- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Én arról váltottam. Amikor a hivatalos bemutató másnapján elhoztam a boltból a telefont, nem is annyira izgatott fel, mert baromi jó telefonnak éreztem a Note10+-t. Persze volt néhány apróbb bajom vele (pl a 120hz képfrissítés hiánya, a pl FHD 60fps videózáskor meglévő megdöccenés és be be laggolás, stb), de úgy voltam vele, hogy ezekkel együtt lehet élni (bár nekem az elejétől fogva ezeket csinálta, és egy akkori csúcskészülékhez képest néha felment a pumpa ezek miatt, de évek alatt megszoktam) 3-4 órán keresztül ki sem bontottam a S23U-t, valahogy nem izgatott annyira a N10+ mellett. Majd amikor este felé elcsendesedett körülöttem mindenki, kibontottam. B@szki de jól néz ki. Még az este folyamán átköltöztem bele, nyomkodtam egy keveset, majd elmentem aludni. Viszont másnap elkezdtem babrálni, használni. 1-2 nap után mondtam én is azt, hogy most már érzem ás látom a különbséget. Az, hogy megéri e ezen az áron, abba nem megyek bele, mert mindenki tudja mennyit keres, mire van szüksége, mire költ, stb.
Viszont ha most vissza kéne állnom a N10+-ra... Na az ezek után megviselne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Visszatér a Pebble
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget