Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Regisztráltam én is az NMHH SZÉP programba, mert a gigabites Telekom internet előfizetésem (koax kábeles) letöltési sebessége, mióta saját routert használok, megfeleződött, és látni szerettem volna, hogy mi is történik.
Meg is küldték a mérődobozt, beüzemeltem. A Telekomos hgw bridge módban van, a mérőeszközt a saját routerem után kötöttem, szintén bridge módban, és elkezdte a mérést. Utána esett le, hogy ez így nem az igazi, a Telekomnak többször is jeleztem, hogy nem oké a letöltési sebesség, de minden egyes alkalommal elhajtottak, hogy az én routeremben van a hiba, és most megint el fognak, mert nem közvetlen a Telekomos hgw mögé kötöttem a mérő eszközt. A kérdésem, hogy ezt be lehet kötni máshogy is?
A Telekomos eszköz bridge módban tudtommal egy ip címet oszt ki egyszerre, próbáltam rákötni közvetlenül a mérő eszközt, majd arra egy számítógépet kábelen, de nem adott internet kapcsolatot, pedig a használati alapján, ha publikus ip címet kap a wan felől, akkor kellene csinálnia egy saját alhálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest