Hirdetés

Aktív témák

• Celeborn

tag

Halihó!

Kerestem topicot ami a 770p-ről szól, de nem találtam. Szóval a nyűköm a következő, remélem tud valaki tanácsot adni:
    Van egy 17''-os Samsung CRT-m, amin már eléggé homály a kép, és úgy éreztem ideje váltani. Eredetileg szerettem volna a Samsung 193p-t, de azt már nem forgalmaznak, így aztán néztem az állítólagos utódját a 971p-t, de arról meg olvastam olyanokat, hogy átverés, és nem tudja azt, amit kéne. Végül hozzám került egy 931BF, egy hétig volt nálam, de nem nyerte el a tetszésemet.
    Egyrészt, nem voltak olyan húde.. színei, másrészről az a hárombetűs chip (bocs, de nem jut eszembe a neve) állandóan elbaltázta a képet (játékban pl. a felhőkben megjelentek rózsaszín foltok mozgás közben), és kikapcsolni meg nem lehetett, de ami a legjobban zavart benne, hogy borzasztó raszteres a képe. Tehát az, hogy a majdnem 0,3mm-es képpontok között látom a fekete rácsot, az elég zavaró. :F Persze sokan ezt észre sem vették, de én sajnos grafikus szemmel nézem, és az eddigi 0,20mm után ez eléggé feltűnő volt.
    Szó ami szó, arra jutottam, hogy ha a 19''-os TFT-knél ennyire zavaró ez a képpontméret, akkor legyen 17'', végülis az is nagyobb 1''-al a 17-es CRT-nél. Így jutottam el a Samsung 770p-ig. Viszont erről is olvastam olyat, hogy nem tudja a beharangozott 16,7millió színt. Tud valaki erről valamit? Tapasztalatok a monitorral kapcsolatban? Vagy esetleg tipp, hogy mit lenne érdemes venni? (nem feltétlenül Samsungot)

Aktív témák