Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
válasz
GrooveHero #24199 üzenetére
De 10 euróért van egy fölösleges pólóm
Német nem kell, csak francia
-
Piwi
veterán
válasz
GrooveHero #24196 üzenetére
Aha, teljesen ingyen! Se kérdőív, se játék, se email hegyek. Megadod az adataid és kb 1 hét alatt ide is ért
-
r4z
nagyúr
Ezen mindig besírok
-
Piwi
veterán
válasz
GrooveHero #24190 üzenetére
Osztrák Samsung facebook oldalán lehet rendelni
Van több fajta is, de még ez volt a legnormálisabb.. :/ -
Piwi
veterán
Megjött az ingyen pólóm a Samsungtól
-
nggabi
félisten
-
Psytech
őstag
F@sza, még az eső is elkezdett esni.. Ebből még bicajozas sem lesz...
-
twine
veterán
válasz
maggi1886076 #24171 üzenetére
Végül csak sikerült megszöknöd ?
Hogy miért csak most ugrott be a film első jelenete,,abban szalad így a csirke mint te folyton...
Ha valaki még nem látta volna,,javaslom megtekintésre,,szerintem elég jól sikerült alkotás(#24173) rankesz:
SorryCsak nyelvbotlás volt
A rövidtávú memót meg inkább hagyjuk(#24172) Psytech :
-
maggi1886076
addikt
estet!!
-
Psytech
őstag
Én is nagyon remélem.. De szinte biztos vagyok benne hogy a főnök elfelejtette hogy szóltam neki... És majd hétfőn megemlitem neki és kb csütörtök este szól hogy nincs szabi péntektől... Program az már megvan, de ha szar idő esetén offolódna akkor is inkább a szabi mint bemenni... Kicsit ki akarom vonni magam a forgalomból egy időre...
-
twine
veterán
válasz
Psytech #24166 üzenetére
múlt héten ugyanígy éreztem és azt mondtam magamban ,ezen a héten szabin leszek....
Mire kaptam annyi melót, hogy esélyem nem volt rá....
Reméljük neked nagyobb szerencséd lesz ezzel a szabadság dologgal...
Én mondjuk azért nem is farcoltam be miatta, mert amúgy is moslék idő van/volt,,így a szabi nem lett volna nagyon zupahhh.....sem strand, sem kirándulás,,,,
Csak a ház lett volna,,,ücsörögni zárt helyen meg a munkahelyemen is tudok -
twine
veterán
válasz
nggabi #24164 üzenetére
Azért tegnap szamármolesztáló barátunk felvidította az estémet, amikor mondtam neki hogy :
-"nem mered"...!Mire ő....:
"milyen vonalvastagsággal szeretnéd?"Aztán mikor mondtam, hogy szőrös legyen a zsák már kurvár@ röhögtünk mind a ketten....
Egyetlen dolog hiányzott nagyon,,,,,hogy az ember arcát nem láttuk, aki először bekapcsolta a készüléket
Razi for president -
Psytech
őstag
Végre vége a hétnek... Ez elég szar volt...
-
nggabi
félisten
végre hétvége
-
GrooveHero
addikt
Dejó megy egyeseknek
-
twine
veterán
borsónyi jegek esnek az égből
Mindenféle vihar nélkül....
Hol az ügyeletes "leveli békánk"
Nem jelezte előre, hogy ez lesz -
Cyberpunk
félisten
válasz
GrooveHero #24119 üzenetére
IPS.
Ha nem vagy fekete homár.
-
csabám
addikt
Napot.
Haza értem -
twine
veterán
Tulspirázom? Azt hittem beszélgetünk...
Ráadásul őszintén....
Te azt mondod a t28at addig használtad amig ki nem kellet cserélni az aksiját?hiszen az használatlan telefon volt...annak ellenére hogy akkora szerelem volt nekem is, hogy elmondhatatlan...aztán megvettem etty vagyonért, és kiderült hogy etty sz@r
-
r4z
nagyúr
A tegnapi nap kapcsán hadd idézzek a Becstelen Brigantykból:
Ez lett a kib.szott mesterművem
-
( V )
veterán
kicsit túlspirázod a dolgot, nekem nem egy telefonomban volt már aksicsere, kezdve a T28 tól a mostani S1 ig, mivel én használom is őket és nem kímélő üzemmódban uh nálam ez szempont és ezek együtt ez a véleményem h legyen cserélhető. aztán hogy más hogy és mire és meddig az már nem érdekel.
-
twine
veterán
igényes telefonok Ráadásul a neve is eredeti,,, biztos nem is halott még a gyártó a hello kittyről
-
Piwi
veterán
reggelt
látom már táblát is csináltak Nektek
[link]
-
twine
veterán
Ne Lovagoljunk már ezen az éves cserén...ott vannak a szekrényben a 100 éves telefonjaim, több ezer Töltési ciklussal...és még mindig 4-5 napos üzemidőt tudnak, az eredeti egy hetes üzem után,,, és egyikkel sem foglalkoztam úgy ahogy sokan erre ráparáznak,, hogy milyen szinten kell ápolni öket....
Szóval engem ezzel nem győzöl meg....az hogy valakinek kell hogy a zsebében legyen egy plusz aksi mert annyit használja,,, az meggyőző érv,, de hogy tönkremegy,,,,
De lelked rajta,,, te izgulj emiattnekem a gyakorlat mást mutatott hosszú évek alatt....
Ráadásul nekem mindegy is milyen telefont preferálsz,,, unibodyt,vagy sem,,, de úgy tűnik a gyártókat sem érdekli...Nem kevés ilyen telo van a piacon -
kutkut
addikt
válasz
GrooveHero #24119 üzenetére
Ez kérdés?!
IPS egyértelműen.
-
GrooveHero
addikt
Na akkor szakmai kérdés: AMOLED vs TRUE HD IPS? Ki mit gondol melyik a jobb? Szépség, szaturáltság, színhelyesség, élesség, meg ilyenek
-
Weeman1
veterán
-
twine
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest