Hirdetés
Aktív témák
-
Celeborn
tag
Halihó!
Kerestem topicot ami a 770p-ről szól, de nem találtam. Szóval a nyűköm a következő, remélem tud valaki tanácsot adni:
Van egy 17''-os Samsung CRT-m, amin már eléggé homály a kép, és úgy éreztem ideje váltani. Eredetileg szerettem volna a Samsung 193p-t, de azt már nem forgalmaznak, így aztán néztem az állítólagos utódját a 971p-t, de arról meg olvastam olyanokat, hogy átverés, és nem tudja azt, amit kéne. Végül hozzám került egy 931BF, egy hétig volt nálam, de nem nyerte el a tetszésemet.
Egyrészt, nem voltak olyan húde.. színei, másrészről az a hárombetűs chip (bocs, de nem jut eszembe a neve) állandóan elbaltázta a képet (játékban pl. a felhőkben megjelentek rózsaszín foltok mozgás közben), és kikapcsolni meg nem lehetett, de ami a legjobban zavart benne, hogy borzasztó raszteres a képe. Tehát az, hogy a majdnem 0,3mm-es képpontok között látom a fekete rácsot, az elég zavaró.
Persze sokan ezt észre sem vették, de én sajnos grafikus szemmel nézem, és az eddigi 0,20mm után ez eléggé feltűnő volt.
Szó ami szó, arra jutottam, hogy ha a 19''-os TFT-knél ennyire zavaró ez a képpontméret, akkor legyen 17'', végülis az is nagyobb 1''-al a 17-es CRT-nél. Így jutottam el a Samsung 770p-ig. Viszont erről is olvastam olyat, hogy nem tudja a beharangozott 16,7millió színt. Tud valaki erről valamit? Tapasztalatok a monitorral kapcsolatban? Vagy esetleg tipp, hogy mit lenne érdemes venni? (nem feltétlenül Samsungot)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze sokan ezt észre sem vették, de én sajnos grafikus szemmel nézem, és az eddigi 0,20mm után ez eléggé feltűnő volt.