Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Autós kamerák
- A Thomson exkluzív ajánlata - 1év Kaspersky Premium teljesen ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Ha szeretnél néha játszani, akkor felvehetnénk a kapcsolatot egymással! Hátha akad majd még néhány személy.
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!Üdv,
robot21
-
törölt tag
Sziasztok!
Arra gondoltam a mai unalmas délelőttön, ránézvén a szekrényem tetején pihenő sakktáblára, hogy el kellene kezdeni fejleszteni a logikámat az interneten keresztül. Nos az ötlet egyszerű: aki szeret(ne elkezdeni) sakkozni, esetleg kiforrott játszótere van, taktikái, technikái, az írjon és hajrá!
Hozzunk létre egy sakk társaságot, kezdőknek vagy akár haladóknak, hogy ki-ki a maga szintjén találja meg eme régi játék élvezeteit...
Mielőtt bárki belekezdene, hogy ilyen már létezik, vagy egyszerűen keressek egy gamer oldalt, annak szeretném leszögezni, hogy utálok anonym-ként játszani, mert nem igazán bízom meg a többi játékosban. A fórumot pedig azért találom jó helynek a játszótárs keresésre, mert itt a hsz. alapján sok dolog kiderül az adott illetőről... Persze egy igazi pokerface-t is lehet díjazni, ha átver mindenkit... de ez más (nézőpont) kérdés.

Aki csak szimplán jó ötletnek tartja, az is legyen szíves egy UP!-ot nyomni nekünk!
Aktív témák
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!