Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy néz ki, hogy most elhamarkodtam a kirohanásnak azt a részét, hogy későn száradt meg. 1 órát mondtak, 2 órát vártam, és akkor írtam kb... akkor még ott voltak a foltok. Ez a harmadik hidrofóliám. De ez száradt meg a leglassabban, a Xiaomira a Yettelesek tették fel, annál gyűjtöttem elsőnek tapasztalatot májusban. Annak is kellett 2-3 óra, ennek most 3 óra.Felül a sarokban az az én körmöm volt (volt egy karcolásnak kinéző vonal, és akárhogyan törölgettem a fóliát nem tűnt fel, így egy pillanatra, a ott piszkáltam, de gyorsan abbahagytam, az érdekessége az, hogy a karcolásnak tűnő dolog is eltűnt) A Telekomnál fogják a telefont és elviszik egy külön helyiségbe, szóval attól féltem, hogy ott megkarcolódott. ... A kameránál nem lett 100%-os, az előző jobb felhelyezés volt, de ezen nem akadok fent. Amúgy a Telekomnál kedvesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért, soron kívül helyezték fel.
#2952TeeJay: Nekem a három havonta érkező javítás, meg az, hogy manuálisan kellett sokszor telepítenem, és persze az a tény, hogy évekkel rövidebb a szoftveres támogatottsága, mint a Samsungnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- DJI topic
- E-roller topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest