hangerő gombot, hogy előjöjjön a hangerő sáv és ott tudjak finoman csúsztatni. Gyűűlölöm.
Ezen kívül semmi nem hiányzik, köszönöm. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rob Rob #13947 üzenetére
Jah, hát a magyar ember mikor nem sír? Mindig sír, csak tenni nem tesz semmit ellene.
Én mondjuk az S25u-öt ott engedtem el, hogy nem kocka. Másrészt az S24U is tökéletesen szolgál, elég.
10 évig használtam előtte iPhone-t és nem hiányzik, pedig mac-et használok melóra. DE egyetlen dolog még a sima iphone 15-höz vagy bármihez képest is rosszabb az S24U esetében, a fotók. Egyszerűen előkapva és csak exponálva, határozottan gyengébb. Meg azt se fogom fel, hogy 12M -re van állítva, a kompatibilitás miatt jpeg-re és mi a bánatos francért kell 8 megásnak lennie a fotónak.
De amúgy köszi, egyenlőre nem kell vissza iphone. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13925 üzenetére
Nem. Csakis Spigen ZeroOne. Amelyikre nem lehet kapni, olyan telefont lassan nem is veszek.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat. Legközelebb váltók a Budapest Go-ra.
Sajnos a felszállás járatra volán esetében nincs benne csak metró.
-
V.Stryker
nagyúr
Esetleg más is szív a redvás buszfelszállós QR kódok beolvasásával?
Telekomos mobilvásárlás appal szoktam jegyet, bérletet venni és buszra szálláskor egy kínszenvedés a QR leolvasás.
Tiszta ciki, hogy áll mögöttem a sor míg percekig eszetlenkedek. Próbálok ranyomni, hogy fókuszálljon, de lósz@r.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki segítene, hogy ez a biztonságos mappa samsungéknál hogy működik? Csináltam egy ilyen mappát. Belehúztam a Revolut appot. Most a mappán kívül és belül is ott ugyanaz a revolut. Hogy a bánatba tudnám eltűntetni a revolutot csak a biztonságos mappába?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13526 üzenetére
Szerintem nem késlekedik. Elmondták x hónapja, hogy az S25 jön azzal, utána kapja meg a többi. Értem én, hogy az S25 bemutatása másnapján nem jött a frissítés az S24-re, de a világ nem így működik.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13522 üzenetére
Változna valami ha kapnánk?
-
V.Stryker
nagyúr
Ismerős leejtette a telefonját. A képernyő nem törött el, de az érintésre nem reagál. Hogy tudja lementeni gépre az adatokat róla? Fel tudja az adatokat úgy használni, ha nem Samsungra vált?
-
V.Stryker
nagyúr
Film lejátszásra milyen programot használtok? A VLC valahogy nekem nem jön be.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
qltsar #12214 üzenetére
Nagyjából alíg látható szemmel a minőségi magyar újságírás. Sajnos már a hvg, 24.hu is beállt ebbe a gagyi szintbe. index már rég nem az újságírási szint. De futottam bár bele gagyiba a telex-en is.
Néha ordítani tudnék, hogy milyen szintű írások és cikk címek vannak. Végtelen gagyi, egy bites, klikk hajhász, fantáziátlan nagybetűs szar már az egész. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #11896 üzenetére
Sehol nem olvassa be... kézzel kell beírni. Már eljátszottam én is. Az eladó mondta aztán, hogy felesleges küzdeni vele.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha nem várnék a 17es verzióra, valahogy ki lehet tenni a hangerő csúszkát a fényerő csúszka mellé az értesítési területre?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #11800 üzenetére
Február.... az S25 megjelenése után kapjuk mi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Phantom Lord #11739 üzenetére
Jó jó, de mit csinálsz egész nap? Egy kollégám is minden nélkül használja, de neki már azért mikrokarcos.
-
V.Stryker
nagyúr
Valahogy lehet klónozni appot? tehát pl. hogy két külön Gmail appom legyen.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Full mókolás mentes a készülékem, nem is telepítgettem semmit rá mostanság, ugyanazúgy, ugyanazokra használom és azt vettem észre,hogy néha döccennek az ablakok. Újraindítás volt. Döccenés, laggolás maradt.
Mit érdemes még tenni ilyenkor, hogy ez megszünjön? Mostanában még frissítés se nagyon jött ugye. -
V.Stryker
nagyúr
A Samsung Sans betűtípust (ékezetes fajtát, ami a telóra is letölthető a Samsung áruházból) valahogy windows alá le lehet tölteni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vveeccssii #11273 üzenetére
Esetleg próbáld meg gépről a Smart Switch programmal.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #11167 üzenetére
Mi baj van a facebook appal?
-
V.Stryker
nagyúr
Mostanában rendszeresen kapok ilyen hibaüzeneteket. Ez mitől lehet?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ateszapa748 #10736 üzenetére
Kérdés miért akarod lecserélni? Nekem néha kütyüzés hiányom szokott lenni.
Én 10 év iPhone után jöttem az S24U-ra, egy iPhone 15-öt cseréltem le és nem bántam meg.
Megkapom az iPhone-os stabilitást, de nagyobb szabadsággal. Talán egy-két alkalommal kellett lassan a fél év alatt újraindítanom vmi miatt, amúgy teljesen faxán működik.
Nekem a fényképzővel sem volt bajom. Egyedül az ujjlenyomatérzékelővel volt problémám, de azzal kapcsolatban már itt írtam,hogy mi lett a megfejtésem.
A 2 napos üzemidő álom az almához képest, kijelző, meg ez a szögletes forma sokkal jobban bejön.
Sokan nyafognak ezért meg azért, de nekem egy percig nem hiányzik az iphone per pill. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
luna40 #10563 üzenetére
Tudhat magyarul, ha mellette nem sok mindenre használható. A portré alapú képgenerálás is egy sitt. De ez igaz a chatgpt-től a geminiig bármire. Próbáltam infókat kérni tőlük a munkámhoz néha és ha a válaszukat, amit amúgy nagyon határozottan írtak , lecsekkoltam, akkor kiderült, hogy olyan oltári baromságokat írtak, hgoy köze nem volt a valósághoz.
Egy dologra tudtam eddig épkázláb módon használni, az a megadott adatok alapján a levél fogalmazás. Olyan fasza fizetési felszólításokat lehet vele rittyenteni, hogy ihaj.
Illetve a samsungnak ez a cikk összefoglalása is egész jó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
luna40 #10561 üzenetére
Akkor nagyot nem lehet vele még mindig feszíteni .Ezeket tudták kb .1 éve is.
Vagy 2 éve...
Én valahol ezt akkor érezném használhatónak, hogy pl. ha megyek az autóval, google maps-al navigálva, akkor mondjuk a hey google után meg tudnám kérdezni tőle, hogy van-e kis kitérővel 4.5 -es értékelés feletti kebabos útközben és ha igen, akkor köztes célpontként tegye be. Menetközben meg tudjam kérdezni az árakat is... Esetleg meg tudja mondani, hogy pl. egy -két jelzett kerületben Budapesten hol tudok valamit megvenni legolcsóbban.... Nekem pl. ekkor lenne használható. Vagy meg tudnám kérdezni mikor megy busz vmelyik megállóból.... nézze meg van-e járatkésés vagy baleset az útvonalán. Stb.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki lépésenként leírná hogy lehet magyarul életet lehelni a Geminibe? Jobb sarokból legyintve előjön angolul. Get startedre viszont mindig erre fut ki:
-
V.Stryker
nagyúr
Na most akkor vagy javítottak szoftveresen az ujjlenyomat olvasó működésén vagy tényleg megfejtettem, hogy miként tud ez működni rendesen.
ESR üveg van fent nekem is és most bármelyik feltanított ujjamra 10-ből 10x fel tudom oldani.
Annyi volt a hiba, hogy nagyon az ujjam végét tettem oda mindig. De úgy kell levenni az ujjenyomatot, hogy az olvasó kör közepén kb fentről nézve a körömágyunk legyen. Ha megfordítjuk az ujjunkat, akkor látszik, hogy kb pont oda esik az ujjlenyomatunk körcentriukus köreinek a közepe. Így levettem a mintákat és feloldáskor is úgy teszem oda az ujjam,hogy nem a végét, hanem fentebb, a körömágy essen oda. Nekem így nagyon faxán működik. -
V.Stryker
nagyúr
Láma kérdés, de lehet állítani a telefon kijelzőjének a 120Hz-es frissítését vagy automatikusan variálja a telefon?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10399 üzenetére
Nekem is Smart Switch-el lett csak.
-
V.Stryker
nagyúr
Az a baj ezekkel a tokokkal, hogy elveszik a telefon kecsességét. Tok nélkül teljesen más élmény kézben tartani is , pozitív értelemben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10292 üzenetére
Lehet néhány alap tanácsot kéne adnod.
-
V.Stryker
nagyúr
iCloud naptárat a samsung naptár apphoz hogy lehet hozzáadni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rob Rob #10261 üzenetére
Azt hiszem ezt hívják fogyasztói társadalomnak. Nagy áldozata voltam ennek én is. Azért is vettem most az S24 Ultrát, mert be voltam almásodva. Tök jól működött, de bármi kellett, a méreg drága szart kellett megvennem mindig.
Eladtam az Airpods pro -t, vettem helyette egy Sony fülest, amit platform függetlenül tudok használni, remélem sok évig. iPhone-t a feleségemnek adtam.
A mac-ről nem tudok a munkám miatt lemondani. Vagyis nem a mac miatt, hanem mert okádéd a windows.Tudnám rajta végezni, de szétb.szna az ideg.
Sőőt, annyira felkúrtam magam a jómultkor, hogy saját NAS-ra kezdtem szinkronizálni minden cuccom és még a levelezőmet is saját domainesre váltottam át.Mert oké, fain a gmail, meg a legjobb ingyenesek egyike. De ugye, ha valami ingyen van, akkor te vagy a termék....
joey04 - Épp tegnap néztem, semmi bajom a kamerájával. Mondjuk nekem eddig se nagyon volt.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
joey04 #10205 üzenetére
Azért van a világban valami elcseszés, hogy alig jelent meg januárban az S24 Ultra, de az embereket már szeptemberben rágerjesztik az S25-re. Mármint, ez nem veled szembeni személyeskedés, hanem a gyártók öngólja, hogy nincs meg az arány a kiforrott fejlesztés és a verseny diktálta fejlesztések között.
Félkész szarokat dobnak egyre inkább piacra, aztán 2 évvel a kiadás után lesz valamennyire hibátlan a szoftver, ha egyáltalán az lesz. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mit kell mókolni ahhoz, hogy ha a jegyzetekben bescannelek egy doksit, akkor egy oldal, ne egy 10 megás pdf legyen? -
V.Stryker
nagyúr
Nekem ezzel az új frissítéssel rosszabb a térerőm. Más is tapasztalja esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- LG OLED Televíziók -30%
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest