- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Én arról váltottam. Amikor a hivatalos bemutató másnapján elhoztam a boltból a telefont, nem is annyira izgatott fel, mert baromi jó telefonnak éreztem a Note10+-t. Persze volt néhány apróbb bajom vele (pl a 120hz képfrissítés hiánya, a pl FHD 60fps videózáskor meglévő megdöccenés és be be laggolás, stb), de úgy voltam vele, hogy ezekkel együtt lehet élni (bár nekem az elejétől fogva ezeket csinálta, és egy akkori csúcskészülékhez képest néha felment a pumpa ezek miatt, de évek alatt megszoktam) 3-4 órán keresztül ki sem bontottam a S23U-t, valahogy nem izgatott annyira a N10+ mellett. Majd amikor este felé elcsendesedett körülöttem mindenki, kibontottam. B@szki de jól néz ki. Még az este folyamán átköltöztem bele, nyomkodtam egy keveset, majd elmentem aludni. Viszont másnap elkezdtem babrálni, használni. 1-2 nap után mondtam én is azt, hogy most már érzem ás látom a különbséget. Az, hogy megéri e ezen az áron, abba nem megyek bele, mert mindenki tudja mennyit keres, mire van szüksége, mire költ, stb.
Viszont ha most vissza kéne állnom a N10+-ra... Na az ezek után megviselne...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest