Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Egy valami hibát észrevettem a "kis" dögben. Garmin órával használom, és ha eltávolodok a telefontól ahol már nincs elég bluetooth távolság, akkor néha előfordul, hogy jelzi a a telefon, hogy csatlakoztassam újra az órát, és mutatja az óra a kódot amit a telefonon beírva egyből vissza is csatlakozik. Az órát használtam iPhone-al, Fold 3-al, és S22U-val is azokkal nem fordult elő. Pici negatív dolog, más tapasztalt ilyet bluetooth eszközzel? Persze, nyugodtan lehet, hogy a Garmin Connect program a hibás csak megosztottam veletek
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Topikgazda
Téma tudnivalók
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest