Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyet is múlt héten. Eddig nem nagyon használtam az androidos telefonjaimat, viszont ez kezd elcsábítani. Jelenleg van egy Fold 3, 22 Ultra illetve ez. Ami kérdésem lenne: iphone-on ha be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor bármelyiken csinálok egy képet, az a többire is letöltődik teljes méretben (megfelelő beállítást kiválasztva az iCloud-ban). Itt a Galériában bekapcsoltam a szinkronizálást OneDrive-val, ami szépen fel is tölti a felhőbe a képeket, viszont én azt szeretném, hogy a többi telefonra is automatikusan letöltődjön az eredeti kép, ne csak egy gyenge minőségű preview jelenjen meg. Ez valahogy beállítható? Manuálisan tudom hogy le lehet szedni, de az nem valami kényelmes. A cél az lenne, hogy ha az egyik telefonra kerül egy kép bármilyen módon, az a többin is ugyanúgy elérhető legyen extra user input nélkül.
Köszi ha valaki tudja előre is!
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
Biztos velem van a gond, de ez hogyan fog segíteni? A képek most is szinkronizálnak, csak nem az eredeti méretben/minőségben, hanem valami tömörített cucc jön le, és manuálisan meg kell nyomni a képen a letöltés gombot.
Azt szeretném ha X készüléken csinálok egy képet, akkor az Y készüléken is legyen ott a Kamera mappában teljes minőségben, vagy ha X telefonon lementek egy képet a netről, akkor az Y készüléken is legyen ott a Letöltések albumban teljes minőségben.
@spect80
Nem a OneDrive-ról beszélek, hanem a Galériáról. Vagy azon is segíteni fog? Közben kipróbálom azért.
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
válasz Gardaai #3393 üzenetére
Majd teszek egy próbát a Google Fotókkal. Az iCloud egyébként tudja azt amit írtam, az alapbeállítás az amit te írtál, viszont be lehet kapcsolni hogy mindent szedjen le magától, de ez most mindegy is. Köszi a tippet.
-
domos
senior tag
válasz spect80 #3437 üzenetére
Sajnos nem, de már túltettem magam rajta, majd néha rányomok manuálisan. Egyelőre még úgysem reális a teljes átállás iPhone-ról, márcsak az Apple Watch miatt sem. De nagyon jó irányba megy a Samsung, szuperül sikerült a teló. Mondjuk nekem már az S22 Ultra is bejött, nem voltak vele gondok.
-
domos
senior tag
A 21U és 23U között látszik a különbség, a képeken is látom (10bites dreamcolor kijelzőn kijön szerencsére), viszont szerintem a 23U színei közelebb állnak a valósághoz, a 21U-n mintha túl lenne tolva a piros, főleg az első két képen látszik. A 22U és 23U között is látok némi különbséget egymás mellé rakva, de lehet ennyi lenne két 23U között is, nem tökéletesen egyformák a panelek. Meg kellene nézned esetleg pár másik 23U-t, lehet a tiéd hibás?
-
domos
senior tag
Ok, akkor biztos én értettem félre, vagy lehet nem olvastam eléggé vissza.
A 22U és a 23U panelje egyébként kb. ugyan az. Na de szerintem ezt kitárgyaltuk, részemről elengedem.
A kamera amúgy csak számomra meglepően gagyi?If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
Androidon lehet több háttérkép beállítást létrehozni, mint iOS-en? Ott ugye pl. nyomva tartom a zárolt képernyőt és ki tudom választani bármelyik előzőleg beállított kombinációt. Nagyon jó lenne ha tudnék váltogatni már előzőleg beállított hátterek között.
-
domos
senior tag
Ezt ismerem, de én nem azt szeretném ha több kép között váltogatna, hanem hogy több "preset"-et hozzak létre, nem tudom mi erre a magyar szó
Pl. legyen egy "melós" háttérkép, naptár meg outlook widgetekkel, meg legyen egy külön "privát" háttérkép csak órával, és ezek között tudjak gyorsan váltogatni. iOS-en ez simán megoldható.If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=O9C5R3gqxnk
Ennyit szeretnék csakIf you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
Sziasztok!
A https://samsung-hu.foxway.tech/ weboldalas beszámításnál azt írja hogy az összeget majd ki fogják utalni, viszont a regisztráció során sehol nem kértek számlaszámot. Bank nevet illetve SWIFT kódot kért csak a form. Valaki csinálta már ezt a folyamatot?
-
domos
senior tag
válasz petya2012 #4060 üzenetére
Üzemidő a "normál" androidos okostelefonok közül kb. a legjobb, majdnem iPhone 14PM szint. Hangszórók szerintem hangosak és szépen szólnak, de nem szoktam nagyon így zenélni/filmezni. S-Pen jó ha van, én is ritkán használom de ha nem lenne akkor lehet hiányozna. Azzel most nem igazán lehet mellényúlni, bár nekem a tavalyi S22U-val sem volt már gondom.
-
domos
senior tag
Remélem az update a moslék wifit is javítja.
-
domos
senior tag
Frissítés után wifi ugyan úgy rossz.
-
domos
senior tag
Hát srácok eddig semmi jót nem tapasztalok a frissítés után. Wifi talán még rosszabb is lett, lol. Sebességben is van valami gubanc. Ugyan azon a wifin, azonos távolságból mérve.
S23U: 693/242
S22U: 863/752
Fold3: 782/608
Többször mértem természetesen, ezek átlagok.If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
-
domos
senior tag
13PM akksiban jobb ennél, tapasztalat.
-
domos
senior tag
válasz *RLaci* #4589 üzenetére
Miskolc-Stuttgart egyhuzamban, végig online navi bluetoothon kihangosítva + bekapcsolt kijelző mert a kocsiban nem volt CarPlay meg ilyenek. 2:32-kor vettem le a töltőről, 16:17-kor parkoltunk le, és még a hotelben be tudtam dugni úgy hogy volt rajta 1%. Az igazat megvallva, a 14PM sem bírja addig nekem mint a 13PM. De az 23U-nak sincs miért szégenykeznie az tuti. Két napot elvagyok vele.
-
domos
senior tag
válasz Balúkapitány #8248 üzenetére
12/512-es Fold 5-tel összehasonlítva nem érzékeltem semmit, és a hw ugyanaz. De lehet én nem nyitok meg egyszerre elég dolgot.
-
domos
senior tag
válasz bajnokpityu #10743 üzenetére
De, lényegében “SSD cucc”, viszont mégis mit ártana neki a swap?
-
domos
senior tag
válasz bajnokpityu #10751 üzenetére
És? Azért van. 3 év alatt nem megy tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest