- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Regisztráltam én is az NMHH SZÉP programba, mert a gigabites Telekom internet előfizetésem (koax kábeles) letöltési sebessége, mióta saját routert használok, megfeleződött, és látni szerettem volna, hogy mi is történik.
Meg is küldték a mérődobozt, beüzemeltem. A Telekomos hgw bridge módban van, a mérőeszközt a saját routerem után kötöttem, szintén bridge módban, és elkezdte a mérést. Utána esett le, hogy ez így nem az igazi, a Telekomnak többször is jeleztem, hogy nem oké a letöltési sebesség, de minden egyes alkalommal elhajtottak, hogy az én routeremben van a hiba, és most megint el fognak, mert nem közvetlen a Telekomos hgw mögé kötöttem a mérő eszközt. A kérdésem, hogy ezt be lehet kötni máshogy is?
A Telekomos eszköz bridge módban tudtommal egy ip címet oszt ki egyszerre, próbáltam rákötni közvetlenül a mérő eszközt, majd arra egy számítógépet kábelen, de nem adott internet kapcsolatot, pedig a használati alapján, ha publikus ip címet kap a wan felől, akkor kellene csinálnia egy saját alhálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest