Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19849 üzenetére
Igen, tudjuk....
Mégis érdekes, hogy próbaként leszedtem a cube acr t, és hibátlanul rögzít. Ugyan sokan panaszkodnak az áruházban, hogy egy ideig megy csak....
De, vannak olyanok is, akik samu telefonnal is 5* adtak az appnak, vagyis megy nekik. Én azért egyelőre megtartom, kíváncsi leszek meddig megy jól, ha beválna fizetek is érte. Nekem fontos lenne, mert megkedveltem, hogy mikor pl hibákat adnak le amire mennem kell, nem kell jegyzetelnem, hanem csak visszahalgatom aztán kész. Arról nem beszélve, hogy szeretett családtagom, aki már nincs köztünk sajnos...szóval az ő hangja is megvan, több beszélgetésünk is. Még huawei telómmal rögzítettem, mert azzal ment tökéletesen. Szóval azt akartam csak kihozni ebből, hogy eu s telefonnal, androidon sem tűnik olyan egyértelműnek ez a tiltás, mert ahogyan egyikünk látja a win intézőben a storage mappát, a másik meg nem, úgy itt is ez látszik, hogy van akinek rögzít régiókód csere nélkül is, a másiknak meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest