Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Ha szeretnél néha játszani, akkor felvehetnénk a kapcsolatot egymással! Hátha akad majd még néhány személy.
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!Üdv,
robot21
-
törölt tag
Sziasztok!
Arra gondoltam a mai unalmas délelőttön, ránézvén a szekrényem tetején pihenő sakktáblára, hogy el kellene kezdeni fejleszteni a logikámat az interneten keresztül. Nos az ötlet egyszerű: aki szeret(ne elkezdeni) sakkozni, esetleg kiforrott játszótere van, taktikái, technikái, az írjon és hajrá!
Hozzunk létre egy sakk társaságot, kezdőknek vagy akár haladóknak, hogy ki-ki a maga szintjén találja meg eme régi játék élvezeteit...
Mielőtt bárki belekezdene, hogy ilyen már létezik, vagy egyszerűen keressek egy gamer oldalt, annak szeretném leszögezni, hogy utálok anonym-ként játszani, mert nem igazán bízom meg a többi játékosban. A fórumot pedig azért találom jó helynek a játszótárs keresésre, mert itt a hsz. alapján sok dolog kiderül az adott illetőről... Persze egy igazi pokerface-t is lehet díjazni, ha átver mindenkit... de ez más (nézőpont) kérdés.

Aki csak szimplán jó ötletnek tartja, az is legyen szíves egy UP!-ot nyomni nekünk!
Aktív témák
Hirdetés
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig az ügyesebbektől lehet tanulni, én is igyekszem minden nap egy játszmát lejátszani. Csak sajnos még elég kezdő vagyok. Köszönöm, hogy írtál!