-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Heló mi?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
beast27
senior tag
Reggelt lányok
Holnap végre péntek van[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
nggabi
félisten
válasz bAtt001 #24783 üzenetére
én már az elejétől fogva elhajtom a szoftverezéseket. több oka is van, az h nem fizetik meg a legfőbb. aztán persze ha elmegy az imei akkor sírás, azt se fizetik ki. ha tégla lesz a bgzást se... rádfogják h miattad halt be az emmc. szal veszélyes egy szakma ez
azokat hajlandó vagyok megcsinálni amik más miatt amúgy is nálam vannak, de semmi többet.
"szenyor dzsíííí"
-
beast27
senior tag
-
nggabi
félisten
ez a mai nap megint kész... most ültem le, ma is itthon vártak egy ázott s2vel. pfff kidőlök asszem
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
Io+a talált valami spéci GIF lapot úgy látom
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
Estét.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz kutkut #24755 üzenetére
Olyan hangulatban nem rossz az,,,,
de itt most, hogy jöttem haza,,kint volt a falu(általam ismeretlen része) apraja nagyja...,,,valahogy nem kívántam magam a tömegbe bevetni,hogy:
"itt vagyok ,lapátot ide mert szétvet a feszület, mer'maj'szét robbanok az energiától"Pöppet jól esik pihenni
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Iomega #24754 üzenetére
ügyesen megtapsolja magát, mint a fókák
Két tündérkisasszony ma az egyik utca sarkán a belvárosban néz egy Xperia-t...feltehetőleg térképet,,,és vadul magyaráznak mutogatnak...
"onnan jöttünk,,,akkor,,,,,mutaaasd,,,ahha ez meg ott van......."Nesze neked navigáció 2013...b@zzz,,nagyon úgy jött le, hogy a térképig ljutott a felhasználói tudásuk, de a navi már megfeküdte a képességeiket
Gondoltam megállok segíteni,,,de kihagytam....esett az eső,,én meg úgy tűnik
öregszemkényelmesedek -
kutkut
addikt
Én ma is lapátoltam. Mondjuk magamtól szerintem én se mentem volna ki... hisz az eső is esett...
Aztán szólt haver, hogy itt lapátolnak a házunk előtt, úgyhogy toljam ki a képem. Addigra az eső is elállt, sör is volt, így azért el lehetett viselni... Most viszont leszakad a hátam.Meizu MX3 32GB
-
Cyberpunk
félisten
-
FET-MEN
veterán
Iphone 7
-
twine
veterán
válasz Cyberpunk #24741 üzenetére
Most nincs kedvem hozzá....
majd ha veszélyezteti a házam,akkor lesz.
Addig viszont úgy vagyok vele,,,én rendesen fizetek adót, amiből az ilyen dolgokat/problémákat meg kell tudja oldani a mindenkori kormány...
Most azt kommunikálják felénk (nem véletlen, hogy ennyire meglovagolták ezt az árvíz témát) hogy "minden rendben",,"velünk vannak,," "felkészültek",,és "pénz is van a problémára"...
Hát lássuk....Ehhez kapcsolva:
Tegnap egy ismerőssel beszélgettünk, és mondtuk hogy figyeld meg Viktor nemsokára fogja a lapátot...
Erre este mit látok a híradóban:
Viktor "a saját maga vezette kisbusszal járja a Duna veszélyeztetett szakaszait"
Bohóc(#24744) RazorGTR1:
Én holnaptól ki nem mozdulok a szigetről...
Azért maradok otthon, hogy ne kelljen napi 80km-t(40+40oda vissza) autóznom...Szerk:
Na viszon'váltáska....
k@pjátok be gyíííííkok,,én leléptem(szakadó esőben, esernyő nélkül)
Ranki:
Ááááá nem,, pihenőre rakom magam azt hiszem...[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Na ma már megérte felkelni... Lett 7 GB mobilnetem havi 2k-ért
-
twine
veterán
"Szemét" árvíz....
Most maradhatok otthon holnap is, meg holnap után is,,, szinte "hivatalosan"
Ehhhh..mihez kezdek magammal 4 napon keresztül..
Minden esetre jó munkát mindenkinek...
Végre "péntek",,,még 20 perc és hétvégeRanki nem szól be............
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Franc az auditba.
Xiaomi 11T Pro
-
Cyberpunk
félisten
Na jött a mail. Jön a dzsunka feladták.
-
nggabi
félisten
-
csabám
addikt
válasz Tejes Pite #24723 üzenetére
Csak kár, hogy nincs kisebb kivitelben...
Elrabolnak mindent ha nem vigyázok, de még engem is„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
LOL, ez mi jó már
-
twine
veterán
-
csabám
addikt
Napos időt mindenkinek
-
twine
veterán
válasz kutkut #24715 üzenetére
én meg egy párnát a térded alá
De viccet félretéve....Egyelőre semmi extra,,,,el ne szóljam, úgy tűnik szerintem nem is lesz "extra",,,a katasztrófavédelemnél is, meg "mindenhol" annyit olvastam, hogy homokzsákokkal itt ott magasítanak a településen,,,,de olyat mint mondjuk Kisoroszinál, vagy hasonló helyeken, hogy nagy a "para",,,olyat még nem láttam sehol...A nagygát tetejéhez képest még "sehol" nincs a víz....annyi csak, hogy akkora a víz, hogy a kompok már nem tudnak kikötni ezért a többségük leállt,,,de pont ez a "vicces", hogy a túlsó parton nem tudnak kikötni(Dunakeszi-Göd) "nálunk" hibátlanul megközelíthető a hajó...
Szóval egyelőre semmi pánik....
Én szeretném ma befejezni a melóban a munkám, hogy holnap,holnap után, ne kelljen bejönnöm,mert egy picit ez így deficites, hogy autóval "körbe" kell jönnöm..(+2x40km naponta) ezért ha lehet ezt most kihagynám...
ennyit érzek egyelőre az árvízből...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz nggabi #24710 üzenetére
Jövőre mindenképpen csere egy ilyenre,,vagy bármi más vízállóra...akár még a sz@rSony Z-re is rámegyek.....
De akkor már inkább a Samu...
Gyereket a strandon/medencében szeretném videózni...idén még szerintem nem rakjuk "vízbe",,de jövőre már tuti,,,Úgyhogy egy idényt biztos végig fogok nyomni egy ilyen "sz@rral"...Ősztől meg vissza váltok valami "értelmesre" -
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
nggabi
félisten
[link] vízállo s4. rontják itt más bizniszét
"szenyor dzsíííí"
-
rankesz
veterán
Már megint szakad az eső. Mi a jó franc van itt, monszun öv lettünk csak lemaradtam vagy mi?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...